Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Neatza!
Citesc, citesc, de la o pagina la alta imi doresc atat de mult sa citesc o veste buna despre hunisori si mamica lor tristuta, despre Teo si Radu si mamica lor bolnavioara, uooof, fetelor, cred ca vi-i imposibil de greu! Sa va dea Dumnezeu sanatate si voiosie cat mai repede!!!
Xor, multa bafta cu bona, sa fie pe placul lui Mark si invers! Asta inseamna ca nu il mai duci la gradi? (scuze daca ai scris si nu am vazut )
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Nerantula spune:
Hai sa va mai inveselesc cu o barfa : eu nu mai intrasem de mult la odiseea lui neghinita si m-am dus zilele astea pe acolo, printre altele si cu propunerea (reinnoita) sa schimbam numele odiseei (care acum e 'viitoare mamici de sept-oct 2010') intr-o titulatura mai sugestiva, asa cum e traditia pe DC si placerea multora (a tuturor, as fi zis) ... si mi-am dat seama ca am revitalizat un conflict, sunt fete care nu vor sa aiba copilasi animalute sau legumite sau alimentute (eu rad pentru ca Gruia primeste sute de apelative, care mai de care mai funny, si la feminin, si la masculin, nu ma pot opri din alint, m-as simti asa ingradita sa nu il pot alinta cu nume haioase si diminutive) .. ei, s-a ajuns pana acolo incat sa se propuna spargerea in 2 odisei pentru aceeasi perioada, ca sa fie impacate ambele tabere Si asa mi-am mai amintit si eu de floricele pe campii
Nerantula spune:
In alta ordine de idei, azi merg la eco pentru TT, poate-poate s-o vedea ce am in burtica, asa mi-e dor sa cumpar lucrusoare mici
claudinna spune:
neata!
pt mamici fara burtici
Ange, sanatate mamei tale! ma gandeam eu ca ai treaba
ce dulce si tandra e Crina
sper din tot sufeltul sa gasiti resursele!!
Lumi, pas cu pas, lucrurile de rezolva, eu asha am inteles din ce ai spus ca a zis dr. sanatate maxima!!! si pup minunile gemene
Ada, voi cum ati trecut noaptea??
Laura, voi ce mai faceti??
babytza,
Xor, te astept cu detalii
Nerantula bafta la dr!!!!
Nocom spune:
Neataaaaaaaaaa,
Astazi e o zi frumoasa, calda si cu muuult soare!!!!! Se intrevede o zi superba!!
ange uite special pentru tine multe si multe , ca s ate simti mai bine. Sigur se vor rezolva problemele!!!!
nerantula bafta multa la dr!!!! Sa vii cu vesti bune si cu un carucior roz la pachet!!!
gaia.nevia spune:
Neatza si
Nerantula, bafta la doctor! Sa ne aduci vesti!
(ca o paranteza asa, sa stii ca Teo nu ma lasa sa il alint in niciun fel, pana la a plange si a ragusi tipand la mine ca el e TEO!!! sau DOREL!!!! daca indraznesc sa insist cu puisorule, pufusorule, berbecutule, pupic mic, voinicelule, bondarelule, maimutic mic, ratoiule... si acelasi lucru face si daca ma mut cu arsenalul la Radu. EL E RADUUUUU, mami, FRATELE MEEEU!!!! Nu e bobocel!!!!)
Beeey, noaptea asta am petrecut-o DORMIND!!!!
Mimihoo spune:
pfiuuuu, da' mult ati mai scris! de 2 zile tot citesc, acum am lasat si patul nefacut, doar-doar oi termina!
Lumi, cumplit-cumplit ce i s-a intamplat piticului! Eu am plans cand i-au pus o branula Sofiei d'apoi sa-i puna 3!!!! De ce? de ce au iesit din vena, mama lor de branule?! ma rog, sunt retorice intrebarile ... Sanatate multa si recuperare usoara! Nu ai de ce sa te invinovatesti si oricum nu rezolvi nimic cu asta, lasa butoaiele pentru vin sau bere, nu e de stat in ele. Daca va fi o data viitoare, ceea ce sigur NU v-o doresc, vei sti ce sa faci.
Ada, ma bucur ca se insanatosesc baietii, deocamdata numai unul dar sigur va urma si al doilea :)
Anamona, mai este o farmacie homeopata foarte buna pe Scoala Herastrau - zona Aurel Vlaicu. Pupam Thea!
Cu gradinita, sunt sigura ca am facut o alegere buna si normal ca nu-mi pare rau! Deocamdata, toate bune!
La mare a fost super! Nici o picatura de ploaie n-am vazut! I-am cam prins pe nepregatite pe cei de-acolo, deh .. inainte de 1 Mai e moarta zona, dar s-au adunat repede si am gasit mancare diversificata chiar. Am stat in 2 Mai. Sofiei nu i-a placut langa apa, tot dadea din cap ca nu vrea. A vazut pescarusi, pestii, a alergat dupa rate, s-a jucat cu o pisica. Ne-am distrat, am facut poze si ne-am intors acasa :)
Sa fiti sanatosi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
claudinna spune:
Mimihoo, ma bucur ca v-ati simtit bine la mare!!
poze ceva???
ma enerveaza ca nu pot sterge dublura aia la mesaj
luminita2008 spune:
ziua buna,
iaca azi ma prezint la raport cu vesti ceva mai bune. first of all, am scapat de branula!!!! Robi e vindecat aproape complet la urechiuse, mai luam ceva siropele si picaturi ptr urechi vreo 5 zile, vineri mergem iar la control. suntem oricum pe drumul cel bun.
l-a vazut ORL-ista si pe Edi, are puroi in gat, stiam asta deja, si rosu in urechi. nu otita, dar sa avem grija sa nu ajungem acolo. in plus fata de ce i-a prescris ieri dr pediatru, ne-a mai dat ea 1 siropel si ceva picaturi. vineri merge si el la control. deocamdata nu mai face febra, e sub antiterice la 4 ore, inclusiv noaptea. acum n-a vrut sa doarma decat o juma de ora, sta calare pe mine si ma pupa, in timp ce eu forumesc, iar fratica rupe patul de somn.
ce sa zic, cred ca a ridicat cineva capacul la butoi.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"