Bazar (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dandusa, multumesc, chiar pe http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5463673992195409922 L333 nu l-am remarcat. Il lictez la 15 lei. Asadar, L333 - 15 lei
Edit: Poti sa-mi spui, la http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5463672858249500802 L318, fusta vine pana la genunchi, ii acopera? Si sacoul e drept, putin cambrat?

P.S.Fetele organizatoarele, va suparati daca nu zic din prima pentru cine licitez? Am mai multe licitatii, unele au destinatar, altele nu. Asa ca le impart si eu la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

actualizez

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ca daca tot am platit ce am castigat, sa mai licitam

Licitez L316 - 20 lei si E287 - 12 lei.
Supralicitez S 5b - 12 lei.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Am castigat fusta L77 si-as vrea sa merg s-o platesc .Ramane la latitudinea mea in ce cont voi depune banii(David sau Bogdan) sau alegeti voi unul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Supralicitez S 5b - 13 lei.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Mikaeela, ai primit blugii?

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Serialbastre, confirm plata

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Am castigat fusta L77 si-as vrea sa merg s-o platesc .Ramane la latitudinea mea in ce cont voi depune banii(David sau Bogdan) sau alegeti voi unul?

Da, cand sunt precizate cazuri se alege unul dintre ele. Cand nu e precizat nimic, se alege unul dintre toate cazurile active.

Si da, puteti amana alegerea beneficiarului pana la plata.

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Supralicitez D36 -22 lei, si Alex_andra, fiindca salopetica e la tine, ar putea fiica-mea s-o poarte ca si cum ar fi o salopeta cu pantaloni scuti? Am tot cautat salopeta lunga si scurta dar nu am gasit ceva care sa-mi placa si asta mi-a placut.

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Dandusa, multumesc, chiar pe http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5463673992195409922 L333 nu l-am remarcat. Il lictez la 15 lei. Asadar, L333 - 15 lei
Edit: Poti sa-mi spui, la http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5463672858249500802 L318, fusta vine pana la genunchi, ii acopera? Si sacoul e drept, putin cambrat?

P.S.Fetele organizatoarele, va suparati daca nu zic din prima pentru cine licitez? Am mai multe licitatii, unele au destinatar, altele nu. Asa ca le impart si eu la sfarsit.

scuze ca intervin, vroiam sa spun ca acel costum roz arata in realitate de 1000 de ori mai bine, fusta acopera genunchiul (eu am 163), iar haina este cambrata, mai are nasturi dar nu se vad sunt acoperiti de material, materialul nu se sifoneaza, se poate spala in mana. L-am purtat de cateva ori si doar la ocazii speciale, ma simteam ca o printesa in el

costumul gri din nou arata f.bine, poza nu reflecta realitatea, nu e vina dandusei, la fel materialul este f.bun, nu se sifoneaza, e putin elastic, imi era bun si cand eram slaba, dar si daca puneam cateva kg. Il purtam la tribunal la procese sau la sedinte la DPC, cand lucram, e asa mai sobru, l-am cumparat de la Steilmann.

costumele, pantalon si haina, cel bleu si maro, la fel nu se sifoneaza.

spor la cumparaturi!

Mergi la inceput