Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
lorex spune:
Brr..ce povestiti voi aici, sper sa ma fereasca DD de asemenea patzanii...eu clachez cand se ineaca un copil...am sechele de la frate-miu care s-a inecat cu peste cand era mic...
Cris.m, daca mai stai mult dupa cortina iti fura Mirela titlul de gospodina odiseii
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Zi mohorata, dormit muult...toti 3...
bobitza mea se comporta ca un nou nascut : papa si doarme la juma de ora.. cred ca totusi o scot un pic afara caa...nu ma vad bine la noapte..
V-am pupat pe tastatura!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza! Ma laud si eu cu primii 100 ml de laptic rezerva pt congelator. Am reusit! Haircut hai cu ultimul mesaj. Mirela fericita de Mara Ioana |
Suuuper, eu nu ma pot lauda cu nici un gram de lapte la conge!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui evyme Pe mine ma dispera reclama asta la Pampers Imi zapaceste de tot pagina, nu pot sa scriu ca lumea, si daca mai si nimeresc pe ea incepe sa rada din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
si pe mine ma disperaaaaa!!! nici nu imi pot scrie uneori raspunsurile de reclama
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
da rade frumos... Eu de obicei sunt cu sonorul oprit sa n-o trezeasca pe Maia sunetul celor care intra si ies de pe mess si abia acum am auzit cum rade Cum e pustiu'? A revenit la sentimente mai bune?? de Maia Ilinca (29.01.10) |
Multam de intrebare; din pacate, tot fara chef este Papa la o ora jumate cate putin cate putin. Rade cu tzatza in gura, iar daca i-o scot incepe sa planga. Suzeta bineinteles ca nu servim. Bine macar ca acum s-a hotarat sa doarma, asa pot sa ma uit si eu la meci linistita
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Fetelor, pana la urma intalnirea ramane pe 9 sau o mutam pe 16???
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
larisel spune:
citat din mesajul lui cristies Buna fetele! Felicitari pentru stelute!! Pe cai, pe cai ca urmatoarele sunt rosii!!! Am vazut ce evenimente ati avut ieri... ma inscriu si eu... am luat o minge in sanul stang de am zis ca o sa cad de durere... Am vazut ca era Larisel, poate mai intra, si pentru Haircut: apa termala nu este imbuteliata cu freon ci cu azot (eu am verificat doua firme). Am editat ca am mancat un spatiu in link si o redundanta _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Multzam
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
decenuela spune:
Cred ca la Bubu te refereai mai sus, cu inecatul lui bb, dar ma bucur ca ne-ai incurcat ca ma binedispui mereu cu "harnicutz"(de mai mult timp tot vreau sa-ti spun ca mereu zambesc cand citesc asta) Felicitari pentru ziua de azi si bafta la noapte sa reusesti sa-l convingi pe jiji ca noaptea se doarme mai mult de 1 ora legat de Maia Ilinca (29.01.10) |
DAAAAAAAAAAAAAA
am realizat k te-am confundat....iertati neuronul...de postgravida...terfelit si ala de jiji
azi a fost exmplar....ultima data cand l-am laudat si-a fc de cap noaptea...pt noaptea asta am pregatit un biberon pt a experimenta cantitatea de lapte....
a,,,i-am lasat can 130ml de lapte si a mancat...dupa 2.30 ore cam70-80 ml de la tasu....cu greu a acceptat biberonul....
Am incercat sa-i dau restul de lapte cu greu obtinut....mi-a refuzat biberonul......ce-i drept nu i-am dat bibe din iarna din sesiune...
nebunul de jiji mare l-a plimbat pe jr incarutz prin casa,,,,cu spatarul ridicat bine...ba chiar a adormit...a crezut ca asa il las io....eu il ridicasem sda scot din cos punga de cumparaturi....of barbatii astia...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
myky791 spune:
buna seara de acu!
ma laud si eu cu o noapte naspaaaaaaaaaaaaa
sa trezit din ora in ora maraila gemeala... am fost azi chiauna. kand o dormi si puiul meu?
larisel mam mai linistit.. ca ai spus ca moatele tale mananca 600 ml si al meu tot cam asa... simia stagnat si mie in greutate
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
decenuela spune:
Felicitari pentru iesitul afara, tot asa s-o tineti Eu am pompa manuala de la Avent, e luata de aici: http:// www. bebeshopp .ro/ produse/ products-page/ la-masa/biberoane-sterilizatoare/ (scoate tu spatiile libere, sper ca am voie sa pun asta aici, sau e reclama???)mie mi se pare foarte ok, am folosit-o destul de mult si mereu am scos laptic cu ea de Maia Ilinca (29.01.10) |
ioana...in general si eu ma hot sa iau ceva ..dupa recomandari
harnicutz zice ca e ok asta manuala avent...io si andre lina avem nuk electrik....si suntem multumite....vezi ce mai au fetele si alegi pana la urma
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
alexutzzza spune:
Copilul meu a dormit in carutz de la 2 jumate la 6!!! eram fix la coltu blocului dupa plimbarea de 2 ore cand a adormit ca afara a stat 70% din timp treaz, studiind cuminte lumea inconjuratoare
Cat a dormit el mi-am facut niste piept de pui pe grill, fara nici o garnitura, doar mult pui si cu salata de varza si acum pap Nirvana, Dulce de Leche, e bestialaaa nu ii pot rezista
cristies cum s-a intamplat incidentul? se jucau copii in parc sau cum?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure