Bobocei de sept-oct 2008 (280)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Denisa intreb si eu ca nu stiu cat de grava e boala???Si ce simptome are Edwin alergii, nu pune in greutate etc???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Nu a mai luat in greutate de 6 luni - dar noi am zis ca e giardia.
Malabsortie - in scaun se vede efectiv ce a mancat bb - morcov, ardei ...... alimentele nu sunt digerate
Reprize din cand in cand de scaun moale - noi le-am pus se seama dintisorilor

In afara de scaunul cu scaune nedigerate nu ne-am fi dat seama . De acolo a reiesit malabsortia si apoi cautand cauzele ei am descoperit intoleranta. Nu avem nici o alergie, nu ne manifestam in nici un fel. Armai fi trebuit dureri abdominale dar eu nu mi-am dat seama daca Edwin ar suferi de ele pt ca el nu plange niciodata fara motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

denisa, te imbratisez cu mult drag si va doresc putere!
sa-si revina Edwin cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza mai, tu ai inceput sa lucrezi la rulota, de nu te mai vede omu pe aici??? sau pe unde ai disparut?!?! Mie imi lipsesti, sa sti!!!

Ada cum ti-s baietii???

Lumi e mai bine Robica, asa-i?

haideti mamici, e seara, suntem pe acasa, mai intrati si mai ziceti de boboceii vostri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Denisa multa sanatate si putere va dorim!!!
Cu alimentele care se vad in scaun si eu ma tot intrebam pana la ce varsta nu se digera complet unele alimente de ex aseara A a mancat portocala si azi in scaun se vedea ff bine ca a mancat portocala.Nu se intampla la toate alimentele dar de exemplu daca mananca porumb boabe il scoate aproape identic cum l-a mancat.Bine la el nu e alta problema ca el ia constant in greutate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Dya, boabele de porumb ies aproape intregi chiar si la fii'mea:)) nu cred ca e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

denisa, curaj treceti voi peste asta

foarte curios cum se manifesta intoleranta asta, ma pun si eu pe cautat dupa simptome ca parca seamana cu ce se intampla si pe la noi.

Cand ai spus ca nu a mai luat in greutate, vrei sa zici ca de 6 luni nu a mai luat niciun gram sau ca a luat foarte putin?

Mergi la inceput

laureta, vroiam sa iti zic v-am admirat pe FB la vulcani
sunteti o familie tare frumoasa iar fetitele sunt minunate

Mergi la inceput

eu astazi am facut-o lata si am ajuns acasa la 9 jumate seara

azi aveam niste deadline-uri ce nu puteau fi depasite cu nicio exceptie iar cum depinzi de altii si de greselile lor, a trebuit sa stau peste program

naspa e ca dupa o zi ingrozitoare in care 12 ore am muncit fiecare minut intr-un mare stress, sotul s-a suparat f tare pe mine si nu e loc de nicio explicatie, nici nu mai vrea sa vorbeasca cu mine.

iar eu stau acum si ma gandesc ca poate chiar are dreptate sa fie suparat, la cum se misca lucrurile, sacrificiul meu va fi considerat ca normal, nu imi va impacta cu nimic nici veniturile nici cariera viitoare (decat poate daca as fi ratat deadline-ul si m-ar fi dat afara).

Pentru ce oare mi-am neglijat eu copilul si imi periclitez casnicia?

LE: asa ca ia de iesiti din butoi ca eu sunt mare si il ocup pe tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

anamona

nu stiu sa zic daca are dreptate sau nu sotul tau, dar stiu ca pune o presiune si mai mare pe tine astazi. are rost?

Mergi la inceput

ada, pune o gramada de presiune si nu numai azi, discutiile au inceput de cand l-am anuntat ca trebuie sa plec la training la inceputul lui mai
de la acel moment, pur si simplu nu mai suntem pe aceiasi lungime de unda, tot timpul aud numai chestii imposibile:

pe de alta parte ii dau dreptate pentru ca face foarte multe lucruri pentru familie, pe cand mie imi revine doar sa am grija de T cand sunt acasa. El vine acasa cu cel putin 30 de minute inaintea mea in fiecare zi, imi rezolva mie tot soiul de problemute cu masina (revizii, service, schimbat roti, basca pe timp de zapada m-a dus si m-a adus de la servici), face toate cumparaturile, face si de mancare cand e cazul plus chestiile mestesugaresti de prin casa si de pe langa casa....

LE; sa mai zic ca azi, el a stat cu T de la ora 17:30, s-au jucat si i-a dat de mancare, ii facea si baie daca nu il rugam eu sa o mai tina pana ajung acasa....

Mergi la inceput