Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neatza la voi!

Fetelor, felicitari pentru fluturasii din burtica!
Noi de cateva zile avem o perioada de tot r.... (ma scuzati, dar ne lasa nervii...). S-a inceput lucrul la terasa si o gramada ies pe dos. Colac peste pupaza am avut ceva probleme si cu tabloul de curent si am reusit sa ardem vreo 7 electrocasnice printre care bineinteles plita si cuptor deci mancare calda ioc....
Incerc sa vad partea buna a lucrurilor si sa nu ma enervez ca nu ii face bine la bebic. De luni sunt in concediu medical pentru ca am avut ceva dureri de burtica si intepaturi in uter. Incerc sa stau cuminte...

Uff, eu inca nu am simtit nici un fluturas in burtica si la ce zile am avut, ma ajung tot felul de ganduri aiurea. Mai avem o saptamana pana la eco si sper sa treaca repede. Astept si eu cu nerabdare un semn de la burtica mea

Referitor la subiectul cu titlul...recunosc ca si mie mi se parea la inceput foarte simplu si sec - nu stiu daca sec e cuvantul potrivit(nu sariti, va rog....). Dar pe cuvant ca acum mi se pare cel mai frumos. Nu stiu daca m-am obisnuit cu el sau de ce. In simplitatea lui mi se pare ca e cel mai expresiv.
Si eu sunt de parere ca daca am parcurs jumatate de drum asa, ar trebui sa ramanem pana la capat mamici de septembrie-octombrie.

Mergi la inceput

Hmm, si sper sa nu se inteleaga gresit mesajul meu referitor la titlul pe care il avem. Sper sa nu se simta atacate in vreun fetele care au venit cu propuneri. E dreptul fiecaruia sa vina cu proponeri si idei...vreau sa imi spun parerea si inca o data o sa revin si sa incerc sa ma exprim altfel: mi se pare ca nu avem nevoie de diminutive, cuvintele dragalashe pentru a descrie pe scurt ce experiente frumoase ne asteapta

Hai ca va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Eu am mai pus datele mele la inceput cand m-am alaturat voua. Dar nu-i nimica, le mai pun inca o data acuma:
UM: 03.01.2010
DPN: 10.10.2010
Data nasterii: 13.01.1978
iar dupa prima eco morfologica a iesit ca este fetitaaaa!!!!!

Multumesc frumos Zozela!
16+

Ghiocela

Ghiocela, felicitari pentru mica printesa

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor!
Gata m-am intors aseara de la spital si sper sa nu ma mai internez pana cand voi naste.
Ma bucur ca sunteti bine si ca se inmultesc fetitele in odiseea noastra.

Mihaelka felicitari pentru fetita. Nu fi speriata ca trebuie sa stai in pat. Eu stau d la inceputul lunii februarie si m-am obisnuit pana la urma. Important e sa fie bebita bine.

Multa bafta celor care merg la eco astazi. Asteptam vesti bune.

Astazi schimbam si noi semnatura.

A....sa nu uit .....azi dimineata am simtit insfarsit falfaiala in burtica. Sigur era fetita mea.

18+

crina cu

Mergi la inceput

Bravoooo Crina!

Bine ai revenit. Nici nu te mai lasam sa pleci de pe langa noi
Felicitari pentru fluturasi

Mergi la inceput

Crina, bine ai revenit! si felicitari pt fluturasi

Nerantula, bafta multa la eco. Asteptam vestile bune

In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Azi am schimbat si eu semnatura

In al , sunt in 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata! Felicitari fetelor cu vesti bune!

TINA,cu(21+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Am o nelamurire: care e diferenta intre alocatia de stat (200 lei) si alocatia pentru copiii nou-nascuti (230 lei). Stiu ca prima se acorda pana la 2 ani, lunar.

Cu a doua cum e?

In al , sunt in 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina, ma bucur ca esti bine si ni te-ai alaturat din nou. .
Bafta fetelor care azi merg la eco. Va tinem pumnii.

mamica de fetita si 17+

Mergi la inceput