Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m M-ati innebunit cu kg. Daca copilul se dezvolta normal, nu vad care e treaba ginecologului. Bine, ca nici sa ne ingrasam cu 30 de kg nu e normal, dar nu cred ca e vreuna dintre noi in aceasta situatie...Mai sunt si femei care au niste pb la cap, sunt frustrate si tin cure de slabire in sarcina, dar acele femei nu cred ca sunt facute sa fie mamici. Si eu am avut perioada de criza, dupa ce m-am vazut in poze...cand am zis ca nu mai mananc...dar in 10 min mi-a trecut ca mi s-a facut foame... Paula, 26+ cu ![]() |
Pt mine este clar ca acele fete au probleme ce tin de psihic si au nevoie de consultanta psihologica.
Cris
27+ cu
Cris2010 spune:
Fetelor, hai sa va inveselesc un pic. Voi mai aveti buric
? La mine, zici ca l-am intins cu fierul de calcat
, si-l aveam destul de adanc. Asta ieri am observat
.
Si mi-am adus aminte ca intreba cineva de linea negra, la mine este foarte neagra, se vede de la o posta. Chiar sunt curioasa, o sa caut pe net de ce apare la unele mamici si la altele, nu
.
Cris
27+ cu
bumblebee spune:
Mirela, cel mai bine ar fi sa suni medicul, poate si sa repeti analiza de toxoplasmoza. Succes mult! Sper sa fie totul bine si sa fiti sanatosi!

Despre kg, offf, recunosc, nu vreau sa mananc ca o vacuta, dar oricum mananc tot ce-mi trebuie. Cate si mai cate am citit, toate concluzionau, mamicile care au tinut cura (regim strict pt neuroni nebuni) in timpul sarcinii sau alaptarii au avut copii cu pb, cu dantura, dezvoltarea, chiar cu tendinte spre obezitate. Nenumeroase studii arata toate acelasi lucru, mananca sanatos, nu te ascunde in junk-uri si dulciuri, dar papa de toate si nu face foamea. Imi pare rau ca exista si pitipoance care se joaca de-a facutul si crescutul copiilor...
Alina
25+ cu 
gargarita
beluistef spune:
BTZ pe mine m-a taiat fara anestezie, in timp ce impingeam, iar la a doua sarcina m-a cusut fara anestezie, de am zis ca prefer inca odata sa nasc decat sa ma coasa. Am inceput sa pland si la un moment dat s-a enervat doctoresa si mi-a zis ca ma lasa asa, daca nu incetez...si eu i-am zis..."scuze..dar nu mai pot de durere" si m-a chinuit asa 15 min. Dar a facut treaba buna si la 2 ore stateam in fund si patrulam pe holuri si bineineles ma alimentam...ca aveam o foaaaameeee...![]()
Si eu am nascut fara epidurala, nasteri induse, pe ambele fete si sincer sper din toata inima ca Stefanutz sa vina singur sa nu mai fie nevoie de inducere...si multumesc Domnului, am supravietuit
si acum data fiind situatia tot fara epidurala va fi, ca pe aici nu se prea practica...sper sa mai am curajul ala care l-am avut la fete cand eram mai tinerica
...ca deja sunt in panica...cand vad ca deja incepe AMR-ul 
Elena,
29+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui lalala13 LA MULTI ANI GIORGIA si tuturor celor care poarta nume de sfant! tina tu erai cu medicul de familie cu plata?? eu nu am auzit. e aiurea. si de ce sa te duci la el din 2 in 2 saptamani..pentru ce??? la ginecolog inteleg. stiu ca aia cu coplata ar trebui sa intre in vigoare din iulie..dar nu stiu sa fi fost aprobata. cu magne b6 cica ar agita daca iei dupa ora 16. mousel nu stiu de lichid in exces.. ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 27+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Am inteles cu magne B6. Merci de sfat!

La noi, in braila se pare ca deja s-a aplicat legea cu cei 10 lei consultatia.
La inceputul sarcinii m-am dus si am anuntat la medicul de familie si mi-a spus sa vin o data pe luna, pt a ma masura, cantari, a-mi lua tensiunea si mai imi pune zeci de intrebari despre sarcina. E o dna dr f de treaba. Ieri mi-a spus ca legea le obliga sa vada femeile insarcinate de 2 ori pe luna, din luna a VI a.
tina
26+ cu
btz_ovi spune:
Otilia da,sunt de acord cu kit-ul,nu se stie niciodata ce fel de nastere o sa fie.Eu am optat asa :naturala,daca e nevoie cu epidurala,iar intr-un final daca doamne fereste apar probleme sa faca cezariana.Sa vedem cum va fi
In legatura cu kg,sa nu credeti acum ca mi-am luat frigiderul langa pat
.Sa va zic cam cum arata mesele la mine :
-dimineata o cana de ceai (laptele nu il mai suport decat rar),paine cu branzica la cuptor,gem de visine sau piersici si de 3 ori pe sapt 2 oua fierte sau omleta cateodata
-la pranz:un singur fel de mancare gatita ,in general ciorbele de toate felurile
-seara : ori ceva gogosi,o salata,o supa de taietei,ori branza cu paine,cateva felii de chec cu lapte rece sau sandwich cu unt si pastrama
Iar intre mese:fructe sau mai rod cate un castravete ,insa cum stau la curte abia astept sa culeg din copaci zarzare,cirese,visine si mere..
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Cris2010 spune:
CD, distractie placuta la nunta. Ai grija pe drum. Si noi avem o nunta pe 9 mai, la Tulcea, dar nu stiu daca mergem ca dupa aia urmeaza sa nasim la Iasi
.
Paula, sa le stapaniti sanatosi (carutul si patutul
).
Trebuie sa fug pana la asigurari sa rezolv cu masina. De Paste, in parcare a intrat cineva cu spatele exact in mijlocul masinii noastre. N-a sifonat-o rau, dar o aveam de cateva zile (o luasem in vinerea mare). Asta e, noi as fim sanatosi. Ma enervez ca ma pune pe drumuri.
Fetelor, in W/E am musafiri, asa ca nu cred ca voi reusi sa va mai "vad". Va urez de pe acum un sfarsit de saptamana cat mai placut si linistit

.
Cris
27+ cu
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Tina referitor la analize, cu transaminazele marite, in afara de recomandarile medicului sa te feresti sa manaci oua si fara stres nu ti-a zis sa le mai repeti odata ? Ca pe mine m-a pus sa le repet, dar cred ca atunci nu prea avea chef de consultatii ca am vazut ca expedia repede pacientele si de aia nici nu mi-a zis ce sa fac ca sa imi scada valorile, doar ca trebuie sa le repet si sa vin in sapt. 32-34 pentru ecografie sa vada cum este bebica.*************************************************** Elena, 29+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Eu merg la dr ginecolog, la o luna, pt ca merg la Bucuresti si nu pot sta mereu pe drumuri....oricum tin legatura cu ea prin tel.
Mi-a spus cand vin data viitoare sa le am din nou facute. Deci am sa repet toate analizele pt ca am aceasta posibilitatea, nu numai transaminasele de care ea imi spusese.
tina
26+ cu
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui michelle1981 De acord intru totul referitor la alimentatia in sarcina. ![]() Fetelor, o sa postez mesajul Mirelei Iulia, caci a scris la finalul capitolului trecut si poate o ajutati cu un sfat:
************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu ![]() Poze ![]() |
Salutare fetele,
GIorgia la multi ani!!La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua!!
La faza cu CMV si eu am avut de tras: ma uit acum pe analiza: asa cum ti-au iesit tie inseamna ca ai avut.acum ce sa zic, important e sa afli cand ai avut.daca sarcina are peste 3 luni, e mai greu de aflat cand, se face un indice de aviditate care sa vada cat de veche este infectia.daca e capatata inainte de sarcina nu e nicio problema. acum eu banuiesc ca ai peste 3 luni de sarcina, probabil 6..asa ca nu ai cum sa afli cand a fost infectia.Nu e in regula cu problema de la inimioara.nu vreau sa te sperii, dar vb neaparat cu medicul ca sa vezi ce zice si ce e de facut.Iti tin pumnii si incearca sa vb cu medicul cat mai repede.
Mousel: felicitari pentru bebe sanatos!
Oana: Bine si venit din vacanta, superbe pozele!
Btz_ovi: deci faza cu dieta in sarcina si pe mine ma scoate din sarite.eu una am luat 12 kile, cam jenant, fiindca am plecat de la cam multicele pentru inaltimea mea, deja ma gandesc la cum o sa slabesc eu dupa nastere.dar sa fac foamea acum, nu sunt de acord.sufera cu capul astfel de femei.chiar pentru cateva luni si pentru sufletelul din burta lor nu pot face cateva sacrificii?!care din punctul meu de vedere sunt prea putine pentru minunea din ele.sunt femei care se chinuie sa aiba un copil, si care sufera si ele ii distrug inca din pantece..no comment dar daca era dupa mine, o intrebam daca e nitel dusa cu capu?!
La voi se intampla sa joace bebe fotbal noaptea?Ca eu ma trezesc pentru pipi si parca are radar, se trezeste si el si incepe agitatia...si da, nu se incurca.
Pupicei
Sper ca nu am uitat pe nimeni.

Laura
26+ cu
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Revin in legatura cu ce spunea Carmen:alaltaieri dimineata cum asteptam la medic langa mine era o tanara de 27 de ani,avea cam 1,80m si vreo 50-51 kg,sarcina de 6 luni jumatate.Nu va zic ce orobil arata,2 scobitori si un balon in fata,iar cand am intrebat-o daca s-a ingrasat mi-a spus ca a slabit deoarece ea tine cura de slabire caci nu vrea sa fie grasa ca celelalte gravide,ca ea nu mananca decat fructe si bea apa,iar din cand in cand cate o supa de legume.Mama am ramas muta la nebunia ei,nu se gandea ce rau ii poate face bebelusului.In fine.. ![]() 28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Si pe mine ma ingrozesc kg, ca am +10kg, dar n-as face asa ceva niciodata

tina
26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
si sa vin in sapt. 32-34 pentru ecografie sa vada cum este bebica.