Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
lucianna_83 spune:
Sper recensamantul carucioarelor sa ramana asa, adica la mine, incep sa am emotii sa nu cumva sa se schimbe culoarea ca deja m-am obisnuit cu ideea ca am scapat de rochite
.....eu nu prea sunt genu lor si nici culoarea roz n-o suport
.
Fetitele de la noi din parc au tricicleta roz, jucarii roz, imbracate in roz de la caciula pana la ghete
....pentru mine personal e mult prea mult. Dar predomina baietii ca numar. ![]()
14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Doar in burtica, deocamdata. La Vlad l-am simtit cu mana la vreo 3 saptamani dupa ce a inceput sa faca "fluturasi" inauntru. Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Eu sper sa mai simt fluturasul si cat mai repede. Stateam azi si ma gandeam daca intr-adevar a fost bebe sau nu. Eu tind sa cred ca da, pt ca nu am mai simtit asa in burtica pana acum.
Deci aceste 3 sapt de "simtiri" sunt doar ale tale si a printesei din burtica
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
fulguta28 spune:
Hai sa va scriu drepturile noastre banesti cuvenite dupa nastere:
- alocatia noului-nascut 230 lei
- contravaloarea trusoului 150 lei
- alocatia de stat 200 lei/luna pentru copiii 0-2 ani
- indemnizatie crestere copil 85% din media veniturilor impozabile sau 600 lei/ luna
- stimulent crestere copil 100 lei/luna pana la 2 ani
uta28 este
15+
http://zaleboutique.wordpress.com
andra_b spune:
Ionela eu am simtit pe bebe pe la 16 saptamani, adica cu 2 zile inainte sa implinesc 16, dar bebe era mai mare, avea 16 si ceva... Iar o prietena de-a mea tot la prima sarcina a simtit la 15+ deci este ff posibil! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
17+ cu bebe mic
ionela.n spune:
Andra, eu maine fac 16 sapt si o sa fiu cu simturile atintite asupra burticii ![]()
E bine ca sunteti aici, sunteti mai ceva ca o enciclopedie, mereu gasesc raspunsuri cand am nevoie 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Hai sa va scriu drepturile noastre banesti cuvenite dupa nastere: - alocatia noului-nascut 230 lei - contravaloarea trusoului 150 lei - alocatia de stat 200 lei/luna pentru copiii 0-2 ani - indemnizatie crestere copil 85% din media veniturilor impozabile sau 600 lei/ luna - stimulent crestere copil 100 lei/luna pana la 2 ani uta28 este 15+http://zaleboutique.wordpress.com |
Vin si eu cu o completare, ca unele mamici ca mine s-au lovit de ea, serviciul iti da un salariu mediu pe firma/companie....unele respecta legea, altele se fac ca ploua.....asa ca mare grija si mult tupeu daca se fac ca ploua

14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
LilianaR spune:
Da, un salariu mediu pe unitate, de cele mai multe ori nu e cerut insa...
Am vazut ca scrieti de haine, ca sunt scumpe, ca sunt urate uneori...
Eu am gasut jdemii de haine faine de gravida, majoritatea ieftine. Sunt peste tot, nu in magazine de specialitate, ca asa E MODA AZI.
Norocul nostru!
Fuste cu elastic in talie ce se pot purta si sub burta, pantaloni de in cu siret ce se poate inlocui cu un elastic, bluzite crete sub sani sunt cu miile, la fel rochii.
Eu mi-am luat o camasa care se leaga sub sani si nu avea magazinul ala vreo legatura cu hainele de gravide...
Mi-am luat o singura pereche de pantaloni special de gravida, acum vreo luna si cred ca i-am luat cam mari, mi-e ca nu-i voi purta.
Dar am zis sa am si eu ceva de gravida si nu adaptat. ![]()
In rest, numai haine din magazine normale, pantaloni sub burta etc.
Azi am vazut vreo 5 haine pe care mi le-as fi luat, noroc ca n-aveam timp de probe! O camasa mi s-a imprimat pe retina!
Apropo de haine de bebei, eu credeam ca dupa ce aflu ce e o sa ma omor cu cumparatul! Ei bine, nu, n-am luat nimic!
Nu-mi vine sa cred, dar nu stiu ce voi folosi inca, asa ca o sa imi iau atunci niste body si in rest, dupa.
Pupici burticilor noi si nu numai!
19+
ghiocela13 spune:
Eu am mai pus datele mele la inceput cand m-am alaturat voua. Dar nu-i nimica, le mai pun inca o data acuma:
UM: 03.01.2010
DPN: 10.10.2010
Data nasterii: 13.01.1978
iar dupa prima eco morfologica a iesit ca este fetitaaaa!!!!!
Multumesc frumos Zozela!
16+ 
Ghiocela
andra_b spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Andra, eu maine fac 16 sapt si o sa fiu cu simturile atintite asupra burticii E bine ca sunteti aici, sunteti mai ceva ca o enciclopedie, mereu gasesc raspunsuri cand am nevoie ![]() -------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |

Doamne ajuta! 
Ale
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
17+ cu bebe mic
andra_b spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 Eu am mai pus datele mele la inceput cand m-am alaturat voua. Dar nu-i nimica, le mai pun inca o data acuma: UM: 03.01.2010 DPN: 10.10.2010 Data nasterii: 13.01.1978 iar dupa prima eco morfologica a iesit ca este fetitaaaa!!!!! Multumesc frumos Zozela! 16+ ![]() Ghiocela |
Felicitari de fetita!!!!!!!

Si mie mi-a zis azi ca nu are chestii de baietel dar ca nu ar putea sa zica 100% ca e fetita, asa ca nu ma ambalez...
Ale
17+ cu bebe mic