LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

mababei, cum a trecut noaptea? Sunteti bine?

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Da, sintem ok! Cum a preconizat Kea puiul a dormit fara sa dea pe la statia de alimentare(io)pana in zori. Tocmai mi-a refuzat si a doua masa pe ziua de astazi! Si-o odihni burtitza poate! Sau imi transmite vreun mesaj legat de ce intelege el prin alimentatie sanatoasa si serioasa de barbat...care este! Si oricum tzitzi rules!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Am vrut sa salvez pagina cu biscuiti dar am uitat... O mai scrieti odata? Sorry !!! [asia]

Aici e cea data de Kea:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16599/Biscuiti-cu-cereale/

Iar pe mail-ul comun gasesti reteta in franciza a Monicai-Monnvas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hello...ce zi aniversara azi...Shophilica Iubitzica si cu Gazulina Bubulina...

SOPHIlica

ANA Gazulina

Pe cele 2 mamici le cam puuup...Ilinca si Gaza

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Intreba cineva de cort zilele trecute: noua ne-a luat cineva din Ikea, costa vreo 40 lei dar doar ocupa spatiul. S-a bagat o singura data in el cand l-am montat, acum am bagat juma' de jucarii in el, pe care el le scoate si imprastie constiincios zilnic!

Ana, ti-am admirat blondutzul rontzaitor de decor!

La noi e urat si ploua. Mi-e si somn dar puiul are chef de reamenajari asa ca, ma conformez si strang in urma lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello. Vin si eu din parc unde iar am facut catering: cu mana dreapta bagam in gura lui Cristi, cu stanga la alt baietel, iar mamica lui imi tinea casoleta, ca sa pot da la amandoi odata Dar de data asta am facut un pustiu de bine, am hranit un pui care la 1an si 10luni era mai pitic si mai slab decat al meu, avand o malformatie cardiaca altfel vesel si reactiv si tare zglobiu. Faza tare e ca nu vroia papa de la maica-sa, ci numai din mana mea asa ca m-am conformat

Domnu' inginer a vazut azi o autoutilitara in parc si m-a tampit, nu-l mai puteam lua de-acolo, s-au indurat nenii si l-au lasat sa se urce la volan, sa-si faca damblaua, sa tranteasca portierele... n-am avut liniste pana n-au plecat aia cu masina. Dupa cum spuneam, fiu-meu e domnu' inginer.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Ana, ti-am admirat blondutzul rontzaitor de decor!

La noi e urat si ploua. Mi-e si somn dar puiul are chef de reamenajari asa ca, ma conformez si strang in urma lui!

Si la noi vremea e urata. Inca nu ploua, dar asta urmeaza. Pe Andrei l-am culcat, dar s-a trezit dupa vreo 20 de minute...l-am schimbat, ca produsese baiatu' ceva si acum l-am pus iarasi la culcare, sperand sa-si faca somnul de frumusete, ca altfel, sa te tii!

Acum recuperam si am citit "meniul" lui Calin de ieri...barbat, ce mai! Adevarul este ca nici mie nu-mi place deloc sa-i dea cineva sa guste cine stie ce, dar situatiile astea apar si, uneori, nu le poti evita! Bine ca l-ai instruit pe husband...si eu am avut cateva meciuri cu al meu sot din acelasi motiv!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Inca o chestie care ma enerveaza in ultimul timp: laudatul unor mame ca bebele lor mananca orice! Pai si al meu ar manca, dar nu-i dau eu, ca oriceul asta tare mi se pare periculos! Adica eu, ca adult, incerc sa scap de niste obiceiuri alimentare aiurea, dar n-am nicio problema sa i le inoculez copilului, pe universalul principiu ca mananca orice. Ieri am fost la plimbare si m-am intalnit cu o tipa al carei copilas e mai mare decat Andrei cu vreo doua luni. M-a intrebat daca Andrei mananca salam si ciocolata ( bine, nu in combinatia asta!)

Mergi la inceput

Asa, revin: eu i-am zis ca nu mananca, ca nu-i dau asa ceva, iar ea a facut ochii mari si mi-a spus ca nu crede ca e bine sa-i refuz ciocolata.

Mergi la inceput

Monnvas, trebuie ca faci mancarica tare buna, de ai mereu clienti!

Domn' injiner nu se-ncurca, incepe ucenicia direct cu autoutilitarele, masinile mai mici or fi sub demnitatea lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

salam? ciocolata? OMG

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput