Bazar (11)

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Dandusa, am inteles eu bine, colierul si cerceii verzi de la Misha71 sunt la tine?

Parca la Mihaela77O, daca nu ma insel.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

eu am produse de la misha71,dar numai hainute,restul sunt la misha,insa are probleme cu net-ul si nu intra,insa daca castiga cineva produse de la ea,ma poate anunta pe mine si iau eu legatura cu ea prin telefon!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu de maine incep sa trimit colete.

De asemenea, o sa fac o pauza de produse noi, pentru a ma putea ocupa de expedieri si de lucruri casnice. Asa ca, daca mai vrea cineva sa liciteze ceva, sa o faca acum, daca danielac va mai organiza o actiune gen orfelinat, voi retrage produsele ramase si le voi trimite acolo. Dar n-o sa parasesc de tot Bazarul.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Dandusa, am inteles eu bine, colierul si cerceii verzi de la Misha71 sunt la tine?

Parca la Mihaela77O, daca nu ma insel.

am vazut aseara dar eram obosita si n-am retinut! Daca vede persoana care are colierul si cerceii acest mesaj o rog sa-mi dea un pm.O seara placuta!
Edit : acum am vauzt ce-a scris mihaela770.Iti trimit pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Ada, ce lungime au tricourile E 289?

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Retrag N7, reduc R90-4 lei, L153 - 8 lei, C89-5 lei

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Licitez E 289

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Licitez din cufarul lui Selene
G76, 3 lei
I139, 2 lei
I135, 3 lei
I109, 4 lei
I55, 10 lei

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Licitez si eu K48, B183, C146, C156, D156, D158, D162, E163, E283.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Nushulica gata am gasit solutia. Poti pune linistita banii pt Ionela in contul lui David si o sa pun eu cand fac platile cei 10 lei de la Davis in contul Ionelei si asa nu-i nimeni pagubit.
Responsabila sef Alexandrina e bine asa?

Pai, nu stiu despre exact ce produse vorbea nushulica, dar daca-s donate de tine si erau pentru Ionela, e de ajuns sa fi de acord fara cascadorii, nu de alta dar ne putem prinde noi urechile.
Mai exact, ceea ce i-am raspuns direct lui nushu ramane valabil. Daca ies intelegerile nu-i nicio problema.

Deci tot ce tine de descrierea initiala a produsului se modifica la initiativa sau cu acordul celui care a dat produsul sau il administreaza, dupa caz. (dar sa stim si noi )
Si e valabil pentru orice solicitare, au fost cazuri in care s-a cerut donatorului scaderea pretului de start, si s-a obtinut.

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Da, sunt de acord sa plateasca nushulica in ce cont vrea pt produsele castigate de la mine

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput