Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella miremia tare as vrea sa o vad pe Mara cum se balaceste... poate ne pui un filmulet candva pentru ca as vrea sa o pun si eu pe Andreea la baie in cada noastra dar parca nu-mi vine... mi se pare mai greu si cred ca de fapt e mai usor fericita de buburuza Andreea Maria |
Eu o pun cu colacelul dar spre sfarsit il scot ca sa o spal pe spate, la gat si pe cap si nu mi se pare deloc greu. A mea e si mai zvapaiata acum in apa ca s-a obisnuit si tot imi este usor sa o tin cu o mana. Mai greu este cu aplecatul peste cada dar oricum si la albiuta ma aplec.
Am si un filmulet cu ea de la prima baita, cand era mica, dar imi e asa sa-l pun.....ca e fetita dezbracata.
Mirela fericita de Mara Ioana
happyella spune:
va pup si eu de noapte buna!
ma bag la somn ca printesu doarme de ceva timp si nu stiu in ce dispozitie se mai trezeste ca azi dimineata a fost si ea in clubul copiilor maraiti... noroc ca mi-a dormit in parc 2 ore jumate ca altfel
fericita de buburuza Andreea Maria
happyella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Eu o pun cu colacelul dar spre sfarsit il scot ca sa o spal pe spate, la gat si pe cap si nu mi se pare deloc greu. A mea e si mai zvapaiata acum in apa ca s-a obisnuit si tot imi este usor sa o tin cu o mana. Mai greu este cu aplecatul peste cada dar oricum si la albiuta ma aplec. Am si un filmulet cu ea de la prima baita, cand era mica, dar imi e asa sa-l pun.....ca e fetita dezbracata. Mirela fericita de Mara Ioana |
ai dreptate miremia ... la nuditate m-am gandit si eu dar prea tarziu ca postasem deja ... oricum merci de raspuns... mi-am cam dat seama cum decurge baita... cred ca si Andreei i-ar placea cu asa multa apa in jurul ei... o sa incerc intr-un viitor apropiat
noapte buna!
fericita de buburuza Andreea Maria
larisel spune:
alexutzza Intr-adevar superb parcul din poze...doar ca e Parcul IORE din Bucureshti......Pozele sunt de la vanzator. Si intr-adevar am facut afacere cu caruciorul....l-am luat la jumate de pretz (1250 ron) si deshi e folosit 2 ani arata apoape ca nou.
Mersi de pontul cu contul comun de poze...nu am mai intrat de multishor pe acolo.Ma duc sa arunc un ochi.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
larisel spune:
nikole Exact teoria ta referitoare la diversificare mi-a expus-o si mie alergoloaga. Noua ne-a recomandat pe la 9 luni... indiferent ca bb e alimentat la san sau mixt sau doar lp...inca nu shtiu ce voi face. Inainte de 6-7 luni nu cred ca diversific...deshi in ultima vreme bb-linele cam stagneaza cu greutatea...
ruxita Eu am intrebat pediatra referitor la exercitziile pt stat in funduletz sau spriiniti intre perne...mi-a zis categoric nu inainte de 6 luni. Mai bine exercitzii in picioare.
miremia Vii pe la Cta? Daca nu plec la tzara pana atunci chiar vreau sa ne intalnim.
De unde ai luat colacul si cat a costat? Imi place la nebunie ideea...
andre_lina Mama ce mare e patriotul...foarte frumi pozele de la tzara...
cristies Stiu ca recomandasem si eu apa termala pt bubitze si nu numai. Dar alergoloaga mi-a zis ca nu-i buna pt ca ar contzine freon...mai bine shters cu apa plata.
haircut De ce nu-i faci analiza de intolerantza la lapte (parca lpv se cheama). Noua ne-a dat o lista lunga de analize, dar am zis sa mai creasca putzin si probabil o sa le facem...off. ma ingrozesc cand ma gandesc...luna viitoare ar trebui.
Eu le-am dat la amandoua calciu luna trecuta... calciu gluconic cate 5 ml pe zi timp de 10 zile... asta pt laxitatea sholdului. La controlul de 4 luni ne-a zis ca e ok, nici urma de laxitate, deci calciul a fost bun. De ce sunt oare fetele impotriva lui?
larisel spune:
lorex Bine ca vii cu veshti mai bune despre bolnaviorii noshtri! sa se insanatosheasca mai repede!
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia Si il mai scriu si pe asta sa primesc ravnita steluta. Mirela fericita de Mara Ioana |
BRavooo..
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
da dar el si-a si mancat ratia pe ziua de azi...total 950ml.....daca-si face plinu' si-si vede sacii-n carutza nu prea mai da pe aici de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Ale mele piticutze deabia daca papa 600 ml per zi+noapte... Ce vrei, tzin la silueta de pe acum. Deshi din poze lumea imi zice ca sunt grasutze ...dar cantarul nu...
miremia spune:
Larisel asa vrem, sa venim. Colacelul este luat de pe ebay. Eu am facut o comanda mai mare pt fetele de aici si pt niste prietene azi dar de platit o platesc luni. Deci daca vrei spune-mi pana luni. Pretul final cu tot cu transport (DHL) ajunge la 11 $.
Mirela fericita de Mara Ioana
larisel spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! Fetele, am comis-o rau de tot, da' rau rau de tot! Azi cand sa ies cu Andrei afara, l-am imbracat si, ca sa nu intru incaltata la el in camera, l-am pus pe canapeaua din sufra pana sa ma incalt. si... a cazut de pe canapea pe parchet! Mi-a stat inima-n loc cand am auzit pufnitura, ce sa ma zic de urlete! Am fugit repede cu el la doctor (noroc ca era in program), s-a uitat la el, m-a linistit ca e OK, nu are nimic, oricum a cazut de la inaltime mica si era infofolit bine, deci hainele au atenuat cazatura. Mi-a zis sa il urmaresc cateva zile daca face febra, vomita sau nu vrea sa manance... Ma simt atat de vinovata si sunt obsedata sa nu cumva sa ii fi cauzat ceva la creier! Nu pot sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva si sincer nu reusesc sa imi dau seama cum a reusit, ca el inca nu se rostogoleste... Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Shtiu cum e senzatzia...te ia cu transpiratzii pe spate si cu tremurici de picioare... Am patzit si eu cu Alena scurgandu-se din scoica la 1 luna. Si inca cate cazaturi or sa ma ia bb-ii noshtri, dar noi tot asha o sa ne speriem.