Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Am fost si noi afara, prima iesire de una singura cu copilul de 2 ore! deh da RATUSCA exemplu bun aicia! Am mers in Parcul National, fac cam 15 min pan acolo pe jos....e plictisitor sa iau Bvd Decebal mereu la pas, dar merita, e frumos, era plin de copii si periculos de bine inzestrat cu Vata de zahar pe batz, floricele cu caramel, o rotiserie vis a vis de parc ce mirosea imbietor a shaorma... Bineinteles ca nu am rezistat unei pungi medii de floricele cu caramel!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Bravo!!! Ai vazut ca se poate? Si daca treci repede pe langa tentatii, ca nu cumva sa cazi in plasa lor, poti bifa si ora de cardio

Radem, glumim, insa nu e usor de scos copilul de 2 ori afara singura fiind, in fiecare zi, asta e clar. Eu in primele zile eram terminata de picioare, ca ma si plimbam non-stop, nu m-am gandit sa stau si eu pe o banca sa citesc ceva! Eram seara fantoma, abia ma taraiam. Dar vorba aia, te obisnuiesti si spanzurat, d-apoi asa

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele operatiune reusita a iesit un pic soarele si zdup rpd afara 15 min adormit pe loc .Daca o fi frumos o mai scot si maine un pic usor, usor.Pai nici eu nu scot mai mult de 30 mil dar ma mulg cu mana ca nu am pompa de aceea va intrebam de care aveti tot acolo pe ocazii am gasit la 190lei de la mustela pompa o fi buna?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

bravo! felicitari ptr iesire!
Io am auzit si de pe forum si de la mai multe prietene ca cele mai bune sunt ISIS AVENT MANUALA (cea electrica de la avent cik nu ar fi cine stie ce) si NUK electrica

de Yannis

Sa nu dati cu "oo", insa eu am in casa ISIS Manuala si Primii Pasi Electrica. ISIS-ul a costat 4 milioane, ca e set din acela Up and About, cu tot felul de accesorii. Primii Pasi a costat 65 RON. Sincer??? Cu Primii Pasi mi-am facut treaba de 3 luni incoace!!! Si este mult mai usor de spalat si sterilizat, are doar 2 componente in afara de biberonul colector. isis are vreo 5 . parerea mea...

Mergi la inceput

Cristies, foarte urata faza, sper sa treaca repede! Eu am patit-o cand eram mica si ii aveam in crestere, a aruncat cineva de la un etaj cu un ou si m-a nimerit direct in san extrem de naspa senzatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Am fost si noi afara, prima iesire de una singura cu copilul de 2 ore! deh da RATUSCA exemplu bun aicia! Am mers in Parcul National, fac cam 15 min pan acolo pe jos....e plictisitor sa iau Bvd Decebal mereu la pas, dar merita, e frumos, era plin de copii si periculos de bine inzestrat cu Vata de zahar pe batz, floricele cu caramel, o rotiserie vis a vis de parc ce mirosea imbietor a shaorma... Bineinteles ca nu am rezistat unei pungi medii de floricele cu caramel!

de Yannis

Bravo!!! Ai vazut ca se poate? Si daca treci repede pe langa tentatii, ca nu cumva sa cazi in plasa lor, poti bifa si ora de cardio

Radem, glumim, insa nu e usor de scos copilul de 2 ori afara singura fiind, in fiecare zi, asta e clar. Eu in primele zile eram terminata de picioare, ca ma si plimbam non-stop, nu m-am gandit sa stau si eu pe o banca sa citesc ceva! Eram seara fantoma, abia ma taraiam. Dar vorba aia, te obisnuiesti si spanzurat, d-apoi asa

Nici io nu sunt cu statu p banca...mi s epare aiurea sa ma duc singura in parc, sa ma asez pe o banca......de aia prefer sa merg si oricum io am de mers din p-ta Alba Iulia pan in Parcul national, e distanta de vro...3 statii de autobuz, plus parcul...

Dar azi am luat un ghid de conversatie roman-grec, am citit vro 2 pagini (incercand sa si memorez ceva...) si am prins si rosu in falcutze dar ce inseamna gene de grec, la o ora dupa ce rea rosior in falcute deja era bronzat!! nici io nu reusesc asa performante, sunt invidioasa pe fii-miu ce repede si frumos prinde bronz

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

de Yannis

Nici io nu sunt cu statu p banca...mi s epare aiurea sa ma duc singura in parc, sa ma asez pe o banca......de aia prefer sa merg si oricum io am de mers din p-ta Alba Iulia pan in Parcul national, e distanta de vro...3 statii de autobuz, plus parcul...

Dar azi am luat un ghid de conversatie roman-grec, am citit vro 2 pagini (incercand sa si memorez ceva...) si am prins si rosu in falcutze dar ce inseamna gene de grec, la o ora dupa ce rea rosior in falcute deja era bronzat!! nici io nu reusesc asa performante, sunt invidioasa pe fii-miu ce repede si frumos prinde bronz

de Yannis

Ha, mi-ai dat o idee buna, am si eu un ghid din asta luat anul trecut cu gandul ca invat si eu o boaba doua greaca... evident ca nu am trecut de prima pagina , dar acum parca as mai incerca o data, poate se prinde ceva si de neuronul meu...

Oricum, colegii mei din Grecia au ras de mine cand m-au auzit ca vreau sa invat greaca. Cica: mai bine apuca-te de alta limba, ca asta e prea grea... ce sa zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

a uitat si tot am vrut sa raspund lui lorex
sunt reformata....de religie........noi avem biserica alba, fara icoane fara nimic, popa vb normal fara sa cante, ca si la voi, nu facem cruce, nu ne inchinam.............

alexxutza nu mi-a venit de atunci veac ciclul!!!!!!!!!!!!
am zis ca il sun luni pe dr gine sa vad ce zice..................

felicitari pufuletilor!!!!!!!!nascuti azi!!!!!!!!!!!!!!!!!maine, ieri, alaltaieri, hailaltaieri cu intarziere!!!!!!!!!1
scuze ca nu nominalizez pe toate fetele, dar chiar nu mai am putere sa stau......ma duc sa ma spal si apoi sa dorm.......................................abia astept
ma doare spaltele de mor
si toate incheieturile........

va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paaaaaaaaaaaaaaa

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna fetele!

Cristies ai mare grija si urmareste sanul. Eu am patit-o de la un cap al Irinei. I s-a balanganit si mi-a tras una in san. cred ca lovitura primita de mine a fost mai putin grava ca a ta, dar tot mi-a infundat 2 cananle si am facut mastita de am tras cu antibio 20 zile...Eu iti recomand ce mi-a zis mie moasa sa fac cand mai patesc lovituri d'astea: sa pun comprese calda pe locul acela inainte sa il dau la supt fetitzei. Macar asa profilactic poate faci asa o zi...zic si eu nu da cu rosii, dar eu sunt Stan Patitu'....

Sunt fff trista. Noi o cantarim pe Irina o data pe sapt, raportam 90 g sapt trecuta si 110 sapt asta...nu stiu ce sa fac, imi vine sa mor de oftica. O sa ajung la lapte praf sa vedeti voi...deja presiuni pe mine de la ai mei (sot, mama, probabil ca si soacra cand o sa aiba ocazia sa imi zica...). Mananca putin (cam 5 min) si apoi gata nu mai vrea si pace sau adoarme. Si ii dau cam la 3 ore ca asa a zis pediatra...offff. Mie imi pocnesc sanii si trebuie sa ma mulg in fiecare seara si ea nu ia in greutate. Nu stiu ce sa ma fac...poate o sa ziceti ca sunt nebuna...dar Haircut pot sa te rog sa intrebi la IOMC cand te duci daca se poate face analiza la lapte?

Aveti vreo reteta de succes sa imi fac copilu sa suga mai mult? La inceput vine cu o viteza de inevitabil se ineaca de cel putin 2 ori la fiecare supt. Dupa ce suge, sanul meu e mai lejer asa, dar in niciun caz nu il goleste, ca ma mulg eu (la mana, de lene sa nu mai sterilizez pompa ) de 10 min in cateva secunde si tasneste (ca sa ii pot da vigantoletten-ul, care e pastilutza si trebuie dizolvata si data cu lingurita)...

Asta seara la insistentele sotului m-am mult de 90 ml si i-am dat dupa ce a terminat de supt (a se citi cand a dat semne ca nu mai vrea si e satula). L-a ras!!! Ce s ama fac, sa ma mulg de acum de cate 100 ca sa ii dau dupa? Mi-e ca o sa imi refuze sanul in felul asta. I-am dat cu tetina de 1 luna si clar curge mai greu la ea decat la sanul meu...ca al mine trebuie efectiv sa il linga ca sa primeasca lapte...ceea ce face de altfel in primele 5 min...nu stiu ce sa ma fac. La cat am tras si am muscat din prosop ca sa ii dau LM acum sa ajung la LP...as vrea sa ma duc la Culcer la cabinet. Onitza in cat timp te-a programat atunci cand ai fost?

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna fetele!

brrr! bubu ce sperietura ati mai tras si voi...mi s-a pus un nod in gat cand am citit ... multi -ici pentru mamica curajoasa si piticul Raul

hai sa ma laud si eu cu fi-mea ... ca acu' un sfert de ora a adormit singura... dupa 2 ore de joaca am plimbat-o putin prin casa si apoi am pus-o in patut... am venit sa va citesc si intre timp a adormit fara leganat, cantat etc ... nu stiu daca mai pup curand asa ceva... eu sper ca da ca tare bine mai eeee...

fericita de buburuza Andreea Maria

Andrei adoarme singur de cand l-am adus acasa, foarte rar a trebuit sa il tin pe piept si sa il mangai usor vreo 5 minute ca sa adoarma, in rest, ori adoarme in timp ce mananca ori imediat dupa. Banuiesc ca sunt foarte norocoasa, asa-i?

foarte norocoasa esti!!! si Andreea a dormit asa in prima luna... decat papa si somn, dar de cand cu colicii a trebuit sa folosim metode de calmare : leganat in brate, plimbat prin casa ... acum ca nu mai are colici sper sa o dezobisnuiesc incet incet de "brate", nu de alta da' ma rupe de spate... de adormit mai adoarme si ea cand papa mai ales la prima masa de dimineata dupa care mai trage un somn de 3-4 ore (daca nu "reusesc" sa o trezesc eu cand o tin sa scoata aerul )
.... oricum maine o bag in sedinta sa il dau exemplu pe ginerica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

ratusca cum e Andrei azi? sper ca la fel de vesel si pus pe glume ....
un buchet de sa uitati sperietura de ieri

E bine, multumim de intrebare, a papat si tzitzi si LP de dimineata si a dormit, s-a mai jucat la bara de jucarii, l-a mai pus mami la munca pe burtica sa isi intareasca muschii gatului (chiar se vede progres de la zi la zi!) si are asa o miscare de parca ar vrea sa se intoarca pe spate, isi arunca cumva unul dintre piciorute, e foarte comic. Nu pare sa aiba sechele, l-am cautat de cucuie si nu are, nu reusesc sa imi explic ce echilibristica a facut el acolo si cu ce parte a atins de fapt prima oara parchetul si pace!

Nora ce face, toate bune?

ratusca ma bucur ca sunteti bine
noi am fost in parc ca fetele : eu, pitica si cumnata... a dormit cam o ora, apoi a mai stat treaza si s-a uitat curioasa la copaci si oameni, pe drum spre casa a adormit si nu s-a trezit decat peste 1 ora de somn si in casa, dar avea o foame de zile mari...
tata a fost la primul pescuit pe anul asta si ne-a adus crap proaspat...mmmm ce bun a fost cu mamaliguta si mujdei cu iaurt

ioana_ fota foarte bine ca ai inceput sa iesi cu fetita... a mea e foarte linistita si doarme bine daca iesim in parc... si eu sunt alta cand ies la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Catalutza eu imi amintesc ca in cartea dr Clucer de pe mailul comun scria ca daca ai presiune prea mare (cred ca acolo scria sau nu stu unde am citit..) sa mulgi un pic inante sa dai copilului, ia incearca si asa intai mulge din ambii sani nu mult, numa sa simti ca a scazut presiunea aia de valuri cascada si apoi o pui la san si daca ai muls cumva prea mult si goleste ambii sani (desi nu cred ca va fi cazul) si mai vrea completare , abia apoi ii dai laptele muls tot cu tetina de 1. Sa nu ii dai LP, chit ca incepi odiseea pompei nu ii da LP, macar pana la 5-6 luni, pls! Hai curaj! Te admir si te invidiez sincer ptr laptic!

de Yannis

Mergi la inceput