Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
elpower spune:
Roxi, poate ca sunteti deja la spital, insa vreau sa stiti ca ma gandesc la voi si tin pumnii stransi-stransi sa treceti cu bine peste operatia asta. Stiu ca se zice ca e simpla, fara complicatii, dar numai sufletul de mama stie cum ii e cand trebuie sa treaca puiul prin ceva, orice. Sa se refaca repede Rares si sa fuga racelile rele de la el de acum inainte! Multi pupici!
ane2200 spune:
Roxi - tinem pumnii sa fie totul ok cu Rares. Si felicitari pentru mutarea la casuta noua.
Mady -
se mai intampla. Totul e sa perseverezi.
Ada- cum se mai simt baietii?
Gabi - sa va fie de bine mini-vacanta.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
gaia.nevia spune:
Eeei, multumesc de intrebare... ne tragem mucii toti trei.
Aseara Teo si-a batut recordul personal la febra, 39.7.
Inca tusesc, ma rog stiu si eu ca dureaza mult sa treaca mucii si tusea, dar febra asta ma cam pune pe ganduri...
roxanici spune:
=sar'na de ganduri...gata, s-a terminat, suntem acasa. Raresu e inca mofturos dar are circumstante atenuante, il pupa mama ![]()
asa e Ela, e simpla da numai prin asta sa nu treci....e cam aiurea cand se trezeste din anestezie si nu stie ce e cu el, ii curge de peste tot cate o chesstie...miorlaie, e ametit e confuz....
acu sper ca se rezolva si pb lui. polipii erau exagerat de mari, mi i-au aratat...pe o parte avea obstructionat de tot caile aeriene, pe alta parte inca mai intra ceva aer...deci nu mai era de stat.
mei nush care ce ati inteles, dar doar schimbam apartamentele nu ne mutam la casa.
Gaia, sanatate multa.... mai io nush ce se tot tin boalele astea de voi.
BiancaM spune:
Refacere rapida, Roxi!!!
Asa e dupa anestezie, o sa fie mult mai bine maine
.
Sanatate tuturor!!
Mami de Amalia si Andrei
ralualexandrei spune:
Insanatosire grabnica Raresoi
!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ddana spune:
Vreau sa va anunt ca am pierdut sarcina. Va rog sa ma scoateti de pe lista aia de pe prima pagina. Si va mai rog mult de tot sa nu imi trimiteti mesaje de compatimire. Stiu ca sunteti alaturi de mine, dar acum nu pot sa ma las si sa fiu consolata. Nu sunt in stare sa le citesc. Poate ca dupa ce va trece socul, o sa pot sa vorbesc despre asta. Acum sunt blocata.
Va multumesc

sa fie totul bine!