LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, ce-i cu linistea asta? Sunteti toate la bairam? Off, as fi si io de-ar fi soatza in Buc, ca azi facem 6 ani de casnicie (valeu, is deja baba, nu degeaba imi tot zice fiu-meu ba-boooo!)

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, ce-i cu linistea asta? Sunteti toate la bairam? Off, as fi si io de-ar fi soatza in Buc, ca azi facem 6 ani de casnicie (valeu, is deja baba, nu degeaba imi tot zice fiu-meu ba-boooo!)

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

La cat mai multi ani fericiti impreuna!!! Si sa mai populati planeta cu niste chiscute delicioase!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Am revenit si noi pe acasa din plimbarile noastre unde am vazut elefanti, pume, magarusi, lame ,etc (a venit circul in Deva nu am plecat noi in safari )

Monnvas & Soatza
Sa fiti fericiti impreuna mereu !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Si, ca sa vezi ce inseamna baba adevarata, eu cu sotul din dotare suntem casatoriti de 10 ani si suntem impreuna de 17!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!!

Am revenit si noi pe acasa din plimbarile noastre unde am vazut elefanti, pume, magarusi, lame ,etc (a venit circul in Deva nu am plecat noi in safari )

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Aha, ati facut o iesire exotica

Mergi la inceput

Si noi ar trebui sa ne urnim sa ducem copilul la plimbare, dar asa ne e de leneeee...ca e o vreme de ploaie, perfecta pentru hibernat, insa odraslei nici ca-i pasa. Deja a facut ordine si asteapta plimbarea de seara.

Mergi la inceput

La capitolul ''copilul tre' sa manance de toate !'' ma crizez si eu , noroc ca soacra s-a prins cum e mai nou cu mancatul copiilor si se conformeaza ca altfel o ia Pisi la rost !

Cand ma mai intreba daca Alexandra ar manca nu stiu ce chestii, ii raspundeam ca si kk daca ii dau ea cu siguranta o sa guste pt ca asa fac copii, nu ei trebuie sa-si selecteze mancarea ci noi !

Pe mine mai nou ma distreaza cum se minuneaza unele ca inca alaptez, wow sa vezi si sa nu crezi ! Urmeaza de multe ori o prelegere despre laptele care s-a ''stricat'' si nu mai e bun de dat copilului si alte aberatii de genul asta !

Daca ma enerveaza rau si vreau sa fiu rautacioasa le intreb cat au alaptat ele de au experienta asa vasta si raspunsul e in 99% din cazuri 2-3 luni, no mersi !

Oricum eu pe toate mamicile actuale si viitoare le indoctrinez pro-alaptat si mi-a reusit pana acum chiar una dintre ele imi multumeste si acum ca datorita mie alapteaza inca pe fiica ei de 1,5 ani

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Si, ca sa vezi ce inseamna baba adevarata, eu cu sotul din dotare suntem casatoriti de 10 ani si suntem impreuna de 17!

Super pereche !!

Noi ne stim de 10 ani si ne-am casatorit dupa 7 ani ca m-am saturat sa astept si l-am cerut ! el nu recunoaste, desigur !

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Multumesc de lamuririle privitoare la cantitatea de biscuiti, luni vreau sa fac !

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi ne stim de 10 ani si ne-am casatorit dupa 7 ani ca m-am saturat sa astept si l-am cerut ! el nu recunoaste, desigur !

Am implinit 1 anisor !

Femeie adevarata! Bravo tie! Am senzatia ca acum e super multumit de cum au decurs lucrurile...ca se vede si din fotografii ca e un sot si-un tata fericit!

La mine a fost invers: eu eram aia care lalaia

Mergi la inceput