Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
zozela spune:
Am modificat putin prima pagina.E bine?!
Mamica lui Mihai si
cu samburica!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ionela.n spune:
Zozela, e frumoasa prima pagina

Predomina carucioarele albastre. Sper ca peste 2 saptamani sa pot colora si eu caruciorul ![]()
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
kiti2205 spune:
Off...am luat si eu o pauza, sper ca mai lunga, ca nu mai pot
.
Referitor la imbracat copilul - nici noi nu l-am infofolit, de caciuli, nici vorba. Cand mergeam in vizita pe la parinti, socrii, mai aveau ei cate o tentativa de a carai, dar au vazut ca nu au cu cine si ne-au lasat in pace
. Bine, si piticul aruncator de tot ce e pe cap sau la gura a avut contributia lui
.
Va pup 
Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
Ieri am fost cam stresata, ca nu am simtit-o pe pitica gadiland decat tarziu, pe seara. Azi a recuperat si m-am inghiontit toata dimineata
Si am schimbat si semnatura
Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
Klarisse spune:
Kiti felicitari pentru semnatura, tare bine iti sta.
Si la mine se simte niste activitate in burtica, sper ca e bebe..

Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Pai bebe e Klarisse
. Si eu l-am simtit pe Vlad la 16 saptamani. O sa vezi peste o saptamana doua ce te capaceste 
Kiti,
ionela.n spune:
Felicitari pt semnatura, Kiti
. Tu simti bebe doar in burtica, asa-i? Sau se simte si daca tii mana pe burtica?
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Felicitari pt semnatura, Kiti . Tu simti bebe doar in burtica, asa-i? Sau se simte si daca tii mana pe burtica?-------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |
Doar in burtica, deocamdata. La Vlad l-am simtit cu mana la vreo 3 saptamani dupa ce a inceput sa faca "fluturasi" inauntru.
Kiti,
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Pai bebe e Klarisse . Si eu l-am simtit pe Vlad la 16 saptamani. O sa vezi peste o saptamana doua ce te capaceste ![]() Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Abia astept sa ma capaceasca ca sa stiu ca e bine..

Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Karin felicitari pentru bebica! 
Luy bine ai venit! 
Noi azi am fost la eco cu rezultatele de la TT care sunt bune. Doctorul a spus ca nu vede 'lucrusoare' de baiat dar nu ar putea sa zica nici 100% ca este fetita.
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
17+ cu bebe mic