Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Hai sa va scriu drepturile noastre banesti cuvenite dupa nastere:
- alocatia noului-nascut 230 lei
- contravaloarea trusoului 150 lei
- alocatia de stat 200 lei/luna pentru copiii 0-2 ani
- indemnizatie crestere copil 85% din media veniturilor impozabile sau 600 lei/ luna
- stimulent crestere copil 100 lei/luna pana la 2 ani

uta28 este 15+

http://zaleboutique.wordpress.com

fulguta, mie mi se pare foarte util.

pentru acesti bani, care este procedura? ce hartii trebuie completate?

aceeasi intrebare si pentru salariul mediu. sa inteleg ca este obligatia firmei sa ni-l dea? banuiesc ca trebuie sa il cer in scris.

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticute dragi, va si nu de putine ori ma gandeam la voi si va trimiteam ganduri bune.
Nu am dat bir cu fugitii dar cred ca zilele acestea au fost mai scurte la mine (16 ore) ... am fost alergata.
Sper ca sunteti bine si...eu inca bine venita printre voi(glumesc)
Incerc sa recuperez din urma cu toate ca sunt sanse mici sau macar sa tin pasul cu voi.

Mergi la inceput

Aaaaaa, era sa uit... Fulguta, merci ptr site. M/am uitat atunci si vroiam sa/ti multumesc... dar bratarele, bratarele vreau sa le vad si cat costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Salutare mamici... am lipesit o vreme asa ca poate nu va mai amintiti de mine. Inca nu am reusit sa recuperez tot ce ati scris...
Joi am fost la eco si se pare ca vom avea o fetita . Vestea care m-a dat peste cap este ca am placenta cam joasa si trebuie sa stau cat mai mult in pat(cam majoritatea timpului), nu mai am voie sa merg la munca, fara efort fizic, fara sex, fara drumuri cu masina... doar plimbari scurte. Sincera sa fiu inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea mai ales ca nu am avut sangerari, dureri sau orice fel de simptom ca ceva ar fi in neregula.
Va pe toate
20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Albinuta Maya - tu esti oricand binevenita la noi
Mihaelka - felicitari pentru fetita! Aveti grija, baieti, venim puternic din spate

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Noutati:
sambata am fost la eco pt DT (BB e in grafic, toate masuratorile ecografice sunt in regula), am aflat marea surpriza....
o vedeti la semnatura

Moshulik +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Yupiii!! Inca o fetita

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Zozela - zozinela, plizzzzz daca se poate sa mai adaugi la prima pagina la mine ca sunt la Dr. Rotaru Octavian la Spitalul Elias, Bucuresti. Poate mai vad unele burtici care sunt tot la dansul si mai impartasim impresii si pareri.
Multu frumu din suflet!

Fete-gargarite burtoase, nu mai am timp acuma ca este foarte tarziu dar maine am sa va povestesc despre o crema pt uns piele si burti bombate! Apropos, eu acuma am ajuns acasa de la serv! Nu am de ales, e criza! Dar sper ca bunul Dumnezeu sa tina copilasul sanatos si cuminte in burtica la mama lui!!! Am inteles ca percepe deja stimuli vizuali si auditivi acuma. Probabil a inteles saracutul ca e criza si mami nu are de ales!

Va pup pe toate si va doresc vise placute pline cu ciorchini intregi de strugurasi de septembrie - octombrie!

16+

Ghiocela

Mergi la inceput

Si eu va burticutelor de noapte buna! Nu vreau eu sa sting lumina in seara aceasta... cu tote ca nu am mai facut/o de mult timp si imi era dor... vreau sa ascult o poveste cu zane bune si fluturasi poznasi.Stie careva, va rog?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Andra, da este obligatoriu sa iti dea stimulentul de 100 de lei timp de 2 ani de la nasterea copilului.
Pt fiecare banut in parte trebuie sa facem cerere si sa depunem acte. Nu depunem acte, nu primim bani.
Vreau sa-i jupoi de fiecare leut care mi se cuvine. Copilului meu trebuie sa beneficieze de ei. Pentru cu o sa fiu o mamica informata, nu au cum sa ma pacaleasca, altfel... musc din ei.

uta28 este 15+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput