COD CAEN

COD CAEN | Autor: MIRCLAU

Link direct la acest mesaj

buna ziua

ne-am deschis o firma dupa ce sotul a ajuns in somaj, eu in crestere copil si nu ne-am mai ajuns cu banii
am deschis firma pe comert cu ridicata pt ca lucrasem in vanzari cu toate ca sotul se pricepe sa faca cam orice in domeniul instalatiilor electrice,sanitare si amenajari interioare
acum problema este ca noi ne-am axat mai mult pe servicii adica instalatii electrice,sanitare,aer conditionat si amenajari interioare si comert mai deloc,contabila ne-a spus ca ar trebui schimbat codul caen in servicii si ne-a pus sa ne uitam pe coduri si sa ne alegem altceva,numai ca noi ne cam uitam ca mata in calendar pt ca nu ne pricepem si in plus ca sa faci toate astea iti trebuie mai multe coduri sau cel putin asa am dedus noi

poate ne ajutati voi cu o parere sau o idee ce putem face ca sa avem dreptul sa executam toate aceste lucrari fara sa avem probleme la un eventual control
poate mai este cineva care se ocupa cu asa ceva sau sa ne indrume ???

va multumim din suflet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melon spune:

Pai zici ca ati deschis o firma de comert cu ridicata dar v-ati axat mai mult pe servicii?
Ce cod CAEN ati pus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Vezi intai in actul constitutiv ce ai la obiectul secundar.S-ar putea sa le ai si acestea, caz in care doar le autorizezi si a declari pe care vreti ca obiect principal.
In cazul in care nu le ai mentionate in actul consitutiv, faci o completare de obiect cu 4322, 4333, 4334 si declari un obiect ca fiind principal.
Du-te la Registrul comertului unde este si birou de asistenta si consultanta, te vor indruma si iti vor redacta actele necesare .
Succes!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
in actul constitutiv exista la obiect secundar,deci trebuie doar sa le autorizez?

deci asta sa inteleg ca inseamna ca nu se mai schimba actul constitutiv si poate ramane si comertul ca activitate?

multumesc mult pt lamurirea unei nepricepute

Mergi la inceput

MELON codul acum este 4690

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

zici ca nu desfasori aproape deloc comert, atunci declara ca obiect principal de activitate prestarile de servicii, adica unul dintre ele, iar comertul si restul raman secundare.
Actul costitutiv se actualizeaza, daca schimbi obiectul principal, dar asta nu inseamna ca nu va ramane si comertul.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

multumesc mult de tot,am vorbit cu un avocat si mi-a spus ca poate ramane si asta daca totusi fac ceva si din acest obiect

va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu are treaba obiectul principal cu cele din secundar, nu esti obligata sa desfasori obiectul din principal, sau chiar daca la inceput l-ai desfasurat si pe parcurs il schimbi, nu te afecteaza cu nimic. Daca ai obiectele, pe care doresti sa le desfasori, in actul constitutiv la obiect secundar, mergi la Registru, iti iei un formular de declaratie pe proprie raspundere model 2, scrii acolo activitatile pe care doresti sa le autorizezi si locul unde se vor desfasura si cam asta e tot. Nu ai de ce sa-si actualizezi actul constitutiv.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput