LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Imi merge rau netu', de-aia am mesajele astea fragmentate.

Revin:Eu eram bine merci si cu traiul in pacat, dar H. a decis ca e momentul sa trecem in legalitate si iata-ne!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Sophiphi!
La multi ani, Katherina- Gazulina!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

In legatura cu alaptatul, eu va admir sincer pe toate cele care continuati actiunea si va sustineti punctul de vedere si in fata celor care vin cu n contraargumente. Eu nu am alaptat decat foarte putin: vreo trei saptamani, ca Andrei, fiind prematur, nu avea puterea sa traga ca lumea si nu se satura; m-am muls eu o vreme, dar nu-i mai placea nici gustul, pentru ca in maternitate il invatasera cu lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi ne stim de 10 ani si ne-am casatorit dupa 7 ani ca m-am saturat sa astept si l-am cerut ! el nu recunoaste, desigur !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Femeie adevarata! Bravo tie! Am senzatia ca acum e super multumit de cum au decurs lucrurile...ca se vede si din fotografii ca e un sot si-un tata fericit!

La mine a fost invers: eu eram aia care lalaia

Daaaa, dar isi aroga el meritul !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

In legatura cu alaptatul, eu va admir sincer pe toate cele care continuati actiunea si va sustineti punctul de vedere si in fata celor care vin cu n contraargumente. Eu nu am alaptat decat foarte putin: vreo trei saptamani, ca Andrei, fiind prematur, nu avea puterea sa traga ca lumea si nu se satura; m-am muls eu o vreme, dar nu-i mai placea nici gustul, pentru ca in maternitate il invatasera cu lapte praf.

Da aici e baiul, ca le dau lapte praf cu biberonul si le vine greu apoi sa traga din tziti !
Eu le-am rugat sa nu-i mai dea Alexandrei lapte praf dupa ce mi-a venit lapticul ca o aduceau satula si ea dormea si eu o pazeam !

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Excursionistele vesele care doresc sa ni se alature la Intalneala de la Sighisoara care va avea loc in 21-23 mai la conacul Dracul http://www.dracul.ro/ si care doresc cazare sunt rugate sa ma anunte pt ca lista de participanti s-a marit si ni se epuizeaza rezerva de camere !

Joanna, Adee voi ramaneti pana la urma peste noapte? ca sa nu ne trezim ca nu aveti locuri

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Fetelor, asa-s de fericita! Cat timp ma forumeam eu cu voi, ANDREI A FACUT PRIMII PASI!!!!!!. A venit, calm si senin, vreo doi metri, de la canapea la mine, ca a vazut ca nu-i dadeam atentie! L-am pupat si l-am dragalit, de-i tot rosu! H. e trist ca n-am filmat momentul...da' las' ca-i imortalizat in sufletul meu!!!

Mergi la inceput

FELICITARI PT PRIMII PASI ANDREI !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Cine mai vine la Sighisoara?

Si eu tare as veni, dar e incurcata treaba ca H. are un eveniment weekendul ala. Oricum, mi-a promis ca incearca sa ma aduca sa petrec o zi cu voi...sper macar asta sa se poata, ca programul lui e tare imprevizibil in perioada asta!

Mergi la inceput

Noi plecam la plimbare, sa ne recompensam fiul pentru asa realizare! Ma gandesc sa-i oferim si o portie de furnici proaspete, daca tot e un mare merit ala de a manca orice!

Mergi la inceput