Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 22
gaia.nevia spune:
si sotul meu pleaca la un training fix de ziua mea. (il iert?!)
de fapt nu prea stiu cum e sa spui ferm pe la munca NU, nu pot ramane azi peste program...
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia si sotul meu pleaca la un training fix de ziua mea. (il iert?!) de fapt nu prea stiu cum e sa spui ferm pe la munca NU, nu pot ramane azi peste program... Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
si eu ma intreb cum sa o faci si sa dai bine
intr-un an de cand m-am intors, am reusit si nu am stat decat de vreo 4 ori si atunci doar o ora in plus.
in situatia de azi, chiar nu se putea spune nu decat daca imi asumam si concedierea
abe spune:
buna dimineata bobocime!!
denisa imi pare rau de diagnosticul vostru. va doresc sanatate si putere sa va tineti de tratament si restrictii...
lumi, ada cum sunt puiutii azi?
pio fii optimista! stiu ca-i usor sa vorbesti cand nu treci prin asa ceva, dar din afara, as zice ca e pacat sa va opriti acum...
ange
laureta am vazut pozele, ai niste fete minunate! biancu va fi o adevarata spanish beauty!
anamona e tare greu sa reusesti intotdeauna sa tii sub control timpul petrecut la munca...iar mie mi se pare ca ai un mare succes daca spui ca intr-un an doar de vreo 4 ori ai stat peste program! pesemne ca esti tare bine organizata si eficienta...
imi pare rau ca treceti prin asa discutii...sper sa treaca odata ce te vei intoarce tu de la training si veti reveni la normal
mai da parca-i prea multa lume prin butoi! ia mai iesiti si afara poate trec supararile mai usor asa decat sa stati acolo in bezna...
mami de Maria si 12+
babytza spune:
Neata si de la noi
Nocom avem o perioada tare , tare proasta si nu imi vine sa fac nimik. Rulota este inchisa de cand a plecat bucatarul...acum se pregatesc de altceva. nu stiu cand vor da drumul, e in functie de bani ( cu care stam ingrozitor de prost, nu stiu ce vom face ) Am inceput sa fac si manichiura clasica pentru a avea mai multe cliente...nu mai intru in amanunte ca e jale.
Mama nu se simte deloc bine, copilul meu nu mananca mai nimik, eu cu sotul suntem colegi de camera, Tina vrea in excursie in Grecia cu colegii ......detalii , amanunte....
O prietena de-a mea tocmai a fost diagnosticata cu cancer la ficat ( asta dupa ce abia terminase lupta cu cancerul la san. Acum are metastatze la ficat si este inoperabil E mai mica decat mine cu 1 an si are un baietel de 6 ani......
Denisa va doresc multa rabdare si intelegere, veti trece si peste asta. Bine macar ca nu e ceva mai grav Nu e usor sa fie pe un regim permanent, se cere multa disciplina, nu e usor. Insa va fi bine Sanatate multa si sa puneti multa carnita pe voi in urmatoarele luni
Eu nu stiu ce am face daca ar avea david intoleranta la gluten, ca el cam numai asta mananca covrigei, biscuiti , painica , cereale ....Avem o singura masa pe zi plus laptic. O sa imi iau campii
xor ce ati patit ?
anamona imi pare rau ca iti este asa de greu, sper sa rezolvati incet incet toate problemele
Ada pai il ierti, ce sa faci .....doar e TL si are o mare bila alba la tine, nu ?
kllemi felicitari pentru reusita !!!!!!!!!!
Ma bag sa fac capitol
Babytza si puiiValentina David