Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 16
Mimihoo spune:
Am fost si-am luat-o pe pitica de la gradinita si ne-am intors ca de obicei pe jos. Adica eu pe jos si ea in carucior. Pe la Pta Ambrozie e deja adormita. In maxim 1h sunt acasa. Ieri am stat cu ea dormind in parc pana la 4:30 de numaipiteam de sete, foame.A fost foarte vesela astazi, doar ca iar am inceput un episod kkcios. Sunt compuse acum kk moale si raceala. Am bagat deja ercefuryl si enterolactis, poate-poate i-o trece repede. Nu stiu de la ce :( La mare a mancat piept de pui la gratar, pulpa prajita, de fapt mai mult n-a mancat ca nu prea a avut chef decat de rosii. O mai pacaleam, pe langa rosie ii mai dadeam si un pic de carne.
Vai Lumi, ce veste buna! Eu ti-am zis sa mai lasi butoaiele si pentru bauturi :)
Xor, spor cu Bona!
Nerantula, abia astept sa vii de la dr sa aflam ce este!
Bravo, Razvan! bravo Claudinna!
poze? am facut ceva, destul de putine, dar inca sunt la pastrare, imi astept sotul sa rezolve o problema la calculator sa le pot procesa.
noi o sa mergem, cred, in a doua jumatate a lui Iulie si tot in 2 mai. Sper sa-i placa Sofiei apa ca acum nu prea a inspirat-o sa se apropie.
Nocom
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy.p spune:
Clau ,facem teme..cat poate fi de dulce Razvanel.mie imi vine sa-l mananc,d-apoi tu>
Lumi ce vesti bune ne-ai dat..cat ma bucur!!Va acesc de va albesc mai
Ada bine ca ati reusit sa dormiti,scapati voi si de muci,mama lor
andreutac si Alexia mananca sunca de pui..cred ca- va placea si Evei
xor cred ca ti-ai luat o piatra dupa inima cu gasirea bonei
Alexia in ultimul timp ar manca ceapa verde cu orice,telemea,sunca..cum vede ca ne asezam la masa,isi trage si ea scaunul ramas liber si hop sus.Mananca cot la cot cu taica-su de pe tabala de lemn
Dyaaaa ce-ai rezolvat??Ai reusit sa gasesti pe cineva?Ma bucur ca v-ati simtit bine la Felix,da' data viitoare nu va mai iert daca nu ne vedem
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Pio multi ici si ptr tine si o imbratisare de la distanta.Nu-ti pierde speranta
Mimihoo tin pumnii sa nu fie grav si sa treaca repede.
Nerantula te asteptam cu vesti super bune
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
va multumesc mult pentru sustinere, am iesit din butoi, sinta gata de atac!
pupicei. o zi buna va doresc!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
claudinna spune:
Laura, deci si voi cu ceapa spor la teme!!!
iti dai seama ca-l pup de-l albesc, si el striga disperat:"a ma laciaaaaaaa! data-data" (gata, gata!)
chiar asha, Dya, pe unde esti???
babytza spune:
Hello mamici
Angy muuuuulti pupacei
Lumi asa mami !!!!!! Va reveniti Multa sanatate, refacere rapida !!! ( poate daca o zic mai des, va reveniti mai repede )
Ada ma bucur tare mult ca ati dormit bine Ai dreptate, nu are sens sa compari copilasii la numarul de raceli...la ce iti foloseste ?
Mimihoo poze mami ?
Nocom am 'furat' si eu din floricelele Angelynei , ca prea le-ai dat din suflet
Nerantula hai cu caruciorul !!!!!!! E sau ?
Claudina mortal Ava al tau ....a ma laciaaaaaaaaaaaaaaa
pio ce ati hotarat ? Ati luat vreo decizie ? mergeti mai departe cu tratamentul ?
Babytza si puiiValentina David
luminita2008 spune:
xor, bafta cu bona, ma bucur ca esti ok cu ideea!
andreutac, nocom si multumesc, sper si eu sa fie bine in continuare.
claudinna, ce sa mai zic, ai un baietel extraordinar! si tu ai meritul tau aici!
ada, mama lor de muci! eu pe astia ii urasc cel mai mult... brr. sanatate si putere, mamico!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
mimihoo, laura, babytza, intorc pupicii si floricelele pentru voi!
pio, bravo, asa te vreau!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
felicic76 spune:
claudina: imi vine sa ma dau... nu inteleg.... imi umbla versurile prin cap si nimic, pana mea . neuronul meu a fugiiiiiit astept pm si inca o repriza de ca imi scapa
pio, lumi, mimihoo, ange, nocom:
nerantula: tu esti asa o ....finuta si o dulcica incat te vad mamica roz acum ...la Gruia te-am vazut bleu, nu poci pentru ca sa explic....
in fata Muzeului de Istorie este targul producaturilor in fiecare we: am cumparat si i-am dat lui Vlad muschi de porc afumat (un deliciu) cascaval, miere.... Acum, daca a iesit branza de oi la ai mei parinti, l-am trecut pe Vlad pe urda, cas, a halit aseara o strachina de mamaliga+urda+branza telemea de nu stiam unde baga, frate.... ta-su striga:nu-i mai da, ca pocneste..... el tragea de strachina si lingura.... Plus ca eu m-am bagat la odihna si ta-su ii dadea stufat de miel pe la 21.... am strigat la inconstient, am zis ca fac noapte alba, nu alta.... nici macar un kk de control peste noapte nu a prestat..... eu am luat un colebil ca sa dorm linistita, ei doi sforaiau pe doua voci...
D-na Vio a lipsit de vineri la pranz pana azi dimineataza, a fost soacra mare plus botez, dimi cand a vazut-o o innebunit de bucurie, a pupat-o, a imbratisat-o, a certat-o, a pupat-o iar... zici ca noi l-am traumatizat zilele astea.... intr-un final realizeaza ca sunt si eu martora la show, se cere in brate la mine si incepe cu efuziunile si la mine, ca si cum : te iubesc dar mi-a fost dor de ea! .... ma tin eu tare, dar piticul ma face zdrente de fiecare data.... plus ca dupa 10 minute de manifestari a tarat-o la usa, sa plece afara....
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza pio ce ati hotarat ? Ati luat vreo decizie ? mergeti mai departe cu tratamentul ? |
DA, maine seara incep injectiile. Oricum, testul o sa-l fac in Romania:) Poate ne vedem in parc sa va spun ca am vazut dublu!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)