Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mary : inca nu e batuta data in cuie, de aceea inca nu am anuntat-o in mod oficial . Atunci avem 39 de saptamani ... deci nu ne grabim ( DPN era pe 26 mai, cu cezariana o scoatem mai repede cu o saptamana ).

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Fetelor care s-au plimbat sa le fie de bine ca au profitat de timpul "mai liber" si ca si-au incarcat bateriile. Sincer, va invidiez....

In rest, si noi am avut un we linistit, sambata cu plimbari la Mall si Ikea, dupa care m-am cam resimtit iar duminica a fost de stat in casa, Matei a fost destul de obosit iar seara la un birthday party al unui coleg de gradi.

Eu maine voi merge la control la dr. ginec si vom stabili - sper - daca voi naste pe 29 sau nu. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOffffffffffffffffff

O zi si o saptamana buna, tuturor

Mami de Matei nazdravan si 35 s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Eu am inceput sa pierd dopu'!!....Nu stiu cum sa o iau...dr mea vine abiua miercuri din concediu; sper sa mai stea bebe pana atunci...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 36+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Agitam putin [majoretele] ?

R_ocsy 35 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Sorana !!!
!!! Bine ai venit Tudor !!!

!!! Felicitari Alinettero !!!
Bine ai venit Tudor Andrei

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Sorana : eu nu stiu cata minte a putut sa aiba respectiva gravida ca sa ceara sa nasca pe intuneric ... mai ales ca examinarea ulterioara sigur nu a fost facuta in bezna .

R_ocsy 35 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Laurita, vazut si eu pozele cu Ilincuta, e o dulceata si are o pielicica asa roz, al meu Tudor e rosu-vinetiu, bietul, cica nu ramane asa, e doar de la chinul nasterii (ca si el s-a luptat), asa ca azi a fost pus la lampa, la bronzat..
Ah, si mie mi se pare mare Ilinca in poze, mai dezvoltata, cumva, Tudor in schimb mi se pare un pitic miiic de tot, nu stiu de ce zice lumea ca e asa mare; cand a venit ieri Matei, mi s-a parut un urias, de-abia ma obisnuisem cu piticutul de 4 kg
Sanatate lui Mirci, si Matei a mai tusit ieri in vizita de 2 ori de m-au luat toate caldurile, dar el are raceala de 2 saptamani si ceva, de fapt au ramas secretiile, nu cred ca mai e contagios..Oricum nu l-am lasat sa puna mana pe fratior, desi era cat pe ce sa-i zvarle masinuta cu care se juca in patut

Cristina, legat de dop, eu am eliminat vreo saptamana bucati din el si tot provocat am nascut..Dar stam cu ochii pe tine!

Nati, n-am ce sa fac fara silicoane, nu ca ama mameloane plate, sunt in interior, aafar e doar areola dar nu are din ce suge. Tre sa le accepte, fara nu se poate..

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sorana : eu nu stiu cata minte a putut sa aiba respectiva gravida ca sa ceara sa nasca pe intuneric ... mai ales ca examinarea ulterioara sigur nu a fost facuta in bezna .

R_ocsy 35 + Ana Sofia

Ei, Rocsy, mai mult cica nu au vrut sa-l dea pe bebe imediat la neonatolog sa-i aspire secretiile, sa-l consulte, etc, l-au luat si l-au pus pe burta mamei, apoi l-a luat si tatal si de-abia intr-un tarziu, la insistentele dr au cedat copilul pt consultatie si alte cele.
Ce vrei, poate nu am inteles noi filozofia Lamaze (cu care nu am nimic contra, a se intelege..)

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata si de la noi!
Sorana - nici cu pompa nu ai niciun succes la formarea sfarcurilor, ca pe mine m-a ajutat foarte mult si la asta, si la desfundarea canalelor. Sanii s-au marit? Adica simti ca au inceput sa produca? Poate te-ar ajuta niste ceai din ala pentru stimularea lactatiei... nu stiu, imi dau si eu cu parerea..., sper sa nu te superi

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

FELICITARI MAMICILOR SORANA SI ALINA, RECUPERARE RAPIDA SA VA PUTETI BUCURA PE DEPLIN DE COMORILE VOASTRE!!!

wow, Sorana, deja pe forum...inseamna ca a fost super-usoara nasterea, ceea ce imi da si mie sperante ca va fi usor .
inca n-am decis daca sa fac sau nu epidurala, pe 4 mai cand am intrevederea cu doctorul o sa-l pun sa-mi explice in detaliu riscurile si beneficiile inventiei asteia...nu stiu de ce, dar parca as face-o numai ca sa nu simt cum ma coase dupa epiziotomie, ca data trecuta am simtit cam toate impunsaturile... . l-am rugat pe doctor sa-mi mai faca o anestezie locala cu xilina, ca imi venea sa sar de pe masa...
pe de alta parte, imi scazuse tensiunea pe la 6 cu 4 sau ceva in genul, ma gandesc ca daca aveam si anestezia aia, era si mai nasol.

Laurita, ce bebita frumoasa ai tu.... e superba, sigur are doar cateva zile?

Cristina, tin pumnii sa mai stea bebe macar pana miercuri, cand vine doctorita ta. oricum, mai ai putin si tu, asa ca stam pe faza cu agitatele .

eu am inceput sa am insomnii crunte, stau si ma uit pe pereti noaptea si ziua pic de somn. plus ca am niste vise de raman crucita cand ma trezesc . azinoapte de ex, am visat ca-mi provoca doctorul travaliul prin metode naturale si mai putin ortodoxe ...zau, el e f dragut, dar io-s femeie serioasa , nu ma dedau la astfel de fapte, mai ales cu burta la gura .
deh, vise de gravida .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici, mamici si bebici!

Venim si noi dupa un weekend frumos, insa cu somn, nu putin, ci foarte putin, din pacate. Nati, exact ca si tine, am o senzatie de amorteala, furnicaturi si usturime in zona coastelor, sub sani, ca-mi vine sa ma urc pe pereti... Singura pozitie "confortabila" ramasa e pe partea dreapta, insa amortesc repede. Da' asta este, oricum, mai am foarte putin!!!

M-am uitat peste pozici, si am remarcat-o pe Ilincuta cea frumoasa ca o papusica roz; pe Dienuta cea dulce, cu obrajori pufosi; pe Mary, graviduta radioasa; pe Iubirisca la fel de draguta ca si burtica; pe Madutza si Cornelia, bucurandu-si burticile pretioase si sufletul cu minunate flori...Va pe toate! Am uploadat si ultimele poze ale mazarichilor Carlei.

Felicitari pentru fetele cu vesti bune de la eco ; as mai fi avut multe de spus, multe raspunsuri personalizate, dar sunt atat de secatuita de puteri... Cred ca ziua de luni e de vina ! Sper sa-mi revin 100% pana mai pe seara!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput