Bazar (11)

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

serialbastre-ce mor eu si altcineva tot de aici de la bazar ca nu ne vin aproape nimic de la femei si asa de faine sunt dar ce sa i faci daca nu avem ambitia sa slabim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Edit: Exista 2 articole L347, ma supralicitasem singura

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ada-coman- da, si eu am intrebat de bluzita aceea de treningL347 dar dat fiind ca nu am primit raspuns pana acum si faptul ca peste o ora se incheie licitatia nu voi licita, sa o porti sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

nu o sa trimit dimineata chitanta daca este dar asteptam sa vada parintii lui Marius banii sau nu sunt pe forum ei?ca nu prea stiu ce si cum.

Ei nu sunt ,tin eu legatura cu ei si mi-au spus ca azi merg dupa extras de cont la banca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

am hotarat sa ma abtin de la orice fel de alte comentarii o sa licitez cand voi gasi ceva si voi avea bani si cam atat,ma gandisem sa donez si eu bazarului hainutele de la Rares care nu le mai pastrez dar momentan nu am timp.Mercic mult oricum si pt vorbele bune si cele rele nu ma afecteaza in nici un fel,eu am mai donat la bazar chestii si am fost si sunt mandra ca pot ajuta chiar si cu putin copii de la bazar pe criza asta este f greu si nu ma las influentata de vorbe cand este vorba de cazuri umanitare(profitul sau afacerea mea nu cred ca o datorez cuiva,nu am cerut preturi mai mici am licitat corect,am platit inclusiv taxa postala deci pt ce pe lista neagra nu inteleg dar..........nu conteaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

acum acum,uitasem sincer,mercic ca mi-ai reamintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am ramas datoare cu niste raspunsuri :
Adidasi http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5464811361774966050 au branturile lipite si nu am putut sa le scot deci masuratoarea ramane valabila.
Portofelul http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5464812079650776178 are vreo 10 locuri pentru carduri si se desface in 3 iar ca dim inchis are 18x9 cm .Am poze si le atasez mai tarzior

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pun si eu azi tenisi rosii din blugi cu MikeyMouse, masura 28, fi`mea in sfarsit le-a dat drumul

Astept adsrese pe PM de la castigatoare

Si inca astept sa ma confirme lumea pt plati

Si inca ceva ca nu poci sa tac: este treaba fiecareia ce face cu produsele: le poarta, le da, le vinde, le arunca, atata timp cat a platit pe ele aici.
Eu si cumpar si vand aici la bazar. Odata plecata haina, are alt proprietar

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Incep sa actualizez.

Costumul din 3 piese de la L 347 are acum cod L351.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mamagiuliei, si eu am aceeasi parere. Dupa ce ai cumparat, esti proprietar pe bunul respectiv.
Dar totusi mi-a lasat un gust amar.
Si pacat caci tot noi vom fi afectate, cele care vindem si cumparam aici sa ajutam niste copii bolnavi.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput