Inca un caz
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
Instrumente nesterilizate????? Exista asa ceva??????? Ma ingrozesc....
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
viviana spune:
Cei de la National au vorbit cu mama fetei si ea le-a spus ca le-a auzit pe asistente vorbind ca instrumentele nu au fost sterilizate.
Matei Bals a luat probe inca de ieri dar, deocamdata nu au iesit rezultatele.
Intre timp a fost demis directorul spitalului.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
bobocel_07 spune:
Nu-mi vine sa cred ca se intampla una ca asta.Mie si frica sa ma mai duc la medic.Te duci cu toata increderea si nu stii peste ce doctor dai sau nu stii ce ti se poate intampla datorita unui instrumentar nesterilizat.Pacat ca se intampla toate astea.Sper din tot sufletul ca Amelia sa isi revina.Doamne ajuta
alexia_07
Elle_seb spune:
Este inadmisibil ce se intampla! Instrumente nesterilizate intr-un spital din sec. 21 ! Pana cand o sa se mai treaca cu vederea asemenea grave neglijente? Cei care se fac vinovati ar trebui sa infunde puscaria!
Elle
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
Deus spune:
indolenta si nesimtire, putea sa fie un spital cu miliarde daca lucreaza indolenti si puturosi...
si anul trecut au avut doua cazuri si daca au musamalizat cazurile, daca doua asistente si doi medici zburau din sistem nu s-ar mai fi ajuns aici, acuma. Asta este indolenta tipic romaneasca.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
paula2003 spune:
Acum sa-m ifie frica sa mai intru prin spitale. Si asa avem dubii si imi este frica de modul cum se sterilizeaza, acum
Sper ca dr. sa o aduca inapoi, sa reusesca sa o salveze.
Eu ma rog pentru ea. Doamne ajuta pe toti cei loviti de necazuri si de durere.
Deus spune:
cati altii au trecut pe acolo, copii, mame...scapa de streptococul asta nenorocit dar de hepatita? SIDA? altele?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
unique spune:
Nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o la tv pe fosta mea profesoara de franceza din liceu explicand ce s-a intamplat cu fiica dansei.
Si eu am avut o experienta neplacuta cu CFR2. Am nascut-o pe fiica mea acolo.Cand mi-a fost adusa fetita (la mai mult de 12 ore dupa ce am nascut) era somnolenta. A stat cu mine cam un sfert de ora apoi au luat-o. Apoi mi-au adus hainele fetitei murdare de voma cu aspect de zat de cafea. Asta- ma gandesc eu- era probabil din cauza ca atunci cand am nascut prin cezariana am avut hemoragie destul de mare si copilul cred ca a inghitit sange.Apoi mi s-a spus ca fetita mea nu se simte bine. Cand am reusit sa ajung la ea avea perfuzii in venele de la cap pentru ca manutele si picioarele erau vinete deja de la intepaturi. Apoi a venit cineva si m-a anuntat ca e posibil ca fiica mea sa aiba stenoza de pilor si ca trebuie dusa de urgenta la Budimex. Eu am ramas in continuare in spitalul CFR2, iar fetita a fost dusa la Budimex unde a fost pusa in repaus gastric si i s-au administrat antibiotice. In momentul in care au inceput din nou sa o alimenteze cu lapte au realizat ca diagnosticul de stenoza de pilor nu se confirma, asa ca ne-am luat fetita acasa traumatizati, dar fericiti ca avem un copil sanatos. Nici in ziua de azi nu stiu exact de ce copilul meu a trebuit sa treaca prin asa ceva.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 11+
bird70 spune:
Directorul spitalului a fost demis. Ce gluma .
La noi s-a intamplat ceva asemanator intr-un spital dintr-un oras mic, unde au adus un chirurg indian care nu era foarte bun prieten cu apa si sapunul si nu respecta procedurile de sperilizare cand intra in operatie. A fugit in USA ca e cetatean american, l-au gasit astia, a durat 2 ani sa-l extradeze de acolo si acum e judecat pentru omor. Au picat foarte multe capete.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
petra spune:
Iresponsabili care mai au curajul sa zambeasca la tv. Purtatorul de cuvant al spitalului a fost de toata jena! CA nu stie una , ca nu stie alta! El probabil nici nu stia ce s-a intamplat in spital. Pai daca acest lucru se intampla in alta tara civilizata cel care iese in fata sa dea declaratii stia si ce au mancat pacientele inainte de interventie.