Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Da Laurica dr mi-a zis ca bebeii misca mai mult noaptea deoarece atunci noi suntem relaxate.Ziua e bine pentru ei,noi ne miscam si pt ei asta inseamna leganare.La mine cum ma linistesc un pic cum incepe fotbalul,iar noaptea cand ma trezesc pentru a ma duce la baie el se joaca intr-o veselie.
Alaltaieri cand l-am vazut micutul meu avea cordonul intr-o mana si cu cealalta isi acoperise putzica,era asa de dulce
Tina tu platesti consulatiile de la medicul de fam si gine?Nu esti asigurata?

28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

btz, baga rapid reteta de branza cu paine la cuptor . E gen bruschete? De care branza? De vaci?
Hmmm, deja imi "coace" mintea o reteta: paine manjita cu ulei+usturoi, branza peste, felii de rosii, marar+menta verde si bagat la cuptor 180 C, 10-15 min

Cristina 22 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Cristina_serban, asa este, la naturala burta se trage foarte frumos si repede. Daca e taiata, aceea zona mai intai trebuie sa se lipeasca. De ce ai prefera cezariana acum? Mai ales ca a doua nastere naturala se spune ca e mai usoara ca prima.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Pai, se zice ca a doua e mai usoara ca prima, dar probabil ca e doar o impresie deoarece cam ce te asteapta. Am avut un travaliu lung, f dureros. Eu care ma laudam ca suport bine durerea.. ajunsesem sa tip pe-acolo de durere (desi eram total impotriva acestui lucru) In toata perioada travaliului doctorita mea era acolo, de garda, si mi-a dat perfuzii cu toate cele pt dilatatie, dar tot greu am nascut. Bebe al meu avea 3,800 kg si m-a taiat tare, iar daca nu imi baga moasa cotul in burta, nu stiu cat ma mai chinuiam ca nu mai aveam putere sa imping dupa atatea ore de chin.. oricum, mi-a ramas un gust amar dupa toata treaba asta, si am zis ca la cezariana, vor fi doar durerile de dupa.. nu si cele de dinainte. Nu sustin 100% cezariana acum... doar ca pt mine balanta se inclina usor spre ea.

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

tot btz:
Cam pe cand sunt bune de mancat zarzarele ? Ah ce as manca o ciorbita de fasole acrita cu zarzare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

btz, baga rapid reteta de branza cu paine la cuptor . E gen bruschete? De care branza? De vaci?
Hmmm, deja imi "coace" mintea o reteta: paine manjita cu ulei+usturoi, branza peste, felii de rosii, marar+menta verde si bagat la cuptor 180 C, 10-15 min

A mea e simpla tare fata de a ta,si sincer parca ma bate gandul sa incerc acum ca tare mi-ai facut pofta
Pe felia de paine ungi unt din abundenta (sau margarina desi aia nu e sanatoasa) dupa care pui branza rasa de oi la putina (gasesti in piata exact sub denumirea asta,e sub forma de calupuri),insa merge si cea framantata sau si de vaci cu putina sare,bagi la cuptor incins ca marginile sa fie crocante.E ideala pentru micul dejun dar si seara ca o gustarica rapida.

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Iar in leg cu zarzarele:va dau la toate ca sunt vreo 7 copaci pe aici .Crissy eu le pap cum se si fac,sunt extrem de gustoase si pline de vitamine,nu refuz nimic,caci na,cand eram mica la tara la bunici astea erau singurele "dulciuri"

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor eu am o dilema:bebe al meu nu e clar cand a fost conceput deoarece eu aveam ciclul la 35 de zile,dr a presupus ca undeva pe data de 21 oct.La morfofetala de le 1 martie facuta de un alt medic aveam 19sapt si 5 zile,dupa cum imi spusese ea eu trebuia sa am 20 sapt fix,iar acum mi-a facut ecograf alt medic si in loc sa am 26sapt si 6 zile el mi-a zis ca am 28 sapt.Dansa mi-a zis ca DPN-ul meu e pe 17 iulie,cel de la morfofetala pe 21 iar cel de acum pe 11.Habar nu am dupa cine sa ma iau

Us
My Baby Boy

Mie medicul mi-a zis ca cel mai bine te iei dupa ultima menstruatie.ca ala e cel mai bun indicator.acum bebe poate sa fie mai mic sau mai mare, fctie de cum s-a dezvoltat.asa ca eu zic sa te iei dupa primul DPN (de la prima eco) ca ala e cel mai bun.pupici

Laura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Cristina_serban, asa este, la naturala burta se trage foarte frumos si repede. Daca e taiata, aceea zona mai intai trebuie sa se lipeasca. De ce ai prefera cezariana acum? Mai ales ca a doua nastere naturala se spune ca e mai usoara ca prima.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Pai, se zice ca a doua e mai usoara ca prima, dar probabil ca e doar o impresie deoarece cam ce te asteapta. Am avut un travaliu lung, f dureros. Eu care ma laudam ca suport bine durerea.. ajunsesem sa tip pe-acolo de durere (desi eram total impotriva acestui lucru) In toata perioada travaliului doctorita mea era acolo, de garda, si mi-a dat perfuzii cu toate cele pt dilatatie, dar tot greu am nascut. Bebe al meu avea 3,800 kg si m-a taiat tare, iar daca nu imi baga moasa cotul in burta, nu stiu cat ma mai chinuiam ca nu mai aveam putere sa imping dupa atatea ore de chin.. oricum, mi-a ramas un gust amar dupa toata treaba asta, si am zis ca la cezariana, vor fi doar durerile de dupa.. nu si cele de dinainte. Nu sustin 100% cezariana acum... doar ca pt mine balanta se inclina usor spre ea.

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Cristina, pai acele perfuzii sunt buba. Stiu ca si eu le-am avut la prima nastere, ele grabesc travaliul si-l fac foarte dureros, nici nu aveam pauza intre contractii, brr. Si eu tot pe masa la cot in burta am ajuns dar degeaba, tu ai avut mare noroc ca a iesit, grasunica mea, apropo tot 3,8 kg, s-a blocat in bazin si a intrat in suferinta fetala, asa ca am intrat in cezariana . Iar eu de la epuizare tremuram cu tot cu masa de nasteri.
Norvegienii nu vroiau sa-mi puna epidurala la a doua nastere ca nu e conform procedurii de nastere naturala dupa cezariana dar nu s-au inteles cu mine, le-am zis ca iar ajung la starea de epuizare si prevad un mare esec, al doilea. Iar ei mi-au dat somnifere sa imi incarc bateriile ca eram in tarvaliu de 48 de ore si s-au milostivit cu epidurala dupa dilatatie 6 cm.
De asta tot zic ca ce bine ar fi sa ma aleg acum cu epidurala de la inceputul travaliului, chit ca sunt niste riscuri tot sper ca nasterea nr. 3 va fi cea mai usoara .

Mergi la inceput

Citat:

Iar in leg cu zarzarele:va dau la toate ca sunt vreo 7 copaci pe aici .Crissy eu le pap cum se si fac,sunt extrem de gustoase si pline de vitamine,nu refuz nimic,caci na,cand eram mica la tara la bunici astea erau singurele "dulciuri"

Us
My Baby Boy

Cand eram tinerica toate vacantele le petreceam la bunici, la tara. Eram innebunita dupa zarzare crude cu mamaliga (la fel visine coapte sau ceapa verde cu mamaliga rece ). Iar taica-meu, nu se putea sa treaca primavara si el sa nu faca bors acrit cu zarzare . Si aici in GH stau la casa, dar... la noi ieri a fulguit , singurele fructe care se fac sunt merele de vara+toamna, ciresele si nucile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:

Us
My Baby Boy

Cand eram tinerica toate vacantele le petreceam la bunici, la tara. Eram innebunita dupa zarzare crude cu mamaliga (la fel visine coapte sau ceapa verde cu mamaliga rece ). Iar taica-meu, nu se putea sa treaca primavara si el sa nu faca bors acrit cu zarzare . Si aici in GH stau la casa, dar... la noi ieri a fulguit , singurele fructe care se fac sunt merele de vara+toamna, ciresele si nucile.

Un motiv in plus sa vii acasa nu?
Am taiat-o la bucatarie:astazi fac fasole cu costita si iahnie,deja salivez.Creca bag si o paine de casa ca tare mi-e pofta

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput