Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata burtici si mamici!!!!
Sorana ce ma bucur ca ne-ai scris asa repede,si ca esti bine...Esti o femeie foarte curajoasa.Pana la urma epidurala e o chestie buna?
Sa-ti traiasca brunetelul si sa se inteleaga bine cu fratiorul mai mare!

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:11 zile

Cris, scumpa, sunt convinsa ca si tu esti ff curajoasa, eu la prima nastere nici nu ma gandeam fara epidurala (doar ca asa a fost sa fie) in schimb tu iei in calcul aceasta posibilitate.
Dupa aceasta experienta eu zic ca e mai bine cu epidurala, mai ales ca la prima nastere nu merge asa repede ca la a 2-a, cand canalul e deja format, vorba dr meu: "ce bine daca femeile ar putea fi direct secundipare si nu primipare". Acum depinde de fiecare femeie, aseara a venit o gravi care avea dilatatie 8-9 si zicea ca o doare putin, eu pana am ajns la 8-9 am avut dureri serioase (vorbesc de prima sarcina), doar ca nu stii dinainte cum o sa fie in cazul tau, asa ca daca tot s-a inventat ceva sa atenueze durerile nasterii, fara sa-l afecteze pe bebe, eu zic acum: de ce nu? e clar mai usor..
Nu stiu daca te-am lamurit, eu insa zic ca acum a fost mult mai bine ca prima data si un merit il are si epidurala, fara dureri asa mari, desi repet, la mine nu a prins bine, dar tot a meritat.

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata,

Cusa si Maduta, ce frumoase pozici aveti voi!

Laura, foarte frumoasa e printesa Ilinca! Mirci, ce zice de surioara?!

Onana, ce frumos povestesti cum ai nascut! Vrem si noi asa repede si aproape fara dureri. Ti-au facut epiziotomie?

Mira, Madamar asteptam poze de la intalnire!

Sabina, la fetite! Ce frumos ca o ao pe Ale de ajutor. Sper sa le treaca colicile la printese cat mai repede sa te poti odihni si tu noaptea.

Fetelor nu va suparati ca intru asa pe fuga. Dar vad ca trece timpul, si vine curand sotul, iar eu parca am tot mai multe de facut, si treburile casnice si nu numai se tot aduna.
si o zi frumoasa la toate burticile si proaspetele mamici!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna dimineata,

Cusa si Maduta, ce frumoase pozici aveti voi!

Laura, foarte frumoasa e printesa Ilinca! Mirci, ce zice de surioara?!

Onana, ce frumos povestesti cum ai nascut! Vrem si noi asa repede si aproape fara dureri. Ce scump e MAtei sa imparta jucariile cu fratiorul lui.

Mira, Madamar asteptam poze de la intalnire!

Sabina, la fetite! Ce frumos ca o ao pe Ale de ajutor. Sper sa le treaca colicile la printese cat mai repede sa te poti odihni si tu noaptea.

Cristina, tinem pumnii sa stea bebe la calduric macar pana vine doctorita voastra!

Fetelor nu va suparati ca intru asa pe fuga. Dar vad ca trece timpul, si vine curand sotul, iar eu parca am tot mai multe de facut, si treburile casnice si nu numai se tot aduna.
si o zi frumoasa la toate burticile si proaspetele mamici!

Mergi la inceput

Sorana, locul epiduralei m-a durut si pe mine o perioada! Nu cred ca e o problema. Te doare o injectie intramuscular, dar asta in coloana. O sa treaca. Imi pare rau ca va chinuiti cu lapticul. Dar nu poti incerca fara chestiile alea din silicon, caci nici eu n-am reusit nici o boaba cu ele. Ma dureau tare sfarcurile caci si Cami mi le apuca pe jumatate (avea o gurita asa de mica caci nu-i incapea si areola) dar rabdam asa numai sa pape ceva sa nu ajung la bibe. Apoi peste o luna a mers totul struna, asa... cu sfarcurile mele de 2 bani, aproape plate, le-a format Cami. Va doresc mult succes si mult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bilica, Discordia, Corinasmile, cris_09, cristina_26, Nati fetele pt complimente
Discordia si ce nume alegeti pana la urma? Sotul meu e si smecher, m-a lasat pana in ultima clipa sa cred ca e ok si cand eram dezarmata a atacat poate tu ai mai mult noroc!
Cristina wow, ai inceput sa piewrzi dopul! Da Domnul sa mai rezisti pana miercuri!
Sorana si eu te admir pt cat esti de curajoasa...noi pe mirci nu am indraznit sa-l aducem la spital... cred ca imi plesnea si operatia de plans dc il vedeam...sunt cu capul! Succes cu lapticul si alaptarea! la adresa ei, o pupa mereu...Slava Domnului! Din pacate acum e la socrii in carantina, are muci. Spor la pregatiri! Ce bine ca vine sotul!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Eu am inceput sa pierd dopu'!!....Nu stiu cum sa o iau...dr mea vine abiua miercuri din concediu; sper sa mai stea bebe pana atunci...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 36+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

WOW!!!Ne apucam de agitat motate?

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Neata fetelor, in primul rand felicitari pentru proaspetele mamici, Sorana si Alintero, si bun vrnit pe lume micutilor puiuti!
Eu ma simt in sfarsit mai bine asta dupa ce vineri eram cu servetelele dupa mine, am ajuns acasa si m-au luat niste arsuri minunate si am facut prostia sa beau iaurt din frigider; bineinteles ca noaptea m-am trezit pe la 2 cu durere in gat. Insa sambata am inceput cu leacurile babesti,cartof ras si cu spirt pus la gat , ceai din lamaie fiarta in apa cu multa miere si azi sunt super ok (fara paracetamolul prescris de doctor).
Mai am saptamana aceasta de servici si apoi gata stam si noi cuminti acasa. Am pus pe webshot o poza asa ca sa ma vedeti si la fata.
http://family.webshots.com/photo/2298840200105580295NpUKJK

Iubirisca 33+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Anunt in mod oficial ca din 1 mai intru in prenatal ( era cazul ).

Sorana : ce bina ca nasterea a decurs mai usor decat la Matei , vorba ta, era canalul pregatit !
Iti doresc recuperare usoara ( desi vad ca i-ai uimit pe toti de acolo cu datul jos din patut mai devreme decat se asteptau ... ) , un bebe cumintel si papacios ! Abia astept pozele.

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Fetele

Hai ca am reusit sa incarc si eu cateva poze cu Ilinca. Nu am multe, ca nu-i place aparatul, dar de idee asa... ILINCA

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Ce frumusica este Ilinca si maricica ... ar trebui sa se obisnuiasca cu aparatul foto ca e o frumusete care merita fotografiata .

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimineata,

Am intrat si eu asa, scurt sa felicit mamicile, asa ca:

Sorana, felicitari pentru curaj, super ca sunteti bine, ca bb Tudor este bine. Sa dea DD sa te refaci curand si sa va acomodati usor toti 4 iar Tudor sa fie un copil care sa va bucure viata. Oricum, multi si pentru Mateut.

Alina, felicitari ca ati trecut cu bine peste eveniment si Bun venit lui bb TUDOR

Laura, absolut superba fetita ta, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata...

Mami de Matei nazdravan si 35 s

Mergi la inceput