Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ratusca imi pare rau de experienta neplacuta. O sa-mi fie si mie invatatura de minte ca si eu o las pe marginea patului. Si ma mai si stresez cand as putea sa o mut mai spre centru, dar am zis mereu ca n-are cum sa cada.
Multumesc pt felicitari fetelor!
Si acum vine si cinstea.....

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Vai ratusca!!! si mie mi-a atras atentia azi sor'mea sa n-o mai las asa pe margine ca nu stiu cand o sa cada intr-o zi!
m-am cam obisnuit s-o las asa, tre sa-mi revizuiesc comportamentul...

Evyme, merci!

haircut, la inceput mai ma servea si la pat, acu...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

da, clar, de acum incolo cu ochii pe ei ca pe butelie, vorba lu' ta-su: nu mai iesi din casa pana la 18 ani, legat stai!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:

si daca tot se vorbeste de diversificare, iata prima linguritza de suc de mar a nepotelului meu.

mmentionez: alaptat 11 luni, prima lingurita de suc la 6 luni

editez: a se urmari cu sunet

Ce dulcic si serios e el, patruns de importanta momentului!

Mergi la inceput

Eu astept sa se umple cada sa-i fac baita si intre timp ma cinstesc cu un ceai pt "laptatie", vorba nepotelului meu.
Am observat ca adoarme mai usor si doarme mai bine daca o las sa se balaceasca in cada. Sper sa se intample si azi ca-s rupta si de spate si de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu astept sa se umple cada sa-i fac baita si intre timp ma cinstesc cu un ceai pt "laptatie", vorba nepotelului meu.
Am observat ca adoarme mai usor si doarme mai bine daca o las sa se balaceasca in cada. Sper sa se intample si azi ca-s rupta si de spate si de oboseala.

asa tarziu ii faci baie???

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Eu ma duc la culcare, ca a fost o zi tare lunga. Va doresc cat mai putina activitate la schimbul 3!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

asa tarziu ii faci baie???

_

Da fetita mea e bufnita. Se culca tarziu, se trezeste tarziu (din fericire).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Si sa va arat ce italian lover am eu, adevarat Johnny Bravo, Happyella, sa nu zici ca n-ai ginere smecher

tare dragalas mai e Andreiutu... trebuie sa ma revansez cu poze noi
pai ramane stabilit ne incuscrim ... dupa asa un Jonny Bravo sigur "baleste" si fi-mea cand o sa-l vada

si in legatura cu cazatura eu zic sa te linistesti si sa-l urmaresti asa cum ti-a zis si medicul... pupam sa fie totul bine
...aaaa si fetele aveti grija cand incep sa stea in fund au tendinta sa "sara" din carut daca nu sunt prinsi... cumnata-mea a patit-o in parc cu nepoata-mea cand avea 7 luni ... s-a aplecat sa puna ceva in geanta si in secunda doi cea mica era jos urland de te lua groaza... slava Domnului ca nu a patit nimic... acum are 4 ani si toata lumea a uitat incidentul ... v-am zis pentru ca eu am ramas marcata ...

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

miremia tare as vrea sa o vad pe Mara cum se balaceste... poate ne pui un filmulet candva pentru ca as vrea sa o pun si eu pe Andreea la baie in cada noastra dar parca nu-mi vine... mi se pare mai greu si cred ca de fapt e mai usor

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Gata balaceala, acum fac experiente. Am lasat-o singura pe pat cu Croki (o broscuta cantacioasa) si vad ca isi canta de culcare si ea.
sa-mi iasa si sa adoarma singura ca m-am cocosat de atata leganat.

Mergi la inceput