Bobocei de sept-oct 2008 (280)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
anamona nu am fost pe faza cu concursul...iar am pierdut banii, ca raspunsul sigur il stiam
kllemi de vigantol nu mi-a zis nimik dr , despre cum sa il ia, drept urmare ii dau cand imi aduc aminte, insa pana iesirea de dimineata din parc, fara a tine cont de cand a mancat/baut ultima oara. Mie imi zicea cineva , nu mai retin exact cine ca sunt aeriana, ca se asimileaza mai bine daca e luat dimineata.
La fier insa mi-a zis sa fie administrat cu o ora inainte sau dupa masa ceea ce imi este imposibil, soricelul rontaie mereu ceva
Lichide ziua bea cam 1-2 bibe de 300 ml de apa plata, si seara/noaptea cam 500ml lapte , asta inseamna inca vreo 400ml apa...deci bea in jur de 1l de apa pe zi.
nikoliciule cand veniti ascasa ??? Sa o tina pe Karinuta pofta asta de mancare
nerantula lasa, ca trec si starile astea de greata pupici multi
Dya noi nu bem niciun fel de suc ...doar apa e buna
Ada citesc de voi si ma intristez, parca nu va mai trece boala asta...tare dificil .... Sanatate multa , multa !!!!
irina stie dom'le fata ce vrea
feli lesin de ras aici
claudinna tare frumos boleroul, sa il poarte cu placere finuta sa ne pui poza cu finuta
pio imi pare nespus de rau
Laureta tare frumoase au fost motzatele la vulcani ce ii aduce Zana Maseluta stirbei ?
Xor felicitari !!!! Sa fie totul bine si sa fiti multumiti de ea Imi pare rau ca l-ai gasit urland la gradi
Cred ca am ajuns la zi cu cititul
Babytza si puiiValentina David
felicic76 spune:
xor: oh,da.... cuvintele magice: nu-i voie, te lovesti...baiatul meu percuteaza la invers cu cat ii spun ca nu este bine sa faca ceva, cu atat mai mult isi doreste sa faca lucrul ala
Bafta cu bona!
Irina: mah, vroiam sa -ti zic, poate stiu copii astia ce-i mai bine pentru noi....auzi ce s-o duca mintea pe Deea
babytza:
Nocom spune:
Buna seara,
lumi stiu ca acum totul pare negru, asa ca n-am cuvinte pentru tine, dar am asta si pentru baietii tai (aia micii!!) am asta si
Ada sti ca orice raceala trece in 7 zile, sa vezi, maine Radu va fi super bine iar Teo mai are un picutz micutz si usor. Cel putin asta va doresc!! Sa sti ca ma gandesc la voi.
irina Deea e super isteata!! Macar te-ai conformat??
feli am ami auzit de tratamentul pe care l-ati primit voi pentru platfus, sper sa functioneze! Eu mai faceam cand eram mica altul, trebuia sa ridic de jos un creion cu degetele de la picioare. Ideea e aceeasi...
Xor ma bucur mult ca ai gasit bona, este altceva sa stea copilul in mediul lui si sa aiba cineva grija de el.... Sper din suflet sa fie ceea ce va doriti!!!
pio eu eram cam sigura de reusita ta luna asta, oare ce se intampla cu simturile mele.... Eu zic sa nu va descurajati, si sa mai incercati si mi se pare super ca te legi de diverse evenimente fericite sa speri ca va fi bine si de data asta, te ajuta psihic iar asta conteaza! Hai, capul sus si sa te aud fericita!
Si noi am stat cam multut astazi pe afara si am si alergat, Matei cu bicicleta si noi pe jos, iar acuma seara Daria imi arata nasul si se freca la el, iar Matei stranuta 1 data cam la 3-4 minute. Deja e satul d ecate ori a putut sa stranute in 2 ore de cand am venit acasa. Le-am bagat repejor niste homeopate (Sniffles and sneeze ) si sper sa ne oprim aici. Doamne ajuta!
Noapte buna va doresc tuturor!
AlexaM spune:
Buna seara fetelor..
Lumi, Ada...multa sanatate puiutilor
Am comandat astazi la dr homeopat un kit homeopat de prim ajutor si unul basic de avut in casa. Le comanda pentru mai multe cliente din UK. Ambele costa 43Euro sau Lire...n-am retinut exact...
Vorbeati la un moment dat de kituri pe aici...asa ca daca vreti...va pot indruma catre ea.
Aveti aici cateva info: http://www.helios.co.uk/kits.html
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
gaia.nevia spune:
cateodata am si eu senzatia asta, ca parca nu ne mai trece.
De fapt nu e chiar asa, as mania pe Dumnezeu. Avem si noi cate o raceala, ce-i drept suntem 3 care racim mai des si al patrulea mai rar, dar uite ca nu raciram chiar toti odata, ci pe rand, a fost nevoie sa stau cu Radu sa-l sustin sa doarma pe mine, sa am grija ca respira bine si nu se umple de muci... dar a trecut, si cand Teo a avut aceeasi situatie am putut sa stau cu el... dupa care m-a apucat pe mine, dar copiii dormeau linisiti in timp ce eu imi trageam mucii.
Adica suntem ok, tragem cate o raceala, mama ei, dar asta e. N-o sa ma plang acu ca avem raceli, eu le vad ca parte din viata... cu cat esti mai expus cu atat sunt mai multe, si imunitatea... fiecare cat o are. Asta e.
Daca ma uit bine in urma parca asta nu e cea mai grava pe care au avut-o copiii - cea de anul trecut din iarna a fost mai nasoala.
Pentru mine in schimb, cea de dinainte de Paste cand am luat si antibiotic (degeaba) a fost cea mai nasoala EVER!
Ce rost are sa ma uit la copilul lui X si lui Y care n-a fost racit niciodata pana la Z ani... noi suntem alt soi. Ce sa fac? Sa numar disperata? Ce rost are.
Teo a facut si in seara asta 39, de data asta cu 7. Radu vad ca nu are febra.
Acum inca alearga prin casa si vorbeste... vorbeste... vorbeste... cum il fac sa taca ca inebunesc...
Parca as vrea sa-l mai vada pediatra odata, dar nu stiu cum sa ajungem la ea.
Lumi, o imbratisare calda de la mine!
angelynna82 spune:
Buna seara si de la noi si bobocime
Clau, Xor abia acum m-am inzdravenit, daca pot spune asa ceva..., va am cu mare drag
Lumi, Ada multa sanatate mamicilor, putere, rabdare cat cuprinde, sanatate puilor mici
Pio speram sa vina bb2
Xor nasoala situatie la gradi, felicitari cu bona
Babytza capul sus mami
Sunt cam suparata si ingrijorata pt mama, zilele acestea i-a fost fff rau, dureri de burta si mijloc plus hemoroizii, un tacam complet... maine ma duc cu ea la gine pt consult si analize, sapt viitoare va avea consultatie pt mr h...sper sa fie totul bine
am inteles ca toata operatiunea asta poate costa si 500E, bani care tre sa ii am cat mai repede...asta pe langa facturile care trebuiesc achitate...ce sa zic stam pe roz
Crina mea in schimb imi da tarie sa merg mai departe, ma striga mami, azi a imbratisat o fetita de 1an, tare drag ii era de ea, daca fetita plangea la fel plangea si ea, o tragea de gat sa o tina in brate iar cea mica o strangea bine bine
desi nu mai suge de peste 1an, are placerea sa se joace cu tzitzi si mai ales sa ma stranga de ele cu putere ca eu sa fac ahhhhh, are iar o vanataie pe frunte..., se urca pe ce prinde, daca nu faci cum vrea face podul si plange cu lacrimi de crocodil, cate si mai cate
toata ziua strang prin casa si fac curat...azi am spalat o gramada de rufe plus amandoua carucioare plus niste mochete, samd. mereu cate ceva de facut
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Nusha va fi totul bine cu burtica, trebuie doar sa te menajezi putin
Feli super tare
Irina fata iti arata ce vrea
Kllemi, crina mea bea putine lichide...maxim un bibe de 200ml/zi si asta daca e suc sau iaurt de baut (nu socotesc si ciorba, care nu o mananca zilnic); vigantol, pediatra ei a recomandat 3pic/zi (am remarcat ca nu s-a inchis definitiv fontanela)
mmiercuri am sa merg cu ea la dr, sa vedem ce mai zice de pitica mea
vroiam sa mai zic ceva dar sunt varza
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
angelynna82 spune:
poate scap de pag 13
Nocom baga putin optimisc si la mine pleaseeeee
Nerantula si speram sa treaca greturile
Laureta, mai mai ce frumoase ai tu acolo
ahhh, vroiam sa va zic ca am mers pe bicicleta acu doua seri, super tare, pacat ca nu pot zilnic
noapte buna bobocime, ne auzim maine mai pe seara