Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella am citit si din urma, so... andre_lina bafta la vaccin... -am patriotul sa nu planga evyme ce frumusel si dolofanel e Sebica... Andreea mea inca nu e "data" dar suntem in tratative cu Andrei de ratusca_mica si noi suntem paroliste... ce zici Andrei iti place de fata mea? mariucasara petrecere frumoasa maine... mereu m-am intrebat cu e sa faci si cununia si botezul in acelasi timp (din pacate nu prea mai pot sa aflu)... emotii la dublu dar si satisfactiile trebuie sa fie pe masura cris.d petrecere frumoasa si voua! larisel sa stapaniti sanatoase caruciorul ... ce bine ca schimbati aerul poluat de oras cu cel curat de la tara! ... ma bate gandul sa evadez si eu din Bucuresti lorex m-ai dat gata cu parcul vostru...vreau si eu... si ce de lalele fericita de buburuza Andreea Maria |
Ei da, ne cam place! Mai ales ca ii cheama la fel
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
haircut spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Iuhuhu, am venit de la vaccin... raportam 8 kg...68 cm (dar eu cred ca sunt 67, asa am vazut eu)... i-am dat sa suga inainte de vaccin si nu a plans deloc, l-am tinut de vorba, el radea, si dna il intzepa.. nu a scos un sunet! i-am dat 2.5ml de panadol baby, preventiv, pt ca data trecuta nu am dat si a facut febra ... e cuminte, a adormit in curte si l-am bagat cu carutul in hol, doarme dus. Mi-e somn de la vremea asta.. dar ne-am apucat de gatit, am bagat la cuptor niste cotletele de berbecutz.. ma apuc de salata si sa curat niste cartofi pt piure... de sf Ghe., asa. PUP ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Sa ve fie de bine vaccinul!!!E flacau mare de acum,nu plange la orice vaccin
La multi ani mamei tale!!!si ospat placut
de Maia Ilinca (29.01.10)
miremia spune:
citat din mesajul lui cristies Va invit pe toate la un pahar de ayran cu menta. (din lapte si iaurt degresat ofc) _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
N-am baut niciodata, in schimb am gugalit si suna bine.
L-ai preparat tu?
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Andrelina vazut poze de la tara. Sa ne traiasca patriotul ca tare mare si frumos este!
Poza cu patriotul langa bunic e speciala.
Mirela fericita de Mara Ioana
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Nik0le oani, ce bine ca doarme Lucas! Ma bucur mereu cand ne mai scrii, imi place stilul tau, poate reusesti cumva sa o faci mai des! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Multumesc
Din pacate timpul e tot mai putin, dar incerc, daca ma acceptati si asa, din an in Pasti.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
N-am baut niciodata, in schimb am gugalit si suna bine. L-ai preparat tu? Mirela fericita de Mara Ioana |
Da, eu. E bunutz tare, si merge dupa o masa condimentata...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cristies Va invit pe toate la un pahar de ayran cu menta. (din lapte si iaurt degresat ofc) _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cristies, ce-i ala? il faci tu? N-am auzit niciodata
Editez, ca vad ca ai raspuns intre timp, pana am vazut eu raspunsurile. Cand voi ai avea timp, daca nu uit, gugalesc si eu sa vad ce-i
ratusca_mica spune:
Salutare si de a noi,
Azi am avut zi de umblat cu masina la constatare la asigurator, apoi in service sa constate si ei ce piese sa comande si... gata! In 3 ore eram deja acasa! Bine, de pe 3 mai intra masinuta in service si n-o mai vad cel putin o saptamana so... Taman cand trebuie sa umblu pt CIC ca expira maternitatea pe 9 mai, asta e, soarta!
A, am avut un soc nervos in relatia cu Enel!!! Am constatat eu ca am o factura in sold cica neplatita si zic hai sa incerc sa sun la numarul ala de pe factura inainte de a merge sa ma cert cu ei la ghiseu. Si... stupoare! omul de la telefon mi-a accesat instant contul, mi-a zis ce plati apareau ca efectuate, ce factura era neachitata (nu o primisem ever) si bonus, o adresa de mail de unde sa solicit factura scanata!!!! Mi se pare numai mie sau e ceva in neregula cu poza asta??? Era sa intreb daca nu cumva am sunat la Vodafone...
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
Cristies, ce-i ala? il faci tu? N-am auzit niciodata Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
In blender jumate de litru de lapte si un borcan de iaurt se amesteca cu cuburi de gheata, se adauga sare (cam jumatate de lingurita) si putina menta uscata.
Sunt mai multe retete pe net, elementul cel mai important este sarea...
E foarte buna vara si merge la mancarurile orientale...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
haircut spune:
citat din mesajul lui oani_2002 haircut, nu o trezi, las-o sa doarma ca stie ea cat ii e de foame. Crezi ca daca i-ar fi foame nu ar plange? Si ar lua LP mai cu poftam ca instinct de conservare au. Noi, la consultatii, ne uitam mult la curbele de crestere ale copiilor. Nu-ti spun cati am vazut care au stagnat sau au scazut dupa un "stres": o boala mai serioasa, o interventie chirurgicala...maia a trecut prin multe, e normal mititica. Eu zic ca o sa recupereze pe masura ce creste. Nu mai bine ar fi recomandat o calcemie intai? Desi nu-i f placut s arecoltezi sange la un bb asa de mic... Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
tare mult bine mi-ai facut spunandu-mi asta despre copiii pe care i-ai vazut
O sa mergem marti sau miercuri la un pediatru in spital si vad ce zice si el despre calciu si B-uri.
Sunt superbi copiii taiImi pare rau ca Lucas se alinta asa, multa putere sa ai, pupam cavalerii si pe mamica lor
de Maia Ilinca (29.01.10)