LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anda, am ras de faza cu meniul tau...
cris, deci merge miruna, ura, bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carla eu zic sa nu te cenzurezi! Aici nu suntem la o competitie sa aiba vreun sens exagerarea! Cine crede asta nu are de cat! Te !
Lauraa ce lucruri faine ai comandat! Draga singurica le fac! De invidiat nu ai de ce! Eu iti "invidiez" familia minunata pe care o ai! I-am povestit si sotului ce relatii frumoase de sprijin si ajutor aveti voi! Deci... jos palaria pentru ei!
Cris bravo Mirunei pentru mers! Ce fetita mare are mama! Deja esti tare mandra de ea! Ce fain!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly
Vreau sa va intreb daca ai vostri bebei danseaza. Dominic e mortal, ne distram de el tot timpul. Daca e in fund, incepe sa batzaie si sa cante si el cand incepe muzica, da din cap si, mai nou, daca e in picioare, se lasa in jos si da din fund

Exact asa face si Daniel! Danseaza pe orice melodie (la jucariile cantatoare ale Elizei, la radio sau chiar cand suna telefonul meu mobil ).

Eliza a fosit "IZA" pana duminica, cand s-a trezit de dimineata si a spus clar si tare: "Eee_liza" . I-a trecut perioada de gelozie, acum e un copil ascultator, ma ajuta la treburile casnice, ii dau sa duca rufe la locul lor, strangem impreuna jucariile, il linisteste pe Dani cand nu sunt eu in preajma "nu mai p'ange Dani!". Ce mai, ptiu, ptiu sa n-o deochi, dar ma bucur ca a crescut si i-a venit mintea la cap.
Azi a facut niste puzzle-uri de 12 piese, cand termina unul spunea repede "altul" (sunt facute special pt copii de la 2 ani+, cu culori si forme geometrice), am invata-o cum sa puna primele piese in colturi (era dulce cum cauta 'colturile' intre piese) cum sa le gaseasca pe cele de la margine etc. Off, da Domnul sa fie cat mai multe zile ca asta de azi, cu copii cuminti si ascultatori .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina_b
Am vrut doar sa amintesc ca multe dintre noi fac parte din Albinute, chiar daca nu intram sa scriem foarte des...poate citim mereu, dar nu avem nimic special sa adaugam la cele spuse deja.
Sau poate pur si simplu nu avem timp ...

Ai perfecta dreptate!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragi mamici de albinute si bondarei frumosi si umblaciosi!
Eu m-am hotarat sa va scriu doar sa va spun ca, chiar daca nu mai sunt in listuta cu mamici(am vazut ca asta era unul din subiecte cine sa fie si cine sa nu fie) eu va citesc neincetat chiar dc am hotarat sa nu mai scriu la acest subiect.Am prea multe mamici dragi aici, de care chiar m-am atasat si le citesc si impartasesc cu ele bucuriile sau imi pare rau pt necazuri acolo unde este cazul, chiar dc nu scriu. Deci nu are importanta cine este in lista sau nu, important este ce simtim. Si cu asta inchei si sa stiti ca sunt alaturi la bine si la rau!
Va pup pe toate si mai ales albinutele si bondareii scumpi!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi fetele dau cafe multa multa ca am avut o noapte doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nu stiu cat mai pot ieri am muncit o gramada si nu am dormit o ora legata nu stiu ce sa mai cred azi dimineata era fresh radea si se juca de la prima ora ma gandesc ca daca ar fi sa aiba ceva ar cat de cat si ziua nu?

offffffffffffffffffffffffffffff

sa aveti o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

'neata!

ioanapai daca sara era asa cumintica si nu facea scandal cind ii era foame, clar ca ti-ai dat greu seama -am mincacioasa mica

va rog nu mai sariti pe anda_magda si pe ioana pt ca ele au scurtat lista...au fost mamici in lista acea care nu au scris niciodata.acum citeva luni sa discutat prima data despre sters.toate mamicile care ne citesc dar nu scriu, au fo rugate sa ne scrie macar o propozitie ca sa stim sa nu le stergem...si ce sa intimplat? nimic..si clar ca am dedus ca nu suntem chiar asa citite.....cine a fo sters dar ne citeste sa spuna, si ioana il pune cu drag la loc..sunt sigura de asta

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

clody

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,
[c]clody multam de cafelutaimi pare rau de noaptea ratatachiar nu stiu ce sa te sfatuiesc ca sa ai si tu o noapte dormita mai ca omul..
philip ..la cat de haplea e a mea,sa stii ca si la noi sunt zile in care tero nu mamanca cu pofta sau chiar ma rog de ea sa ia 2 dumicati..mai au si ei zile din astea
alynta sunt in al noualea cer chiar nu ma asteptam sa inceapa sa mearga
ramonaiani
lavi[/b]

revin...

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

neatza si de la noi!
in dimineata asta a fost tare fain ca ne-a trezit soarele la 7 jumate. era asa lumina ca ne-am trezit amandoua abia astept acum sa se trezeasca iar, sa-i dau papa si sa o zbughim pe afara.
ca tot vorbeati de copii dansatori. a mea e lemn tanase, seamana cu tacsu. da in schimb ii place tare muzica si sa faca ea zgomote http://claraturcu.wordpress.com/2010/04/26/pianul/

Mergi la inceput