*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 14

anes spune:
Fetelor, am si eu o veste de veste!! Sunt insarcinata si fericita! Este de necrezut, avand in vedere ca am asteptat 4 ani ca sa apara Remus! Ne-am protejat pana in februarie ca sa putem merge la ski, iar la sfarsitul lui martie...ultima menstruatie!
Sotul meu a ramas cam surprins, pt. ca zice el, este cam repede, dar i-a trecut.
Sunt si eu extrem de surprinsa cum aranjeaza D-zeu lucrurile! Se pare ca si faptul ca sotul meu a renuntat la fumat de trei luni jumatate, a contat.
Acum, sper sa fie totul in regula ca de stresul primei sarcini, mi-a ajuns!
Poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Ralukutzza spune:
Anes felicitari din suflet mamico...sarcina usoara si la termen si bebe sanatos.
Ce ma bucur pentru voi fetelor...sper ca in curand sa avem si noi unda verde de la medic sa incercam pentru bb2

bertha spune:
Ploua cu gravidute!!! Ploua cu gravidute!!!
Anes, bravo-bravo, felicitari si o sarcina cat mai usoara, si fizic si psihic! Esti deja pe listuta, asteptam DPN.
Bravegirl, felicitari pt baietel! Tati trebuie sa dea de baut.
Nu stie nimeni ce surpriza ascund burticile lui Darling si Andreyutza? Deja avem 3 baietei si o fetita.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

anca_27 spune:
He he, ce de putzulici la orizont.
Anes, ma bucur asa de mult, felicitari, mami!
Corina, oooo, felicitari si voua, si ce de planuri, sa iasa doar cum vreti voi.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

criss703 spune:
Waaaaw Anes Felicitari
Sarcina usoara si la termen .Nu am mai intrat de ceva timp si dau exact peste inca o mamica cu burtica
Felicitari si tie Bravegirl pt. baietel la fix !
Merg sa mai citesc din urma ..cu asa vesti minunate !!
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Olivia26 spune:
Anes, felicitaaaaaaaaaaari!!!!!!!!!!! Sarcina usoara si bebic sanatos si frumos ca si Remusel!!!!
Corina, felicitari pt cuc!

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

cherieactiv spune:
'searaaaa
pup cozonaceii bolnaviori!sper sa treaca toate bolile si durerile de dinti !
olivia,tine-te tare ,mai un pic si trece primul trimestru si va fi mai bine..
anes,waw..mamaaa...ma fetelor ma uimiti...
brave...asa ne-ai amagit si cu arianna,cica era baietoi pana prin luna 5 daca imi amintesc bine....hai ca glumesc,cred ca esti super fericita ca vei avea cuplul perfect....fetita si baiat...sa vezi ce fain e si cu baietel...si simt ca va fi si super bunut
ocean..diii diii...io m-am scapat de facut ca iapa...am adus la bar un carusel cu 3 caluti...ale merge inauntru,se posteaza in fata casei de marcat,si cere bani hahaaa...ia banutu si fuge afara ,il baga in gaurica aia si se cere pus pe cal ..si face ca,,,,,calu..
si la noi e cald,suntem la tricou si pantaloni scurti oficial..sper totusi sa nu ne apuce vreo raceala ca nu sunt chiar 30 de grade...
ramo...uf,daca sunt dintii...fa-i ce-i place sigur si n-o chinui daca nu vrea...da-i lapte...nu se intampla nimic daca nu manca mancare gatita ...alta idee...schimba meniul radical..ai incercat cu paste?cu enspe feluri de sosuri...cu rosii, cu carne,cu legume,cu fasole,cu fasole verde,cu varza etc etc...cu peste,cartofi la cuptor cu usturoi si rozmarin,hamburger facut de tine din carne macinata gatit la teflon,sos de rosii peste el..sarmale,tocanita de ceva cu smantana,incearca ...da-i in mana ,da-i cu o furculita mica,try...
noi mancam de zor(minune), chit ca vin 5 dintoci,insa doar 3 mese pe zi..mic dejun ,pranz la 12 intotdeauna inainte de somn,cina pe la 7...lapte inainte de somn de noapte...gustarica n-o avem,o coaja de paine sau un biscuite,o chestie ,o felie de mar, para...fructele le manca de obicei dupa pranz si dupa cina ca desert...bem doar apa din cani de pastic ca pahare n-am curaj sa-i dau pe mana prin casa..
fetelor,cum stati la cap capricii???ha?

cherieactiv spune:
otilico, ce m-ai distrat ...si..ce-ati facut?
flowers, da da da....brianna e ...frumoasa !!
ioi ce somn,maine dimi din nou la job,...
lauramiron...fain de voi....io pana m-am prins care e faza cu bunicii si la ce folosesc....cand am terminat cu alaptatul,a patra zi copilul era deja la usa cu valiza pregatita..il las si cate 2 zile la bunici,cand am mai mult de munca, si profitam seara si noi ca nu-l avem acasa si imediat ce terminam fugim in restaurant cu prietenii...mare noroc...sapt viitoare pleaca cu ei la munte 3 zile..socrii imi trimit mms si mail cu poze,stau linistita...

cherieactiv spune:
aaaaaaa..manumanu...uitai sa va felicit pt vocabular, mama ca m-ai dat gata cu atatea cuvinte pe bune!!!!!!impresionant...

cherieactiv spune:
ulei de peste??pt ce?nu m-am prins?si daca manca peste regulat mai trebe?io nu i-am dat vitamine pana cum niciodata,trebe?????