Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
Numai vesti proaste offf offf.
Denisa imi pare tare rau cred ca e tare greu dar o sa va obisnuiti cu noul mod de viata si in 2 ani scapati.
Xor ce s-a intamplat.Nu ne speria si vino spune-ne despre ce e vorba macar cu o vorba buna sa te putem ajuta.
Lumi e bine sa mai stea ceva vreme hunisorii acasa 2-3 saptamani zic eu in functie si de cum se refac vezi tu.Ma intrebai ce fac cu Andrei de luni ei uite ca nu am nici o varianta nici o solutie, sunt varza...off doamne spre sa se rezolve cumva.
Oana ma bucur ca sunteti ok.
Imi pare rau ca am largit butoiu ca se pare ca au incaput mai multe persoane in elSi uite asa am si eu loc si ma afund mai tare si mai tare....
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
dya, pai pana pe 17 mai, inseamna cam 4 saptamani... tinand cont si de saptamana asta. oricum, ma mai gandesc daca o sa fie 17 mai sau si mai tarziu.
tati nu poate sa-si ia liber macar pana revine 'bua' sa stea cu Andrei? si 'bua' cand revine?
XOOOOR!!!!!!!!!! hai odata!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
marinush spune:
Salutare!
Denisa, priveste totul ca pe o provocare, o incercare...si ai incredere in voi ca va veti adapta usor. Stiu ca suna tare aiurea, dar gandeste-te la partea pozitiva, e bine ca nu e altceva mai grav, sa va apere Dumnezeu. Cand mai cazi in butoi, priveste-ti minunea si bucura-te ca merge, rade, vede, aude, se joaca. Te imbratisez, sper ca nu te-am suparat.
Sanatate la toti boboceii! Lumi, ma bucur ca va reveniti!
dyanira spune:
Lumi tati nu isi poate lua liber ca deh la serviciul lui nu se poate...si asta e inca un motiv de suparare pt mine pune serviciul(cariera lui de fapt) inaintea copiluluiiar ,,bua" va sta vre0 10 zile in Bucuresti cel putin are de rezolvat niste acte pe acolo si sunt urgente deci o inteleg ea si asa saraca isi face mustrari de constiinta e o draguta.
Diana
andreutac spune:
Denisa, imi pare rau sa aud ca trebuie sa va chinuiti asa. Iti doresc multa putere si rabdare si sunt sigura ca veti trece cu bine si peste acest hop.
Dya, uff...multa bafta de luni, daca situatia nu se mai poate schimba. Dar Andrei cu cine ramane pana la urma, daca nimeni nu-i disponibil pt. moment?
Alexa, magazinul cu pricina se afla chiar in incinta pietii, vis a vis de tarabele cu verdeturi, legume, fructe, muraturi, etc. Scrie ceva de genul "produse traditionale romanesti". Vanzatoarea mi-a spus ca nu au numai produse fara conservati si e-uri, din cauza ca sunt scumpute, dar mi-a zis sa intreb mereu si-mi zice. Oricum, au o rulada din piept de pui f buna si am mai vazut pastrama de curcan care mi-a facut cu ochiul.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
dyanira spune:
Andreutac stii ca pentru moment singura varianta e sa mearga cu tati la birou cat sunt eu la scoalaNu e o gluma dar asta e ...nimeni nu poate
Diana
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Andreutac stii ca pentru moment singura varianta e sa mearga cu tati la birou cat sunt eu la scoalaNu e o gluma dar asta e ...nimeni nu poate Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Il responsabilizezi pe tati. Abia astept sa ne spui cum s-a descurcat singur cu piciul cateva ore.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Nocom spune:
Denisa Edwinas este un copil minunat si veti trece voi si peste asta.
dyanira tati il poate lua pe Andrei cu el la birou, dar nu poate sta acasa?!?! Hmm, si unde o sa doarma copilul? Sau cum fac? Va doresc sa se rezolve repede si sa poti merge linistita la lucru!
denisa.g spune:
Am mai scris o data, dar a disparut.
Multumesc mult pt incurajari si suport.
Analiza de sange a iesit categorica: maxim admis e 8, noi avm 128. Confirmarea 100% se face prin biopsie intestinala dar eu nu mai vreau sa chinui copilul asa ca am refuzat-o.
Pe bb l-au gasit suferind de malabsortie si au inceput sa caute cauzele. Am facut analize pt 1000 de bacterii, 100 de boli.... si ne-a iesit pozitiv la intoleranta la gluten. Pe de o parte ne bucuram ca nu e ceva mai rau...
Acum bb are intestinele cronic afectate si facem tratamente cu enzime, siropele, pastilute.... sa refacem intestinele
Incercam sa fim optimisti si sa ne rugam ca vom reusi sa scapam de ea in 2 anisori, asa cum spera si doctorii.
Multumesc inca o data si o sa mai intru pe aici.
Intrebare, daca nu sar calul:eu sunt cam varza in cautarea pe net, dar as vrea sa caut un grup se suport printre celiaci, aici pe net - in afara de forumul celiacilor din Romania nu prea am gasit altceva.... daca mai da cineva in greseala peste asa ceva imi dati si mie un link pe PM, va rog?
dyanira spune:
Nocom da el zice ca poate ca are birou singur are si conditii cat de cat acolo si ar fi vorba de perioada cand nu doarme A doarme doar odata pe zi 2-3 ore.Cred ca totusi va ramane acasa cu el dar parca vad ca va mai da si ture pe la servici cu el.Daca nimeni din familie nu poate asta e
Denisa intreb si eu ca nu stiu cat de grava e boala???Si ce simptome are Edwin alergii, nu pune in greutate etc???
Diana