Albinute & bondari de mar-apr '07 (140)
Raspunsuri - Pagina 20
menuet spune:
Cu informatiile Dianei am descoperit si eu ce fel de calcatura am
.Tare interesant si folositor
Am vazut si Razvanel..imi place de el ca aduce oarecum cu fizionomia Anutei rumen asa in obrajori
Vizionat si Maria de Tzuna
Kitty, Ela,asa e Ana ,mai zgubilitica
Acum e la tara la strabunica ei si e tare incantata de natura si animale.Azi cica se certa cu catelu: haide Bobby gura mareeee si papaa.N-auzi..papa odata ca eu am treaba!
E atat de frumoasa perioada asta a lor incat parca nu as vrea sa treaca.Ma uitam intr-o zi la ea la plimbare fiind cat de mult se bucura de o papadie pe care o scutura ca sa zboare puful..Nu de putine ori mi-a trecut prin cap gandul.." oare ce o fi acum in mintisoara ei??
Nu e melancolie ..pur si simplu redescopar anumite lucruri odata cu ea![]()
gaia.nevia spune:
Neatza!
Diana, mi-am analizat si eu mersul cu ajutorul tau.
Sunt varza...
LA mie e "underpronation", daca ma uit cum sunt tociti toti pantofii mei.
La stangul e mult mai rau ca la dreptul, si am avut deseori probleme cu pantofii mai inalti, sa imi scape picioarele in exterior si sa-mi iasa glezna din articulatie
, la dreptul deja de atatea ori ca nu le mai tin minte numarul.
Cu toate acestea, daca merg desculta, picioarele mele zboara in afara, am o bolta foarte (foarte) inalta si scobita, care pur si simplu se intinde toata pe jos (se prabuseste) si arunca degetele in afara si glezna in interior.
In aceste conditii suspecte, ce pretentie sa mai am de la copii ![]()
TL are flat foot da' flat de tot. Nu are bolta.
diana_jors spune:
Facusem ieri si un edit, dar nu stiu de ce nu s-a salvat: pentru a determina tipul de calcatura se poate face si www.youtube.com/watch?v=4dmQ4e1h_KM" target="_blank">"testul apei", e simplu si destul de relevant.
Ma bucur ca v-am fost de folos
e bine de stiut nu doar pentru copii, dar si pentru noi...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
tzuna spune:
Buna!
Am venit acasa mai devreme (la 13.30) din cauza testului de capacitate si cum incepuse ploaia am hranit copilul si la treaba ca in mintea mea avea sa ploua pana diseara si nu trebuia sa o mai scot pe Maria afara. Asa ca ceasul este deja 16.20, Maria s-a si trezit si eu am pasca in cuptor, ceapa la calit (ca fac placinta cu ceapa pentru al meu sot iubitor de asa ceva-eu nu pun gura) si am reusit sa fac numai de mancare pentru diseara adica paste cu ciuperci, sunca si sos de smantana.
Va las ca Maria picteaza oua si chiar nu mai am si timp de curatenie daca apare vreun accident.
tzuna spune:
Am reusit sa ajungem acasa pana sa ne prinda ploaia ca si noi.... Dupa ce v-am scris cate am de facut si am si facut o parte, pentru restul am seara la dispozitie , am vb cu bona si am hotarat sa luam copiii si sa mergem in parcul de la Izvor. Locula ala de joaca nou "Parlamentul copiilor" e super. Nu e chiar de copiii nostri ci pentru unii putin mai mari dar pana la urma au multe de facut si ei . In primul rand ca e nou si e f curat (sigur in 2-3 luni lucrurile nu vor mai sta chiar asa) si e f aproape de metrou.
asa ca noua ne-a placut,maine sunt libera si daca nu ploua mergem iar dar dimineata poate sunt mai putini copii.
madybulancea spune:
Neatza...hai sa va dau o
calda,poate poate va mai treziti!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta Razvanel
lauramar spune:
Neatza fetelor.
Noi de luni am mers la gradi,s-a acomodat foarte bine din prima zi,a mancat,dormit la pranz,a laudat-o doamna ca e foarte sociabila,iar marti seara a fost deja bolnava,amigdalita,muci,febra tot tacamul.Acum suntem acasa pe tratament,e tare sensibila nu stiu ce sa mai fac cu ea i-am dat 6 luni si tratament de imunitate(in perioada tratamentului nu s-a imbolnavit deloc),asta e mergem inainte.
Vreau sa urez si eu mezinului din stup LA MULTI ANI,multa sanatate si fericire.
Eu merg la dentist,de 2 zile sunt pe Ketonal imi vine sa urc pe pereti de durere
In rest toate bune si frumoase,sunt fara servici,astept raspuns de la o firma ...ce mai regret ziua in care am hotarat sa ne intoarcem acasa.
menuet spune:
Hristos s-a inaltat!
Sfanta sarbatoare a Inaltarii sa va aduca multa multa sanatate, liniste si armonie in sanul familiei!
Eroilor cazuti.... sa le fie tarana usoara!
Siuta spune:
Adevarat s-a inaltat!
Pupam copiii bolnaviori( Maria, Teo si Raducu )
Giulia economista se face ! Clar !
Tzuna, lutul il gasesti in orice hipermarket( am vazut si la Auchan)
Si eu trebuie sa ii cumpar incaltari Anastasiei, si tot citesc si rascitesc mesajele Dianei
.
In rest, totul liniar...
stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community