Inca un caz

Inca un caz | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/solista-operetei-in-coma-din-cauza-unei-infectii-contractate-in-spital-184256.html" target="_blank">http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/solista-operetei-in-coma-din-cauza-unei-infectii-contractate-in-spital-184256.html

Fara sa vreau a deveni patetica: pana cand aceasta imbecilitate cronica a sistemului sanitar romanesc?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

pana cand cei vinovati vor infunda puscaria...nu sa scape dupa indelungi procese cu o avertizare si eventual o penalizare de 10% din salariu..

----------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mai bine nu vedeam subiectul . O cunosc personal, mama ei mi-a fost profesoara de franceza in liceu iar ea mai facea cate un solo la concertele corului nostru. E o femeie exceptionala si cu un suflet mare.
Inca mai sper ca va avea sanse.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Groaznic, mai ales ca in stirea pe care eu am citit-o se scria ca au mai existat in ultimul timp 6 cazuri de infectii in aceeasi sectie. Dar, din pacate, la noi trebuie sa ajunga o persoana cunoscuta intr-o situatie limita, apoi cazul in presa ca sa se faca ceva.
Foarte trist.... probabil ca e de vina tot sistemul, banii insuficienti, ministerul si Romania in general si nu oamenii care conduc acea sectie si acel spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

sunt absolut socata!
imi este colega ...
nu pot sa cred asa ceva!
sper din suflet la o minune!

mami de pic
primul craciun in trei
De la doua liniute, la doi ochisori mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu sunt socata. Acolo am nascut, la Cf 2....

Nu pot crede ca se incearca musamalizarea. Sper sa iasa adevarul la iveala, dar in special sper ca ea sa isi revina....

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Copilul meu a luat pseudomonas aeruginosa (pioceanic)acum 4 ani din CF2.
Tot asa,medicii au incercat musamalizarea cazului, ba chiar sa dea vina pe mine, cum ca eu am fost infectata. S-a nascut perfect sanatos - am si acum analizele lui de dupa nastere iar la 3 zile a fost diagnosticat cu septicemie.
Daca este ceva ce m-a revoltat este ca nicio clipa nu mi s-a parut ca prioritatea celor din Cf2 este sa salveze copilul. NU, prioritatea lor a fost sa isi acopere fundul.
Pustiul meu a scapat fiindca am reusit (noi, parintii ) sa il transferam in ultimul moment. Mai era un bebe acolo infectat, nu l-au transferat odata cu noi (era vineri seara) iar luni deja nu mai era transportabil.
MI SE PARE INCREDIBIL ca la cate cazuri au, nu fac nimic. Pioceanicul e o bacterie extrem de agresiva, si de care nu se scapa usor.

Si acum regret ca nu i-am dat in judecata. Insa am fost traumatizata ani de-a randul de aceasta experienta si nu am avut forta.

Sper din tot sufletul ca si aceasta poveste sa se termine cu bine! Noi am avut o sansa....

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cel mai tare m-a deranjat (cu toate ca sunt destul de vaccinata cu aceste intamplari) ceea ce voi numiti musamalizare sau acoperire de funduri iar eu i-as spune acel neomenesc "las' ca merge si asa" "cateva vieti acoloasa, nu se termina pamantul", "daca altora nu li s-a intamplat nimic, de ce s-ar intampla tocmai acum"

- Ce i-a manat sa nu inchida sectia?
- De ce nu au avertizat pacienta asupra unei iminente infectii?
- De ce nu i s-a propus sa faca mica intreventie in alta parte?
- Da, chiar asa, de ce?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ce porcarie
Si eu am nascut-o acolo pe mezina familiei. S-a nascut sanatoasa tun, dar la analizele din a 3-a zi au iesit leucocitele cat casa, semn de infectie. Din fericire copilul nu a prezentat nici un semn de imbolnavire. M-am mirat atunci ca au tabarat pe un nou-nascut (si nascut prematur) cu doua antibiotice diferite in acelasi timp, abia dupa aceea mi-am dat seama ca stiau ei ceva, mai mult dect mi-au spus mie. Si in cazul nostru neonatoloaga a dat vina pe mine, absolut aberant La noi antibioticele alea au avut efect, leucocitele au scazut si habar nu am pana acum ce anume imi atacase copilul...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

pe realitatea se da constant despre caz...
cica in momentul de fata ar fi 5 femei intubate si in stare grava... motivul ar fi instrumentele nesterilizate... cica ar fi de vina infectarea cu stafilococul auriu...

mami de pic
primul craciun in trei
De la doua liniute, la doi ochisori mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

http://stiri.rol.ro/directorul-spitalului-cf2-a-fost-demis-cinci-femei-au-fost-infectate-in-spital-613398.html

Mergi la inceput