Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Laurica multumesc,la asta ma gandeam si eu,tot dupa prima echo (cea de la 7 sapt) sa ma iau,ziua magica nu se stie cu exactitate cand a fost,cel de la morfofetala mi-a dat DPN-ul mai tarziu calculand strict dupa UM,iar ambii dr care mi-au facut echo dupa masuratori.Culmea e ca la echo bebe era mereu in grafice,la morfofetala era mai grasunel cu 100g.La urma urmei important este ca el sa fie sanatos iar cand va dori sa vina eu il voi astepta cu bratele deschise si multa iubire

28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Fetelor, ma uit la stiri si ma ingrozesc. Se pare ca 2 femei au facut infectie la CFR2, la sectia de ginecologie.una dintre ele era gravida in 14 saptamani, internata oentru serclaj, iar cealalta pentru interventie minora. AMandoua sunt la Municipal, iar gravidei i s-a scos uterul iar cealalta e in stare grava.Se pare ca au luat stafilococol auriu.Ma rog la DD sa fie bine.Ingrozitor, cica echipamente nesterilizate...oooff:((

Laura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Da Laurica dr mi-a zis ca bebeii misca mai mult noaptea deoarece atunci noi suntem relaxate.Ziua e bine pentru ei,noi ne miscam si pt ei asta inseamna leganare.La mine cum ma linistesc un pic cum incepe fotbalul,iar noaptea cand ma trezesc pentru a ma duce la baie el se joaca intr-o veselie.
Alaltaieri cand l-am vazut micutul meu avea cordonul intr-o mana si cu cealalta isi acoperise putzica,era asa de dulce
Tina tu platesti consulatiile de la medicul de fam si gine?Nu esti asigurata?

28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Sunt asigurata! Ca teoretic si acum muncesc dar practic nu, pt ca sunt angajata la socrul meu la firma, deci nu am probleme. Ideea e ca si pe mine m-a surprins noua legea...ca daca nu ai programare la dr de familie si ai vreo urgenta sau pur si simplu nu-ti faci programare din timp, esti numai buna de plata a 10 lei consultatia.
Mai nou dr. mea de familie consulta 20 de pacienti pe zi(care isi fac programare din timp), iar cei care nu au programare platesc.
Sper ca ai inteles!...cica asta e noua lege pt medicii de familie!

Iar la dr ginecolog din Bucuresti, bineteles ca platesc, pt ca ma consulta la o clinica particulara (Romar)

Si uite asa ca tot vorbeati de mancare am facut niste snitele delicioase.
Si eu sunt carnivora!

Pupicei la toate!

tina 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Da, da, asa e cu medicii de familie, ei sunt platiti de catre casa de asig doar pt 20 de consultatii zilnice, indiferent cate fac ei. Asa ca dupa cea de-a 20-a consultatie, te taxeaza. Sau daca nu ai programare, dar vrei neaparat sa mergi la medic, fara sa astepti- platesti... Nasol,dar nu avem incotro... Cat despre mancaruri, m-ati dat gata cu atatea feluri- o sa incerc sa gatesc si eu ceva azi, ca de ceva vreme nu mai cunosc bucataria...

Cristina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

am vazut si eu ce s-a intamplat la cf2. groaznic!

cat despre plata, sa va mai zic una. pentru gravide nu se aplica legea respectiva cu coplata!mi-am amintit ca au zis ca gravidele sunt exceptii. asa ca...

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ce idee buna mi-ati dat cu painea cu branza la cuptor, o sa incerc si eu!
Noua ne plag friganelele la cuptor (paine inmuiata in apa/lapte, data prin ou si lasata 15-20 minute la cuptor).. ies la fel de bune ca alea prajite.

Eu mananc cam asa:
- mic dejun: 2 felii de paine (intotdeauna integrala home made) cu urda/ telemea si legume rosii/ ardei, sau unt cu dulceata/ miere sau omleta(rar, in weekend) sau clatite (rar, in weekend) si/ sau suc de fructe, milkshake, lapte, iaurt
- pranz: ciorba sau salata
- cina: salata sau legume cu carne (peste, pui) sau paste cu diferite combinatii sau orez cu legume

Eu nu prea sunt cu carnea.. cea din comert mi se pare ca are gust de carton. Mai degraba prefer pestele.
La mine salata inseamna juma' de lighean cu salata verde, spanac, rosie, ardei, ceapa verde, ridichi, catravete, urda/ telemea, pui, ou cu paine intotdeauna.
Eu mananc negresit paine la fiecare masa.
Intre mese: mere, struguri, capsuni, banane, smochine, curmale, nuci, covrigei
Cand nu am timp sa fac de mancare comand de la catering (dar de obicei nu ma tenteaza nimic) sau de la libanezul de langa serviciul meu (ador mancarea de acolo)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Am citit si eu despre spitalul CFR pe hotnews.ro: Prim-solista Teatrului National de Opereta este in coma, dupa o interventie chirurgicala la Spitalul CFR/ O alta pacienta operata in acelasi spital, in stare grava

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Salut! pentru Gheorghite

Nu am mai rabdat pana luni si astazi am fost la doctor.
Colul e inchis dar s-a scurtat 31mm, doctorul a zis fara efort.
Bebe e bine multumim lui DD, e foarte cuminte la eco,
are 973 gr.

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

matusa, felicitari pentru vestile bune!
Si eu am luni eco.. si am atatea intrebari pt dr. Si e si genul de persoana serioasa, dura, acra, nu da explicatii, evaziva. Sper insa sa obtin recomandare pentru program redus de 6 ore. Daca nu, oare pot merge la alt medic ginecolog?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

De acord intru totul referitor la alimentatia in sarcina.

Fetelor, o sa postez mesajul Mirelei Iulia, caci a scris la finalul capitolului trecut si poate o ajutati cu un sfat:
Citat:
citat din mesajul lui MirelaIulia
Ajuta-ti cu un sfat sau o informatie.Acum o luna am decis sa urmaresc sarcina in paralel si la un alt medic decat cel initial.In primele luni de sarcina am avut o cistita foarte rea,candida,si obisnuitele stari de greata in sarcina.M-am chinut cred ca 3 luni cu aceea cistita si candida,care totusi s-a mentinut,singurul tratament urmat au fost niste ovule(arefam).Ulterior am capatat o gripa,pe care nu am tratat-o decat cu ceai,lamaie,miere,si cand am ajuns in faza in care nu mai reuseam sa repir antibiotic.Cel de-al doilea medic care m-a preluat acum o luna a fost destul de contrariat de faptul ca in afara de cateva analize de sange(calcemie,glicemie,etc).Asadar mi-a dat o lista intreaga inclus cultura col,complexul TORCH(rubeola,cytomegalovirus,etc).Astazi am luat rezultatele la cytomegalovirus arata IgM...0,050/negativ si IgG....56,000/pozitiv.Sincer acest pozitiv ma sperie foarte rau,nu mai ajung la medic pana pe 4 mai,iar la ultima vizita mi-a spus ca exista un semn de intrebare la inimioara bebe,unde ar exista ceva lichid intre inima si sac(usoara displazie pericard). Are cineva cunostinta de ce inseamna acel rezultat pozitiv? Multumesc!

Poze

Stiu ca CMV da anticorpi, dar nu mai stiu care din cele doua valori se refera la anticorpi, IGG-ul sau IGM-ul. Mie mi-a iesit pozitiv pt anticorpi (adica am avut infectia in trecut), dar nu stiu la ce valoare apare ca nu am analizele la mine. Oricum e de vorbit urgent cu medicul, macar la telefon.

Cris 27+ cu

IGG-ul pozitiv e f ok...inseamna ca a avut candva...era mai nasol daca iesea IGM-ul pozitiv...deci stai linistita Mirela...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput