*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 15

manumanu spune:
Anes, asta da veste, felicitari mamico! Sa ai o sarcina cat mai usoara si s-o duci cu bine la termen!
Cherie, super faza cu calutii! Multumim pt aprecieri .
Nu cred ca trebuie sa-i dai ulei de peste, mai ales ca la voi este mult soare si el mananca peste (se da ulei de peste pt vitamina D si Omega 3). Ca sa ai si o opinie avizata pt voi, intreaba pediatrul la urmatoarea vizita.
Eu am incercat sa le dau uleiul de la Lysi la inceputul lui martie si am renuntat pt ca isi faceau greata... am zis ca il mai aman pana dupa ce terminam cu Vigantolul...Acum as relua, dar... Fetele care le dati, cum il administrati de nu isi fac greata copiii? (plus ca dupa ce il dadeam, lingurita si mai ales copilu' miroseau a pesteeeee...bleah... o data, Anastasia mi-a dat peste lingurita si s-a umplut pe manuta, dupa care, evident, si-a dat cu manuta pe fata, par si haine).
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

anca_27 spune:
Manu, eu i-l dau cu seringa, in coltul gurii, si gata, n-are timp de riposta. Cu lingurita n-am nici o sansa.
Si mai stiu ca nu merge si ulei si vigantol. Ori, ori. Din ce-am mai citit mai bine ulei decat vigantol.
Laura, ce dezmat.
Cherie, tu cand ai intarcat?
Hat si ce capricii? Se pune ca de papucii mei de casa sa nu se atinga nimeni?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Amalia spune:
Pupici mamicutelor!
Anes felicitari pentru samburelul din burtica! Muuulta sanatate si o sarcina usoara si fara probleme!
Bravegirl ce frumos, o sa ai un cuplu! Multa sanatate si-n continuare!
poze aniversare 1 an

Amalia spune:
Olivia uf, ce rau imi pare ca e puiutul cu ghips! Cat mai trebuie sa-l tina? Tu te simti mai bine?
poze aniversare 1 an

Olivia26 spune:
Cand credeam ca ne-am mai linistit, am luat-o de la inceput, azi-noapte la ora 1 a facut iar febra, 39.
Pe la 5 l-au apucat niste frisoane de-mi tremura tot in brate, ne-am speriat groaznic, n-am dormit toata noaptea. Acum la 10 i-am dat Nurofen si vad ca acum iar are 38, nu mai inteleg nimic, asta dupa ce vineri seara am terminat tratam cu antib.
Ami, nu stiam unde ai disparut, inca 2 sapt mai tb sa-l tina.
Bertha, intrebai de nume pt bebe2, nu ne-am gandit inca
.

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

anca_27 spune:
Fetelor, trebuie sa ascultati www.reclama ilegala - xxx/Audio/Anda%20Pacurar.mp3" target="_blank"> ASTA!
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

manumanu spune:
ANCA, il dai inainte de masa? Dimineata, la pranz? Eu am incercat sa-l "maschez" in iaurt dar nu a mers... L-am dat dupa ce au mancat fructe si le-a fost greata... O sa incerc si inainte de masa de la ora 10, cu seringa, cum ai zis tu.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

miki01 spune:
Anes, sarcina usoara si la termen iti doresc!
Wow, ploua cu gravidute, cred ca am ramas cateva doar cu dorinta sa vedem 2 liniute.
Ieri am inceput si noi cu ulei din ficat de cod, cel fara aroma si a fost acceptat de Andrei. 5 ml in seringa si l-am dat seara la culcare (tot seara lua si vigantolul) Sper sa-l accepte in continuare. plecam la plimbare...

anca_27 spune:
Manumanu, l-am dat dimineata pe stomacul gol, ca ne ajuta si la scaun. Ea face normal acum cam la 2 zile. Inainte la 3-4.
Oliv, a mai scazut febra? De la ce-o fi? E ciudata.
============

cherieactiv spune:
olivia,ati fost la urgenta?du-te si stai pe capul lor ...saracutul david ...
manu...am priceput si io acuma...ook...
ancule,no hat...aprņsągok in general...io am intarcat repede, la aproape 10 luni...fata de voi...mic copil...aici in it...am primit diploma ca n-am vazut una sa alapteze mai mult de 2 luni...am intarcat fiind nevoita sa ma intorc la job de seara-noapte...