Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Cristies, mai cer pareri ca nu-s prea convinsa de diagnosticele si tratamentele dr de familie...Felicitari pentru cura...orez cu sos???ce sos?cum?vreau si eu reteta, te rog

de Maia Ilinca (29.01.10)

Sosul e asa; o cutie de pasta de bulion de 200g, o jumatate de cana de suc de rosii, jumatate de cana de apa, un iaurt mic degresat + 4 catei de usturoi pisat, o lingurita cu varf de busuioc uscat, o lingurita de ierburi uscate pentru salata, sare, piper se da doua, trei clocote pe bain-marie si se serveste cu paste sau cu orez...

Mie mi s-a parut bun, si sotul a fost incantat...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Tare bine suna e de incercat cat mai repede, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

La 500 de mesaje imi da steluta???? poate ma invrednicesc si eu zi;ele astea sa fiu mai activa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

haircut, nu o trezi, las-o sa doarma ca stie ea cat ii e de foame. Crezi ca daca i-ar fi foame nu ar plange? Si ar lua LP mai cu poftam ca instinct de conservare au. Noi, la consultatii, ne uitam mult la curbele de crestere ale copiilor. Nu-ti spun cati am vazut care au stagnat sau au scazut dupa un "stres": o boala mai serioasa, o interventie chirurgicala...maia a trecut prin multe, e normal mititica. Eu zic ca o sa recupereze pe masura ce creste.
Nu mai bine ar fi recomandat o calcemie intai? Desi nu-i f placut s arecoltezi sange la un bb asa de mic...

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

tare mult bine mi-ai facut spunandu-mi asta despre copiii pe care i-ai vazut
O sa mergem marti sau miercuri la un pediatru in spital si vad ce zice si el despre calciu si B-uri.
Sunt superbi copiii taiImi pare rau ca Lucas se alinta asa, multa putere sa ai, pupam cavalerii si pe mamica lor

de complimente! Sa-mi spui ce a zis pediatrul.
Pupam si noi (mami si cavalerul mic) pe Maia pe mami ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Daca Premium Care sunt aia in punga alba, cu nu'stiu ce cotton bla-bla, am folosit eu numarul 3 si sunt minunate pentru simplul fapt ca nu put a porcaria aia de aloe vera!!!! Din pacate nu am mai gasit cand am fost in Cora sa iau.
Eu am tras o super teapa cu pampersii nr 3: prima punga mare luata putea a aloe (de fapt a detergent!!!) foarte foarte rau, cred ca a fost un lot ratat, habar n-am, dar imputisem toata casa. Am cautat de am innebunit nr 3 fara picatura verde () si, in sfarsit, am gasit in Cora cu galben in loc de picatura verde. Zic: URAAAAA!!!! Asta e! Si bag repede doua pungi a cate 96 bucati...sa fie, ca pana la 9 kile avem tot timpul! Si cand ajung acasa si desfac pachetul... STUPOARE!! miroseau a aloe vera! Noroc ca era foarte vag mirosul fata de punga anterioara, ca altfel ma urcam pe pereti!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Ce picatura verde? Eu am crezut ca sunt toti la fel... (si mie mi s-a parut mare dezavantaj mirosul... chiar ma gandeam ca o sa ziceti ca-s nebuna ca ma intereseaza mirosul cand in el o sa fie kk)...

_

Cresc

E pe punga mare o picatura verde si scrie Aloe Vera in ea sau ceva de genul. Dar nu inteleg de ce doar la numarul 3 fac treaba asta... la 1 si 2 nu aveau... oricum, 4 sunt ferm hotarata sa iau din aceia cu punga alba. dar stau blanda, inca mai am vreo 130 de bucati de "udat"

Mergi la inceput

Citat:

Ati vazut ca a fost inchisa sectia de ginecologie la CF2?

Sa ne pentru cele doua femei infectate!

_

Cresc

Ha? Acolo lucreaza doctorul meu! Unde ai vazut, la stiri? Ca eu nu mai deschid televizorul decat din an in Paste... ia sa caut pe Mediafax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cristies ne spui si cum ai facut pastele integrale? Am si eu o cutie prin casa si as vrea sa le prepar. Multumesc!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:

CrisD, maine o botezati pe Ema????sau am inteles eu aiurea?

Si eu am inteles tot asa, dar nu eram sigura. La fel si de mariucasara. Mai bine le felicitam sde doua ori decat niciodata. Sa aiba un botez de vis amandoua.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Ati vazut ca a fost inchisa sectia de ginecologie la CF2?

Sa ne pentru cele doua femei infectate!

_

Cresc

Ha? Acolo lucreaza doctorul meu! Unde ai vazut, la stiri? Ca eu nu mai deschid televizorul decat din an in Paste... ia sa caut pe Mediafax

Am vazut si eu. Directorul administrativ de la spital spunea ca e cea mai moderna sectie de gineco din RO. Degeaba daca nu sterilizeaza instrumentele.

Mergi la inceput

Am gasit, brrrr! Mi se ridica parul maciuca in cap, nu e ceva ce se rezolva cu niste antibiotice, solista de la Opera are TOATE organele afectate!!!

Mergi la inceput

Citat:

La 500 de mesaje imi da steluta???? poate ma invrednicesc si eu zi;ele astea sa fiu mai activa

Da, da. Hai ca mai avem putin!

Mergi la inceput