2% din impozit

2% din impozit | Autor: CameliaBianca

Link direct la acest mesaj

Am dat cautare dupa subiecte asemanatoare dar am primit eroare din cauza lui "%".
Cum pot trimite recomandata declaratia? E vreun plic special sau completez pur si simplu adresa administratiei fiscale de care apartin?
Mersi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nu e nevoie de un plic special. O pui recomandata cu confirmare de primire, (ca sa stii ca ajunge la destinatar) pe adresa Administratiei Financiare de care apartii.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, o pui recomandata si atat. Daca trebuie sa pui mai multe acte doviditoare...va trebui sa dai si bani mai multi.
Unde ai directionat cei 2 %?

Eu sunt un pic incerta. Mi-as dori sa-i dau la spitalul de copii pentru a salva o inima. Este o campanie dedicata lor.

In anii trecuti m-am gandit mai mult social, acum vreau sa salvez un copil cand se naste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pentru cine nu s-a hotarat inca ce sa faca in privinta celor 2% va pot indica si eu o varianta

..pentru copilasi!

detalii aici:

http://www.asociatiamame.com/ro/noutati/comunicate-de-presa/bucuresti-23-februarie-2010.html

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

eu i-am directionat ca si anul trecut, la manastirea catolica (Cristi e la gradi catolica si banii se folosesc tot pentru gradi)
Am trimis formularul in plic normal, cu confirmare de primire (am primit deja confirmarea inapoi)

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira1980 spune:

si eu aveam o dilema cu se face cu acesti 2%, asa ca am gasit site-ul asta http://www.doilasuta.ro/pagini/

Mergi la inceput