Aspirante cu vechime medie (51)
Raspunsuri - Pagina 5
vrmoana spune:
Ninia
Anca nu fac BHCG. O sa astept 14 zile si o sa fac test de urina. Daca o sa fie cazul.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Arianna_M spune:
Nina.... imi pare rau
Oana...eu am facut in z 10 test
azi am fost la monitorizare ...z 13 - 1 folicul de 20 mm si unul de 18 mm....endometrul nu stiu cat era.......joi dimineata este ziua cea mare
Viitoare
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Nina.... imi pare rau Oana...eu am facut in z 10 test azi am fost la monitorizare ...z 13 - 1 folicul de 20 mm si unul de 18 mm....endometrul nu stiu cat era.......joi dimineata este ziua cea mare Viitoare http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Doamne ajuta!
oana
vias spune:
citat din mesajul lui vrmoana Neatza, N-as facut nimeni cafea? Camy daca venim toate la Brasov, Flavius al tau ramane fara falcute. E frumos rau. oana "Where there's a will, there's a way." |
pai noi va asteptam!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Ninia81 spune:
Va multumesc pentru sustinere dragele mele!
Curios este ca nu ma simt trista de data asta...mi-am umplut sufletul cu alta bucurie si pot sa trec peste dezamagirea de azi...Ma gandesc si imi tot repet ca nu este acum momentul meu...nu stiu....stiu doar ca nu am sufletul facut bucatele, inca sper si inca simt ca bebe al meu este undeva...si stie cat de mult il asteptam...
Arianna, Doamne ajuta pentru joi! sa fie o zi cu mult mult noroc!
Oana, d-abia astept sa treaca 14 zile si sa testezi! Sa fie cu noroc la tine!
Anca, Camy, va pup dragele mele!
Camy, ai o frumusete de copil!
Visul nostru
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Ninia81 Va multumesc pentru sustinere dragele mele! Curios este ca nu ma simt trista de data asta...mi-am umplut sufletul cu alta bucurie si pot sa trec peste dezamagirea de azi...Ma gandesc si imi tot repet ca nu este acum momentul meu...nu stiu....stiu doar ca nu am sufletul facut bucatele, inca sper si inca simt ca bebe al meu este undeva...si stie cat de mult il asteptam... Arianna, Doamne ajuta pentru joi! sa fie o zi cu mult mult noroc! Oana, d-abia astept sa treaca 14 zile si sa testezi! Sa fie cu noroc la tine! Anca, Camy, va pup dragele mele! Camy, ai o frumusete de copil! Visul nostru |
Ninia stii ca si eu am patit la fel ca tine in ultimele luni? Adica nu ma mai apuca disperarea aia ca nu s-a intamplat nici de data asta.
In sufletul meu stiu ca va veni si bebelul meu, chiar daca am deja 2 sarcini pierdute si am ajuns la inseminare acum.
oana
vrmoana spune:
Stiti ca va povesteam ieri ca duminica am poftit la capsuni? Ei bine, am oprit acum la un magazin si mi-am luat o juma' de kil. Nu-s ele foarte gustoase dar mi-am facut damblaua.
oana
vrmoana spune:
Neatza,
Haideti la cafea somnoroaselor.
N-ati avut chef de scris aseara.
oana
ancadragoman spune:
Neata
Am venit la cafea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!