LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata fetele!
Coraly, eu inveleam borcanele in 2-3 paturi si le puneam deasupra caloriferului. Si iesea bun iaurtul. Ideea este sa ramana calde cat mai mult timp. Si sa le lasi acoperite si 12 ore ca nu strica.

Carla, eu nu le-am dat fetelor sare sau zahar inainte de 12 luni. Acum ii dau sare fetei, insa putina si in loc de zagar folosesc fructoza.

Lauraa, Sara doarme fara sosetute. Si dezvelita, deloc nu suport pilota pe ea

Mari, sper sa scapati repede de febra! Multa sanatate si nopti linistite!

Maria, cum te mai simti la munca? A venit cumnata din concediu?

Cris, cum faci pastele cu scortisoara?

Serialbastre, tu cum faci mancarica cu dovlecel, spanac, pui?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda
vreau sa va intreb si eu ceva, mai ales pe cele care mai aveti un bebe mai mare. cum raman sanii dupa ce incetam alaptatul, mai ales dupa o perioada asa mare de alaptat. la mine.... zici ca sunt de gumilastic si I hate it, mai ales ca eu am si sani nene 95D. trebuie neaparat sa fac ceva sa-si mai revina. dati si voi idei de creme sau alte chestii care ati auzit ca au functionat.

am alaptat zece luni..si sani mei acum au devenit ca inainte de sarcina,...poate unpic unpic mai moi dar inrest sunt la fel...dar eu am sani mici mici cu ce ai putea sa te dai HABAR nu am..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

carla sebastian papa sare cind maninca ciorba de la noi..dar eu oricum sarez prea putin mancarea asa ca nu imi fac griji...chiar la ultimele analize de sange mia iesit lipsa de natrium sa uitat dr la mine ca la felu 4 si a trebuit sa "promit" ca voi manca mai sarat..dar tot uit sa pun mai multa sare in mancare si i-am dat si pufuleti lui sebastian..tot sarati...zahar a primit cind a primit biscuiti de la "laibnitz"..si citeodata daca maninc eu pudinca ii mai dau si lui cite o lingurita

fetelor o fi io mama mai denaturat da io nu ma "chnui" sa-i fac nici iaurt nici branzica ...primeste din magazin..scrie BIO pe ele..daca chiar e BIO nu stiu ..cumpar de la ceva firma austriaca..ca in astia parca am mai multa incredere

clody si ganesha multa multa multa putere tre sa aveti INCA sa mai faci fata la atitea treziri noaptea! eu de mult o luam razna

ganeshachiar, in ce oras in ro va intoarceti? eu una stiu ca m-as acomodata tare greu inapoi in romanica...am crescut aici, si aici e casa mea totusi incerc sa ajung macar odata pe an in ro, si vreau ca sebastian sa stie de unde se trage

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Beca, eu fierb legumele, carnea si apoi le pasez. Azi am sa bag la blender dovlecel, morcov, spanac, carne, apoi amestec cu unt si orez fiert. Deobicei pasez cu furculita, dar la spanac trebuie blendaruit.

Carla, eu de cateva zile ii pun un praf de sare spre sfarsitul fiertului legumelor, dar am gustat si tot nesarat pare; ce-i drept am pus cat am luat cu doau degete si era cam mult lichid in oala. Azi nu i-am pus sare. Zahar ... cat au biscuitii, cand primeste.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

M-am laudat cu iaurtul si nu s-a prins. Mai sper.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Salutare!
Noi tocmai ce ne-am pricopsit cu o enterocolita urata.Azi-noapte a facut kk de 4 ori...nu apos,cam aceeasi consistenta ca de obicei dar puteaaaaaa si cu mucus...am fost la 8 la budimex ...i-a facut rapid si o analiza de sange si avem enterocolita acuta...suntem pe tratament cu hidrasec,enterol si antibiotic plus regim.am schimbat si laptele.....offffffff
Si eu cred ca am acelasi virus dar la mn nu se manifesta asa nasol ca la ea.nu stiu cum am facut-o.ieri am facut supa de rosii,dar rosii cumparate din piata,nu conserva si am papat toti 3.tati nu are nimic,noi 2 da.
cand ma apuc de treburi prin casa imi mai aduc aminte ca nu am raspuns la anumite "teme" ...scuze ,nu e cu intentie,doar timpul e limitat.
asa....ce imi mai aduc aminte :
ANDREEA....eu Antoniei ii dau laptele praf pe categorii de varsta ,acum suntem la milumil 3 ,9-12 luni ,apoi vom trece la junior.momentan suntem pe din -ala fara lactoza pt 14 zile.
MAGDA...eu nu am 2 copii dar am terminat alaptatul...la mn din fericire nu s-au lasat dar s-au miscorat un pic .acum o luna erau fff moi,acum parca si-au mai revenit un pic.
CARLA...Antonia mai primeste sare in mancarea de pranz daca primeste din macarea noastra si cand fac pentru ea pun un praf de sare.zahar doar cand papa biscuiti.
CRIS...si eu tot mai "despuiata" umblu vara...sa vedem daca se mai poate si la vara.
ALYNTA...cum mai e Matei?antonia a avut in 24 ore 12 scaune....a luat-o ieri pe la pranz si pana azi la pranz au fost 12.sper sa fiti ok.
IOANA...cum mai e Sara cu iritatia?eu folosesc de cand s-a nascut Anto o crema super ieftina cu ulei de catina ...asta dupa ce incercasem bephanten,sudocrem si altele...acum se iritase rau de la enterocolita asta pacatoasa ,era rosie toata inclusiv pasarica ...am dat-o pe la 2 azi-noapte si pana dimineata la 6 ,cand a facut din nou kk ,aproape ca ii trecuse.
SORILEA....unde esti?sper ca nu te-ai suparat.
LAURAAAA....eu ii puneam Antoniei pe iarna cand era f frig sosetele ca se tot dezveleste,acum am inceput sa o mai las si cu piciorusele goale ...dar nu toata noaptea ,cand se trezeste sa pape o si incalt ...ma gandesc sa i se mai aeriseasca si ei piciorusele ,plus ca eu in sarcina toata iarna am dormit incaltata (daca stateam fara sosete ,indiferent cat de cald era in casa ma durea ingrozitor burta )si stiu ca nu mai suportam sosetele.lasa ca vine vara si vor sta in body si atat.super canapeaua ...si super parinti care isi ajuta copiii aveti .bravo!
CORALY... iti multumesc mult pentru sfaturi .iau de 3 zile cate 6 pastile pe zi de mg b6 ,deja ma simt un pic mai bn.oricum ,maine merg la medic.
MH...saru-mana de lamuriri.atacuri de panica nu cred ca pot fi ca nu le poti avea zilnic de dimineata pana seara.oricum maine merg la psihiatru si vedem ce zice.
ELENAAAAAA....unde esti?
LAURAOANA...nici eu nu ii fac iaurt in casa Antoniei..i-am facut o data si nu i-a placut .in schimb ii fac branza ca nu ii place aia din comert ...e "ciufi" fi-mea.
Stiti ceva de produse pe baza de crom?cica inhiba pofta de dulce ..eu as manca dulce pana mi se face rau...CARLA ,poate ne ajuti cu o parere?sau ai ceva printre produse?

INTREBARE...e normal ca un copil cu enterocolita sa manance putin?a mancat dimineata o banana,a baut la 10 150 ml lapte fara lactoza,la pranz o mancat o jumatate de morcov fiert (ce imi ramasese bucatele ca piureul mixat nu l-a vrut ) si o jumatate de banana.apa a baut mai putina decat de o bicei,pana acum vreo 20 ml.nu e deshidratata ,am lasat-o fara pampers si a facut pipi de 2 ori intr-o ora ...oricum ii dau si hidrasec.luminati-ma ,va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Miruta, am niste cappsule cu crom pentru reglarea poftei de dulce.
Imi pare foarte rau pentru enterocolita, sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar daca este virala nu se da antibiotic. Daca este microbiana se poate da si antibiotic daca tii neaparat, dar conduita generala in Occident pentru astfel de cazuri este sa tii copilul hidratat si sa astepti sa se restranga simptomele de la sine, de regula dureaza cam 5 zile. Ideea este ca nu trebuie dat nimic care sa opreasca voma sau diareea, pentru ca prin ele se ajuta eliminarea mai rapida din organism a bacteriilor.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Miruta sanatate! E normal sa manance putin! Importanta e hidratarea! Daca nu hidratezi copilul ajungeti la febra!
Matei a facut doar 4 scaune ieri! Azi e bine! Am inteles ca e posibil sa fie si de la salata de sezon!
Carla eu ii pun sare putina in papa! Zahar mananca doar in biscuiti, o prajitura de exemplu! Ii d-au mai dedemult! Felictari istetei mici! E tare scumpica din ce povesteti tu! David are 17kg imbracat in haine de casa(fara pantalon-asa prefera) si 102 cm!
O duminica placuta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!!!!!

suntem rupti de oboseala de la botez,Maya a dormit in carut,pana la 12 a fost fresh, a dansat cu tati, a stat nemiscata la ursitoare si apoi a adormit pana la 3 si la 3 dim am plecat acasa

sory ca nu am citit nimic,inca beau cafeaua

asa eram aseara,ne-am facut mumoase si in poza asta s evede si maseluta mayei PERFECT http://picasaweb.google.com/lh/photo/UDtjD6z6K5IWZxEFLvXjAg?feat=directlink

PUPICI

multumesc de toate raspunsurile

alic, mi-am amintit ca parca tu intrebai de vaccin de 1 an,noi suntem cu grila infarix si urmeaza infarix penta, ror nu cred ca facem

astept pe fratele si prietena lui s astea cu Maya s amergem la o cabana und efac cei cu botezul un gratar sa ne mai destindem

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput