Bazar (11)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Da palarioara este Olishka,la tricouri renunt ca avem destule si vad ca se scumpesc si la noi e criza,mai am de platit hamul si poseta Roz care daca nu reusesc astazi maine sigur reusesc.

Am trimis astazi pachet cu tot cu tricou.

Daca nu-l mai vrei il pun inapoi in bazar si il trimiti tu castigatorului sau daca ti se pare scump, poti sa achiti macar jumatate din valoarea lui, daca tot l-am trimis.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Eseea,confirm plata,facuta de tine-14 ron(initiale S.M.-e corect?)

Fetelor,eu sunt racita,a adus barbata-miu acasa un virus tare pacatos..si am luat si eu,iar acum si David.Si avem o gramada de tratament de facut pe langa cel obisnuit,plus alte doua ture de aerosoli,pe langa aerosolii lui obisnuiti si aici e chinul naibii la noi:(.Off,daca e ceva urgent,va rog sa-mi dati un PM,ca poate nu intru la bazar,sau uit sa raspund cu atatea pe cap si dupa cateva nopti agitate si fara somn.
Multumesc anticipat.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Multa sanatate va doresc la toti

Mergi la inceput

Am trimis astazi pachet catre Ramona si Diana. maine o sa ma ocup si de restul produselor. Oricum mi-e ok sa-mi fac in fiecare zi drum la posta caci trebuie sa-l intarc pe urias si nu pot sa-l adorm decat in carut. Asa ca numa bun drumul pana la posta si inapoi

Mergi la inceput

Mai de mult vroiam sa va zic: scoateti jucariile oferite de doxinu http://picasaweb.google.ro/BazarGeneral/JJucarii#5458073807823311746

caci nu le mai are. Castigasem eu o jucarioara de la ea si mi-a zis ca a donat toate jucariile pe care le avea in bazar si anuntase (nu mai stiu pe cine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Actualizez.

Am reusit pana la licitatiile boticelinei inclusiv, ca imi merge netul ca o cizma am sters jucaria la care a pus olishka link.

Si supralicitez R178 - 6 lei.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Actualizez.
Am reusit pana la licitatiile boticelinei inclusiv, ca imi merge netul ca o cizma am sters jucaria la care a pus olishka link.

Si supralicitez R178 - 6 lei.

Am actualizat restul.
Am inteles, cred eu, manevrele cu floricica, la care am gasit o supralicitare a lui nushulica de 10 lei pe care am inregistrat-o. Va lamuriti voi pe ziua cum ramane situatia.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata! Am achitat ieri 10 lei la Reiffeisen pt. Ema pt.:
H131 - 4 lei
si A132 - 4 lei.

Am trimis dovada platii pe mail.

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna dimineata!

nushulica ai castigat sacul de dormit.

Cine actualizeaza chitante sa nu uite sa mute mail-ul in prealabil.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Kriss79, am luat pana la urma cletul de la posta, fusesem avizata si reavizata, insa in cutia mea postala nu a ajuns nimic. Urmeaza o rafuiala cu postarita mea, sa vad de ce nu mi-a pus avizul in posta. O lamuresc eu azi.

Hai sa va povestesc ce patanie am avut eu cu postarita mea. Mi-a trimis kriss79 colet inca de pe 19.04. Eu, stiind cu certitudine ca am ceva de primit, dupa 2,3, zile am inceput sa urmaresc cutia postala si nimic. Azi dimineata, deci dupa 8 zile de la expediere, am fost la posta sa vad totusi ce se intampla. Conform hartiutei de la posta fusesem avizata si reavizata fara ca eu sa gasesc ceva in cutia postala si m-au pus sa platesc si taxe de inmagazinare. Mi-au zis sa merg sa fac reclamatie factorului, lucru pe care chiar vreau sa-l fac in cursul zilei de azi. La cate pachete am de primit nu pot sa stau ca pe ace, oare le primesc sau nu. Plus de asta nu as vrea sa se intoarca vreun pachet la expeditor, m-as simti foarte prost.
Prin urmare, vreau sa va rog ceva: cand puneti pachete, anuntati pe pm destinatarul (la subiectul bazarului se scrie mult si poate trece neobservat), ca sa stim sa urmarim cutia postala si daca trece prea mult timp sa verificam la posta sa vedem ce se intampla. Mai fac si postatii greseli, si ca sa evitam situatiile neplacute. Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Licitez R177 - 5 lei, pentru Marius Andrei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5464812079650776178

Mergi la inceput