Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Apropo de adormitul fara asistenta, a mea a adormit singura seara dintotdeauna, din cate tin minte. Ce-i drept, seara e mai putin bagata in seama decat peste zi, ca nu prea am timp si de ea, tre' s-o bag in seama si pe cea mai mare, ca altfel e gata gelozia. Baita si papa sunt sfinte, dar restul... Noroc ca nu plange, ca altfel nu stiu cum as imparti timpul, cred ca as neglija-o p-ailalta, ca n-am inima s-o las sa planga.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

bravo! cred ca esti singura de pe la noi..

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

nu , nu e, si noi ne inscriem in aceeasi categorie, dar la noi sunt supra stimuli seara ca suntem si io si ta-su pe el, asta dupa ce mancam, dar dupa aia muscam amandoi cu pofta din cozonacel!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

1. 70 % dintre mame spun ca nu au chef de nimic
7. 50% dintre mame spun ca au mai putin interes in sex, decat inaite de sarcina.

La mine astea sunt valabile; parul inca n-a inceput sa-mi cada, dar nu-mi fac iluzii prea mari, pt ca inainte de sarcina imi cadea destul, probabil ca in curand va reincepe si la mine

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Si ca tot vorbesc (singura) de statistici, voila (sursa DC):

Iata si cateva rezultate ale unor sondaje referitoare la simptomele de dupa nastere - facute pe forumul Femina Intim (chiar si la un an dupa nastere):

1. 70 % dintre mame spun ca nu au chef de nimic
2. 50 % dintre mame au inca dureri de spate
3. 66.6% dintre mame isi fac griji pentru ca le cade in continuare parul
4. 40% dintre mame au probleme legate de somn
5. 55 % dintre mame sufera de dureri de cap mai mult decat inainte de sarcina
6. 40 - 50% dintre mame se plang de lipsa de concentrare si capacitatea de luare a unei decizii si in plus isi fac "ganduri negre"
7. 50% dintre mame spun ca au mai putin interes in sex, decat inaite de sarcina.
8. 10 % dintre mame sufera de depresie post-partum.

La mine e fara 5 si 8. Restul se potrivesc

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

botez si io cu 5,6 si 7 - 6 e obsedant, peste tot vad pericole, ma bucur sa aud ca nu sunt singura, incepusem sa ma intreb daca nu cumva sunt defecta ...
nici noua nu ne place pampers, avem 2 baxuri nr 3 si deja e cazul sa trecem la 4 ca 3 lasa urme in fata unde se lipeste ariciul, prea mic si nu stiu ce fac cu un bax de nr. 3 - nashu ne-a intrebat ce numar purtam si eu am zis 3 pampers si ne-a luat 2 de 3, trebuia ganditata chestiunea in perspectiva dar n-a avut cine si probabil nici cu ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

A adormit la loc ..

Voi ce faceti iesiti afara azi? Ma enerveaza ca astia au anunta ca azi sunt 21 de grade .. de unde or fi tras ei concluzia asta ???

A si tre sa va spun ca sunt f fericita ca peste 1 sapt vine soacramea acasa .. Doamneee de abia o astept

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

a iesit maica-mea sa o plimbe pe bunica-mea si mi-a zis ca e frig ca ea a inghetzat si toti pe afara i-a vazut ori imbracati ca de iarna ori zgribuliti...noi o sa servim niste balcon, bine imbracat...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002
A, si despre alergii si spalat. Nu sunt prea documentata despre subiect, ca nu avem teren alergic in familie, dar stiu ca la un moment data, una din teorii era ca din cauza spalatului excesiv si a dezvoltarii detergentilor antibacterieni s-a ajuns la cresterea alarmanta a nr de alergii ssi a cazurilor de astm bronsic Teorie, evident! Si cu siguranta exista alte o suta de studii care spun contrariul!. Eu ii spal hainutele separat, cu detergent obisnuit si le clatesc de 2 ori (inca vreo luna), fara balsam. Dar il spal in cada cu frate-so in acelasi timp si nu sterilizez nici suzeta, nici jucariile. Teoria mea, poate un pic diferita de a lui cristies (nu te superi, nu?) e ca trebuie sa se obisnuiasca treptat cu mediul in care traieste, asta implicand si obisnuinta cu bacteriile din casa.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Scumpa, nu ma supar, eu trebuie sa-mi cer scuze ca m-am aprins pe subiectul asta!
Nu tin sa conving ca am dreptate, dar nu vreau sa stiu cum e un copil in vremurile astea cu aceeasi alergie pe care o aveam eu. Atunci nu se gasea nimic la magazine, dar acum? Eu de la o ciocolata cu rom ajungeam la urgente si asta acum 30 de ani, cand nu erau alergenii de azi... Si clorocalcin aveam permanent in frigider sa nu cumva sa nu ajung repede la spital...
Si intr-adevar s-a dus alergia respectiva, dar am dezvoltat alergie solara si mai ales primavara am accese de stranutat (nu stiu exact la ce...).

De asta cand am auzit ca inceperea dupa 6 luni a diversificarii previne alergiile digestive am strigat sus si tare, la fel incerc sa gasesc o solutie dezinfectanta care sa nu-l afecteze in niciun fel pe bebe care duce totul la gura... nu stiu daca il vor ajuta sau nu, dar nu mi-as ierta sa stiu ca n-am facut ceva in sensul asta, cand sunt atatea surse de informare...

Iar m-am aprins, de data asta pe mama careia i-am zis ca am inceput dieta si repede a zis sa incep sa-i dau si lui bebe mancare.
Scuze Oani. Ce atent e Andre cu Lucas.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

oani, ce bine ca doarme Lucas! Ma bucur mereu cand ne mai scrii, imi place stilul tau, poate reusesti cumva sa o faci mai des!

haircut, sa va fie de bine vaccinul! Nu ne-ai spus, cat cantareste Maia acum?

Edit ca am uitat sa-mi dau cu parerea: eu n-as trezi-o, pentru o masa in plus. Nici pe a mea n-o trezesc, in ultimul timp a inceput sa doarma noaptea binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Chiar va intalniti? Acum am vazut pe prima pagina...vrem si noi sa vedem pufuletzi frumoshi ...

Cine are timp sa puna linkurile de la capitolele precedente pe prima pagina? Sau nu le-am vazut eu? Parca ramasese la 30 ...Si suntem la 41?

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

miremia Mai pui o data poza cu colacul de baie? Sau te confund cumva... sper sa nu...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:

Iar m-am aprins, de data asta pe mama careia i-am zis ca am inceput dieta si repede a zis sa incep sa-i dau si lui bebe mancare.
Scuze Oani. Ce atent e Andre cu Lucas.

_

Cresc

Io nu inteleg graba asta de a diversifica bebelusii. Nu degeaba le dau dintii dupa 6 luni, parerea mea. Au timp o viata intreaga sa tot manance mancare, pe cand o diversificare pripita le poate crea alergii de care sa nu mai scape niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sa ne mai laudam si noi - in sfarsit se joaca cu jucariile legate de bara de la balansoar, dar numai ca sa-mi demonstreze ca poate, nu si ca-l intereseaza, pentru ca de uitat tot numai la mine se uita (in tim ce zdrangane din jucarele apatic) - il iau cu mine peste tot unde am treaba - la carut il pun pe treapta intermediara si in balansoar il pun in semisezut si asa ma poate urmari deci n-are timp de jucarii, dar a tinut sa-mi arate ca se poate si juca cu ele, intrasem la ganduri...
- e foarte veselici dimineata, taica-su tine sa-l filmeze in fiecare dimineata ca zice el "e delir", ii face diminetile frumoase... si asa am observat ca sotul meu e foarte happy, de regula era f.f.f. sictirit, apatic, irascibil si pe alocuri furios chiar... e chiar un tabiet deja ca ei doi sa stea de vorba vreo jumate de ora inainte ca sotul sa se duca la servici, pustiu zambeste, gandureste, da din picioruse, e f. binedispus - peste zi devine si manzos si plangacios, dar dimineata e fericirea intruchipata.
- facem exercitii de stat in funduletz, o fi prea devreme? il sustin din toate partile, il apuc de mainutze ca se ridice singur in fund, evident nu facem asta toata ziua, doar 10 min maxim.
- azi dimineata s-a trezit cu toata fruntea zgaraiata, asa ca i-am taiat unghiile "pe viu" adica cu el treaz, nu am cedat pana nu i-am taiat toate unghiutele, un chin desigur pentru amandoi...

Mergi la inceput