Bazar (11)
Raspunsuri - Pagina 30
ellinia spune:
OK, dana, m-ai convins , il licitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5463672858249500802 L 318 - 20 de lei si ar fi cazul sa mai iau o pauza, mai trimiteti-ma la treaba, nu de alta dar acusi se termina ziua!
Serialbastre spune:
Supralicitez S5b - 15 lei.
Si mai opriti-ma, ca am sa ajung sa cumpar pe datorie.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Edit: Poti sa-mi spui, la http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5463672858249500802 L318, fusta vine pana la genunchi, ii acopera? Si sacoul e drept, putin cambrat? |
mie imi trece de grnunchi,are 66 cm lungime.sacoul are maneca mai scurta,intre 3/4 si normala(asa imi vine mie),in capat fiecare maseta are cate o crapatura.este drept,nu este cambrat,la spate are o chestie din material pusa cumva sa dea 'ceva'.cum sa zic,sacoul asta da o nota de elegant/delicat/finut.
revin cu poze,ca explic ca o cizma
mami de Crinuta si Raducu
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Supralicitez S5b - 15 lei. Si mai opriti-ma, ca am sa ajung sa cumpar pe datorie. Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) |
hai gata nu mai cumpara,vrei sa iei pe datorie?
Supralicitez 16 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
dandusa spune:
Ellinia,
doua poze cu detalii de la sacoul roz
http://picasaweb.google.com/dandussa/Bazar#5464736367237963890
Danamiha,
mami de Crinuta si Raducu
nushulica spune:
am de virat vreo 60-70lei cred pentru toate licitatiile castigate si in curs,vreau sa intreb daca se supara cineva sau e vreo problema daca virez toata suma pt david si nu bucatele cum am eu pt david,andrei si inca un caz nu mai stiu?
de David si 16+
Serialbastre spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
hai gata nu mai cumpara,vrei sa iei pe datorie? Supralicitez 16 ron anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Inca nu ma las, mai am rezerve in buzunarul secret al portofelului.
Supralicitez S5b - 20 de lei
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
andre_ea spune:
Am trimis pe mail poza lipsa cu sandalele K101.
Supralicitez D144 - 11 ron
Licitez E275 - 6 ron
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
mikaeela spune:
Buna fetelor,
vreau sa-mi cer scuze la fetele ,care am sa le trimit produse ,nu am putut ajunge la posta zilele astea ca nu am avut cu cine o lasa pe Ionela si nu am mai vrut sa mai ies afara cu ea,ca nu cumva sa-mi raceasca si sa nu ma mai pot duce cu ea maine la control,dar dupa ce venim maine de la Bucuresti ramane sotul meu cu ea si o sa pot merge si eu la posta sa pun pachetelele.
Sper sa ma intelegeti
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/