Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Salut toate mamicile sexy de bebeluni pufosi eu sant de la odiseea de iepurasi martie-aprilie, si am venit in "vizita" la suratele mai mari ca poate ma ajutati cu un sfat pt acneea sugarului ati folosit ceva pe fata bebelunilor?Stiu ca trece cu timpul si pe ei nu ii deranjeaza, dar psihicul meu..usor labil dupa nastere.. nu prea agreeaza aceste bubite incapatanate Anca mami de Codrin de Lucas http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM |
L-am spalat pe fata cu apa in care am fiert taratele. Mai e o varianta, cu apa termala si crema dermocare.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
oani_2002 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
In blender jumate de litru de lapte si un borcan de iaurt se amesteca cu cuburi de gheata, se adauga sare (cam jumatate de lingurita) si putina menta uscata. Sunt mai multe retete pe net, elementul cel mai important este sarea... E foarte buna vara si merge la mancarurile orientale... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Multumesc. Salvat. O sa incerc in curand, ca suna bine
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cristies spune:
citat din mesajul lui haircut Cristies, mai cer pareri ca nu-s prea convinsa de diagnosticele si tratamentele dr de familie...Felicitari pentru cura...orez cu sos???ce sos?cum?vreau si eu reteta, te rog de Maia Ilinca (29.01.10) |
Sosul e asa; o cutie de pasta de bulion de 200g, o jumatate de cana de suc de rosii, jumatate de cana de apa, un iaurt mic degresat + 4 catei de usturoi pisat, o lingurita cu varf de busuioc uscat, o lingurita de ierburi uscate pentru salata, sare, piper se da doua, trei clocote pe bain-marie si se serveste cu paste sau cu orez...
Mie mi s-a parut bun, si sotul a fost incantat...
_
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Daca Premium Care sunt aia in punga alba, cu nu'stiu ce cotton bla-bla, am folosit eu numarul 3 si sunt minunate pentru simplul fapt ca nu put a porcaria aia de aloe vera!!!! Din pacate nu am mai gasit cand am fost in Cora sa iau. Eu am tras o super teapa cu pampersii nr 3: prima punga mare luata putea a aloe (de fapt a detergent!!!) foarte foarte rau, cred ca a fost un lot ratat, habar n-am, dar imputisem toata casa. Am cautat de am innebunit nr 3 fara picatura verde () si, in sfarsit, am gasit in Cora cu galben in loc de picatura verde. Zic: URAAAAA!!!! Asta e! Si bag repede doua pungi a cate 96 bucati...sa fie, ca pana la 9 kile avem tot timpul! Si cand ajung acasa si desfac pachetul... STUPOARE!! miroseau a aloe vera! Noroc ca era foarte vag mirosul fata de punga anterioara, ca altfel ma urcam pe pereti! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Ce picatura verde? Eu am crezut ca sunt toti la fel... (si mie mi s-a parut mare dezavantaj mirosul... chiar ma gandeam ca o sa ziceti ca-s nebuna ca ma intereseaza mirosul cand in el o sa fie kk)...
_
Cresc
ratusca_mica spune:
Revin: mi-au trimis deja factura scanata! Oh my God!!! Zona crepusculara!
Ma duc sa vad ce face strumful, sa mancam si sa iesim la a doua tura afara
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cristies spune:
citat din mesajul lui Andre_lina am pus poze de la tzara ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
_
Cresc
cristies spune:
Ma duc sa pregatesc vinetele...
Ati observat ca de cand sunt la dieta vorbesc mai mult de mancare?
O sa slabesc eu la Sfantul Asteapta...
_
Cresc
cristies spune:
Ati vazut ca a fost inchisa sectia de ginecologie la CF2?
Sa ne pentru cele doua femei infectate!
_
Cresc
haircut spune:
Larisel, sa aveti vreme buna si fetele sa stea cat mai mult la aer curat la tara. Felicitari pentru carut, arata bine si pare mai usor de manevrat decat celalt...imi pare rau de Alena ca tot se chinuie cu DA Maia e bine.Am incercat acum vreo 2 sapt sa pap lapte si i-am dat si ei un bibe de 90ml LP normal si iar incepusera sa-i apara, asa ca am renuntat iar la lapte eu(nu stiu cat e de mare legatura intre ele, dar se pare ca ceva se intampla...) si ei i-am luat LP Topfer HA...care miroase si are un gust oribil, bineinteles ca nu se atinge de el, dar am mai dat un pumn de bani...asta-i efectul MF asupra mea...
CrisD, maine o botezati pe Ema????sau am inteles eu aiurea?
de Maia Ilinca (29.01.10)