Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
office spune:
In legatura cu schimbarea titulului, am vazut la celelalte forumuri "concurente" titluri precum burtici cu ursuleti de noiembrie-decembrie, delfinasi de iulie-august, flori de mai-iunie...
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
eveline spune:
Hello din nou.
Tocmai ce am fost la eco..v-am zis, unul de rutina...doamne ce dor mi-era de iubitelul meu mic. A ramas baietel ca sa zic asa, mi-a aratat ce e intre picioare si chiar a dat pe zoom doamna sa vad mai bine...si am vazut-"o" in toata splendoarea ei
. Deci raman cu un carucior albastru...
Legat de falfairile din burtica...eu am simtit de vreo doua ori la cateva zile diferenta dar nu bag mana in foc pentru ce era..si cica-s la a doua sarcina... Ieri am fost la dr gineco si am intrebat si de asta...si mi-a zis clar ca mai e timp, teoretic...cica in jur de 20 sapt se simte la prima sarcina si 18 sapt la a doua...oricum depinde de fiecare dar sa stau linistita ca din punctul asta de vedere mai am timp. Si de aia m-a trimis si la eco asta...cumva sa stam linistite ca pana-l simt pe bebe sa vedem ca totul e OK.
Azi sunt in al 9-lea cer...statea iubitu' cu manutele la fata si dadea din picioare.... daca m-ati vedea ce zambet tamp am pe fata ati zice ca sigur nu-i ceva in regula cu mine...
16+
si mamica de
Bianca
LilianaR spune:
Din partea mea, poate sa se cheme si recolta de toamna subiectul... nu vad importanta.
Sa schimbam acum? Eu zic sa mai stam, sa-l schimbam cand ajungem pe la 30 de saptamani... ![]()
Oricum, acum vreo 2 saptamani si ceva, intr-o duminica, stateam asa loinistita cu mana pe burta si am simtim o mare impunsatura dinauntru. Am zis ca uau!, e al mic! Desi aveam numai 16+...
Dar am fost la eco dupa si la 220 de grame, cat oare putea sa impinga, ca am simtit si la mana?...
Cert e ca acum simt sigur, e cam la fel, doar ca impunsaturile sunt mai mici, galmele nu se vad toate prin burtica asa ca atunci. Ce a fost atunci? Inca mai dezbat cu mine insami, voi ce ziceti? A fost si foarte aproape de buric, la 5 cm mai jos, spre stanga, in diagonala; nu am simtit gaze in zona aia...
Oricum, aseara se simtea bine prin burtica din nou, pacat ca sotu' dormea dus; s-a agitat vreun sfert de ora micutul.
A fost fain, n-am mai adormit de emotie vreo 2 ore.
19+
ghiocela13 spune:
Ionela multumesc mult! Sper sa ai si tu ce iti doresti. Dar la tine nu a reusit sa vada nimic la prima eco morfofetala? Mie mi-a spus de la 14 sapt si 1 zi.
Fetelor, haideti sa nu umbrim discutiile noaste cu polemici pe seama titlului Odiseei. Am si eu o propunere: sa nu se mai iste spirite incordate, eu zic sa denumim fiecare capitul cu cate un titlu pastrand in coada "de septembrie-octombrie". Si fiecare sa propuna cate un diminutiv, un alint, un...ce simte mai bland si cald: strugurei, bobocei (ca doar se numara toamna, nu?), greierasi, brotacei, etc! Asa o sa fie toata lumea multumita si o sa aibe ocazia sa-si savureze fiecare frantura de imaginatie!
Fetelor, am glumit cu propunerea mea! am facut si eu un spirit de gluma ca sa va mai inveselesc un pic. Sa nu mi-o luati in nume de rau! Dar tocmai citeam in ziar despre o mama care a constatat pe la 3 anisori ca fetita ei este autista. Ce nenorocire! mare nenorocire pt un parinte si pt intreaga familie! M-am intristat si m-am ingrozit! Va dati seama ca pt asemenea parinti nu mai exista niciun struguras si niciun greieras!
Haideti sa nu facem bisericute si sa nu ne impartin in 2,3 sau 4! Tb sa ramanem unite, sa ne sfatuim si sa ne ajutam cum putem. Si mai presus de toate sa ne rugam Bunului Dumnezeu pt minunile din burticile noastre.
Va rog frumos sa va ganditi fiecare ca in aceasta clipa in care cititi mesajul meu,in voi bat 2 inimi! Va dati seama ce binecuvantare: sa ai in tine 2 inimi!!!! Ceva mai magic nu exista pe Pamant! Deci trebuie sa fim mai bune si mai blande, mai intelegatoare si mai iubitoare de 2 ori mai mult!!!!
Va doresc la toate multa sanatate si o zi de primavara superba!!!!!
16+ 
Ghiocela
LilianaR spune:
Ghiocela, dupa primele randuri voiam deja sa iti spun:"Glumesti sau faci misto?"
Apoi am vazut
si m-am linistit.
Apropo, la recolta nu ti se pare ca intrau si strugurii, si verzele si tot? Zic si eu... ![]()
19+
ionela.n spune:
Ghiocela, mi-a placut tare mult de ai scris
. chiar avem 2 inimioare in noi 
La eco de 13 sapt nu s-a putut vedea daca e fetita sau baietel pentru ca avea cordonul intre picioare. Mergem iar la eco pe 11 mai si poate vedem atunci ![]()
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 16+
LilianaR spune:
Fetili, ziceti si uneia cu creierul mai lin cum baga ea un carut albastru la semnatura?? Ma tot invart pe la profil si nu vad, nu aud, nu simt de pe unde culeg un carucior albastru de pus acolo. 
19+
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Fetili, ziceti si uneia cu creierul mai lin cum baga ea un carut albastru la semnatura?? Ma tot invart pe la profil si nu vad, nu aud, nu simt de pe unde culeg un carucior albastru de pus acolo. ![]() 19+ |
Scrie intre paranteze patrate baietel
16+
si mamica de
Bianca
pianna spune:
Neatza burtici!
Nu am scris zilele astea dar v-am citit. O groaza de informatiii utile, mi-am pus bookmark la capitole pentru cand m-o apuca groaza.
Va pup pe toate!
14+