Bazar (11)
Raspunsuri - Pagina 51
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes ada-coman- da, si eu am intrebat de bluzita aceea de treningL347 dar dat fiind ca nu am primit raspuns pana acum si faptul ca peste o ora se incheie licitatia nu voi licita, sa o porti sanatoasa. |
Multumesc frumos!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra [quote]citat din mesajul lui Selene_Bunny Ah, diana2242, tu erai... Vezi ca poti ajunge foarte usor pe "lista neagra" pentru astfel de gesturi, ionik iti poate spune mai bine ce si cum... Plus ca va ajunge sa va stie lumea de neserioase, ca sa nu zic mai rau, aceste liste negre sunt publicate pe cat de multe forumuri se poate... Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! selene, acum serios, hai sa vorbim la rece: diana nu a ceurt nimanui nimic pe gratis, nu s-a dat amarata sau mai stiu eu ce. diana a cumparat. e dreptul ei sa fac mai departe ce vrea cu ce a cumparat. e adevarat ca nu-ti pica bine sa vezi ce ai donat tu pe bani putini, dar asta e. putea sa vanda din gura-n gura. comparatia cu ionik nu e buna. ionik a cerut pe motiv ca nu are bani. diana a cumparat. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Pai de gustul ala cam amar era vorba. Si ionik singura a spus ca cel mai rau ii pare ca s-a autoxclus dintr-un grup pe care il considera de prietene. In fine, subiect inchis.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
kid spune:
Licitatii finalizate pentru: narcisica28, Alex&Sara, mari_paun.
Crosetez capitol nou si apoi intru pe mail.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!