*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Bravegirl felicitari pentru putzica...sa fie sanatos, ferict si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Corinaaaa.... felicitaaaari!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Corina, felicitari pentru albastrel

La noi situatia este sub control, Cati este bine, vindecata, sunt amandoua fara muci in sfarsit Saptamana viitoare ma voi duce cu ea la alergolog, insa sper din tot sufletul sa nu fie ceva alergie, poate asa face ea racelile pana mai capata ceva imunitate. Medicul mi-a indicat si 3 luni de bronchovaxon, insa deja e cam tarziu, a cam trecut primavara, asa ca vom incepe din septembrie.

Eu le-am dus pe fete la mama dupa pranz si le las pana maine, asa ca am fost singura toata dupa amiaza si am facut plaja Nici n-am intrat sa vad ce-i prin casa
Iar diseara iesim in oras.
PS:Prima data cand le-am lasat pe amandoua peste noapte la mama, adica acum 2 saptamani, ne-am facut de cap, am iesit in club pana spre dimineata, am facut nebuneli multe si s-a lasat si cu contraceptie de urgenta (ca s-a spart prezervativul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bravegirl felicitari pentru putzulica.

Laura,hm, inseamna ca trece taifunul pe la voi si we asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Brave felicitari pt putzulica!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oooh felicitari Corina, sa fie sanatos printul mostenitor. Cred ca tati deja da petrecere, nu?
Oricum n-ai ambitie daca nu mai faci si o fata asa cum ziceai ca-ti doresti.

Laura, contraceptie de urgenta zici . Si a tinut, sper. Mama lor de producatori care dau emotii mai mult decat este cazul. Oricum, bine tare de voi sa va faceti asa de cap . Petrecere frumoasa!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Oooh felicitari Corina, sa fie sanatos printul mostenitor. Cred ca tati deja da petrecere, nu?
Oricum n-ai ambitie daca nu mai faci si o fata asa cum ziceai ca-ti doresti.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

hihi...tati parca inca nu stie dc sa se bucure pe deplin, sa nu-si ia teapa Dar eu i-am spus de la inceput ca e putza, desi eu vroiam fetita. La eco s-a vazut clar ceva intre picioare, dr a zis 95%baiat. am vazut si eu inainte sa ne spuna. O sa scanez poza sa va dati si voi cu parerea.
Acum bebe3 iese din discutie clar, ca nu mai pot. Si am planuri marete dupa ce il intarc pe mostenitor ...vreau sa apelez la dr sa ma fac

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Noi ne-am luat o teapa originala. Ne-am trezit frumos de dimineata, imbracat cu totii si plecat pe jos la magazine. Si surprize, nimic deschis ca-i 1 mai . Am uitat ca suntem in Norvegia nu in Ro. Norocul nostru ca ieri am facut cumparaturi cand am fost la medicul de familie, avem legume/frcute si niste carne iar lapte am gasit la o benzinarie, paine facem in casa.
Dar am fost foarte aproape sa rada si curcile de noi, 3 adulti si nici unul nu s-a gandit la asa sarbatoare mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Teapa teapa! noi am facut lista azi-dimineata pt cumparaturi, deja aveam si traseul in minte,cand ne-au sunat niste prieteni care stau la casa, ne-au chemat la un gratar mai pe dupa-masa .ne-am dat si noi seama intr-un final ca 1 mai...liniste in cartier toate masinile disparute din parcare

Mergi la inceput