LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

inca n-am scapat de tuse de tot. suntem la al treilea sirop acum. adica am inceput de ieri cu rhinathiol. dar azi nu a mai harait deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anda, foarte tare faza! Sper ca nu asta e parerea ei despre meniu .
Ioana, stevia este o planta care creste prin Americi si este folosita ca indulcitor natural, zero calorii, ok pt sugari. Exista sub forma de praf la pliculet ca de zahar sau lichid. Eu pun 2 picaturi la 300ml piure de cereale.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

alynta, coraly, cris, multumim de vizionari/aprecieri, chiar ca a fost tare frumos, sunteti cred singurele care nu v-ati speriar de serpi si ati vizionat pozele noastre. a fost frumos si, da, N era frant in pozele alea, dormise numai 40 de minute dimineata si-am zis ca va adormi in carut. vezi sa nu, prea multa agitatie...
carla, dana

am uitat sa iti pun ca suuuper interesante pozele,si mi-au placut si mie desi multi le gasesc infricosatoare la noi nu stiu daca exista asa ceva si m-a fascinat topoganul si tatuajul lui philip

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

azi am fo la toys'r'us sa incercam tricicleta..printre care am incercat si cea pe care ai comandato tu...e perfecta DAR ce nu mia placut mine este ca atunci cind iei curba si invirti de bara aia lunga de care inpingi, se invirte si ghidonul si tre sa ai grija sa nu lovesti copilul peste fata sau maini (daca se tine frumos cu mainile de ghidon nu se poate intimpla, dar al meu nu se tinea, si l-am nimerit )

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

cris, magda felicitari pt pasi!! pe sebastian cred ca il prinde primul anisor fara sa mearga singurel..are pe cine semanam, tasu cica abia la 1 an si 3 luni si-a dat drumul

cris si eu am o arachnofobie ffff mare...intru in panica cind vad un paianjen, incep sa tremur si ma ia cu frisoane, mai mai ca nu incep sa plang de frica...

noi nu o sa-i taiem lui sebastian nici un mot la noi nu exista traditia asta ...defapt eu nici nu l-am botezat deci nici nu are nasi ii las lui la libera alegere religia cind va fi mare eu sunt catolica si tasu protestant

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

au plecat musafirii si am culcat piticania cu zmei colorati si trag speranta ca noaptea sa nu fie una alba

carla na ca v-a trantit-o bine sabyeeee,usor-usor va prinde si lary curaj,trebuie numai sa mai exerseze un pic si maine -poimaine o alergi prin casaeu de mica am bisnuit-o sa pape maruntit..cred ca de cel mult 4 ori i-am blenduit papica,in rest am vazut ca are gingiile tari si chiar si cand ii dau ceva mai dur ,mai intai plimba bucatica prin gura sa o inmoaie si daca nu reuseste atuncea o baga la gingiile din dotare si ii da falci
cosminica
ioana stiuuuuu,sunt o ciudatenie a naturiisi arahnidele imi placeau..pana m-a muscat de mana un ordinar din ala "inofensiv"(asa zice sotul) si am avut gogoasa nu manadar serpii sunt chiar draguti
philip yammmmiiiiiiiii bun
ioana cemi-a bubuit mie mintea la ora asta cam iti da de munca cu dovleceii..adica taiati fasii si fripti putin sia poi pusi intr-o tava la cuptor si cu rosii taiate cubulete si apoi niste cascaval ras sau mai bine mozzarele,si iar dovlecei fripti si un sos cu ou si smantana deasupra si mirodenii...deci ma chinuie talentul..sau mai bine zis balele la ora asta
magda iute aici un special pentru clara sa iasa caninii
carla cum e stevia lichida?????
magda pai in cazul asta e cu noroc
carla m-am luminat...nici nu stiam ca exista asa ceva
laurao fi atenta aice...cica nato a inceput sa mearga pe la 11 luni jumate,iar eu la 7 jumate alergam(sper ca nu dupa baieti la varsta aia) si acuma ma intreb..fi-mea nu a facut inca 11 luni...acu pe cine mosteneste????eu cred ca o sa ai parte de o surpriza frumoasa pana de ziua lui si o sa paseasca pana atuncisi eu intru in clubul asta de fricoase cu opt picioare.....brrrrrrrrr..ca si tine ma panichez sitip,plang si culmea mai si topai ca proata pe loc si dihania vine spre mineca sa nu zic ca al meu mai zice sa-i aplic la un asemenea specimen o matura si sa-l omor..si eu vin mereu cu intrebarea"dar daca se urca pe coada de la matura si vine pe mine???" P.S. matura e din aceea cu coada lungaaaaaaaaaa...;eu mai mult de gura la bunici am aplicat metoda asta cu botezul,si culmea ei sa-u dat acum pe ...martorii lui iehova..cred ca asta spune tot,nu???dar ca si tine cand va mai creste o sa las la libera ei alegere ce religie sa adopteiar ta-su mai tacanit decat mine se lauda la toti"poate sa fie si budista" si toti cad pe spate panicati

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va pup de noapte buna... insa nu inainte de a va spune ca eu cred ca tineam copilul infometat pana acum... I-am marit doza de cereale de 5 la 8 linguri si a mancat tot si a mai baut si 150 ml de lapte parmalat, a inceput sa il accepte. Si a mai si supt apoi, hi hi.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

lauraa, tot cu sosetute si noi sau cu pantalonasi intregi. Cateodata o mai tin pt cateva minute ziua fara sosetute si imediat ii ingheata piciorusele
ganesha, . Voi sa fiti bine, ca daca va intelegeti si sunteti sanatosi, restul se rezolva
alynta, , ms. A iesit un pic de soare, dar pana nu ajunge si vede cum e si nu imi spune ca e bine, tot nu voi sta linistita. Job-ul e in agricultura si el cam are probleme cu spatele.... Asa ca om trai si om vedea... Oricum e mai bine ca aici
Anda, cu sanii cred ca depinde de constitutia fiecareia. Am prietene care au sanii ca inainte. Ai mei insa sunt fideli legii gravitatiei
ramona, sanatate multa copilasilor
Carla, ioana mananca legumele cu putina sare, ca altfel le refuza (asta in rarele dati cand ii fierb ei separat). In rest, si mancarea noastra, din care ii dau legumele, are un pic de sare.
Coraly, cu iaurtul cred ca face fiecare cum a invatat. Eu acopar borcanele cu totul si le las pana dimineata
miruta, sanatate tie si micutei Anto. Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc
lauraa, tare scumpa e Maya, cu tot cu maseluta
Andreea, f faina iesirea voastra si interesanti serpii. Se pare ca P s-a distrat bine. Si f interesant tatuajul. A, inca ceva, de cate ori vad poze cu tine incerc sa imi dau seama unde sunt kg alea de care zici ca sunt in plus
Carla, tare scumpa si desteapta e Lary. Cred ca o declaram geniul stupului. A mea inca e la capitolul de "mama" si asta doar cand are nevoie de ajutor si tata. Restul sunt baba, vava, dada. Deci avem cale lunga. Uff, mult ai de tras cu Saby. Sper sa rezisti stresului. Incearca sa o pedepsesti (izolezi in alta camera) pana isi da seama ce a gresit si vine sa stea de vb cu tine.
adriana,
coraly, si a mea danseaza. E innebunita insa dupa funny bear (varianta franceza) si "lion sleeps tonight". Radea sotul ca si in somn daca aude melodia ridica automat manutele si le bataie la melodiile astea.
Dana, dragalasa foc Bubu
catalina, uite cu intarziere un mare si sa-ti traiasca minunatii copilasi. Stiu si eu cum e cu muncitul si cu 2 copilasi acasa. Poate reusesti sa intri mai des, sa dai macar vesti despre voi
clody, pup scumpul si subscriu la brrr. La mine nu e amuzant doar cand o apuca sa faca asa cu mancarea in gura.

Inchei aici deocamdata, recuperez maine daca pot

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

bravo Saraarata-i tu lu' mami cum se papa

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carla, laura, andata
a, andata, pai acu nu mai sunt grasa, am "numai" 69 , de-aia nu se vad. glumesc, cred ca-s distribuite ca lumea, sunt "in carne" cum zice mama :)
dovleceii au iesit super, numai ca Nick n-a prea avut pofta. a mancat, nu zic nu, dar nu asa cum o facea el...
carla, de unde stii ca stevia e ok pt sugari ? e abia aparuta, eu nu stiu sa existe studii etc. e drept ca-i naturala, dar eu nu i-as da lui N. bine, nu-i dau nici zahar, ia suficient din fructe :) ce patanie cu Saby...
nu's ce-am mai vrut sa zic
a, dana, sarmale

Mergi la inceput