Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

am citit si din urma, so...
andre_lina bafta la vaccin... -am patriotul sa nu planga
evyme ce frumusel si dolofanel e Sebica... Andreea mea inca nu e "data" dar suntem in tratative cu Andrei de ratusca_mica si noi suntem paroliste... ce zici Andrei iti place de fata mea?
mariucasara petrecere frumoasa maine... mereu m-am intrebat cu e sa faci si cununia si botezul in acelasi timp (din pacate nu prea mai pot sa aflu)... emotii la dublu dar si satisfactiile trebuie sa fie pe masura
cris.d petrecere frumoasa si voua!
larisel sa stapaniti sanatoase caruciorul ... ce bine ca schimbati aerul poluat de oras cu cel curat de la tara! ... ma bate gandul sa evadez si eu din Bucuresti
lorex m-ai dat gata cu parcul vostru...vreau si eu... si ce de lalele

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Of, Andre_lina, deschizatori de drumuri mai sunteti! Primii din odisee care fac vaccinul de 4 luni! Pupam sa nu doara si sa nu planga...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Chiar, ce-o fi cu Cris.mario? Nici Beatrice n-a mai intrat... Ne-au parasit??????

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

" 'Neata"!!!!

La multi ani celor ce se cheama Gheorghe si derivate

La multe lunite Yannis, Zita, Matei Multumim de cinste Al3csa

Mariucasara sa fie una din cele mai fericite zile din viata ta Asteptam poze cu mami si domnisoara ei

Lorex, sunt superbe pozele de la botez, SUPERBE!!!Frumosilor!

Nic0le, Cataluta si noi tot la nr 2 suntem, desi ne-am nascut cu 3900g nu vrea sa creasca si gata, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...nu vrea sa puna gura pe LP(nici eu nu i-l ofer cu prea multa incredere, probabil), incerc s-o pun mai des la san, altceva nu stiu ce sa fac...A papat aseara la 9,30-10, apoi somn pana la 8,30 dimi cand a haplait amandoi sanii...a inceput sa doarma muuult noaptea oare s-o trezesc sa-i mai dau o masa?

Miercuri am facut vaccinul(tetraxim si hepavax) a fost putin maraita, dar toata ziua a fost asa(si inainte de intepaturi), nu cred ca de la vaccin i s-a tras, ieri a dormit toata ziua, a facut 37,8 dar a scazut dupa baita si se pare ca azi dormim la fel de mult, fara febra

Iar m-a bombardat dr ca nu ia in greutate, ca nu arata bine, ca are diastaza de drepti abdominali, palme transpirate, nu face Moro, are contractura pe muchii flexori...ca toate astea indica o lipsa de calciu si mi-a dat calciu gluconic 5ml/zi, 3 zile/sapt, Vigantoletten de 1000mg si un sirop cu complex de B-uri....am stat in dubiu, astept o programare la un pediatru(sper sa fie bun si sa putem comunica) dar pana la urma azi i-am facut un cocktail cu cele de mai sus(vigantoletten i-am dat 500mg) pe care l-a papat rapid cu lingurita... sper din tot sufletul sa nu-i fac nimic rau copilului

Sper sa ajung si eu la intalnire

De Miruna ce mai stiti????de David???

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Eu am mancat orez cu sos . Cu niste caise, o bucta de ciocolata si un pahar de apa ma simt satula...

Fetele vor sa-mi faca in ciuda cu sportul... ma apuc in fiecare zi de altceva...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Ziua buna, fetelor! Sau mai bine zis maratonistelor, ca nu reusesc nicicum sa ma tin dupa voi. Si o sa reusesc din ce in ce mai putin, ca ma apuc nitel de studiat, sa-mi recuperez neuronii amortiti. Am citit tare, tare pe diagonala si nu prea am retinut mare lucru. oricum nominalizat nu mai apuc sa raspund eu repede...
Despre Lucas numai bine, manca-l-ar mama pe el de cumintel. Doarme imens, comparativ cu frate-so. Ziua la mami pe genunchi, noaptea la el in patut. Seara adoarme singurel, asa ca eu ma pot ocupa si de cel mare, dupa cum zicea si Nik0le. Doarme si in carucior afara, doarme cam peste tot...Nu dati cu rosii, ca-l am si pe frate-so, total diferit. Inca se trezeste noaptea , vrea sa-i dau in gurita papa, vrfea sa-l duc eu la baie. Asa ca noroc cu bebe mic ca ma menajeaza, ca "bebe" mare trage 10 piei de pe mine. Nu are nici un fel de program, in afara de ala pe care il cere el. Cand vrea sa pape papa, cand vrea sa doarma doarme. Noaptea se trezeste o data pe la 4-5 sa pape si apoi dimineata la 7 il trezim noi cand ne fataim dupa cel mare. Doamne, cat ii puteam invidia pe cei cu copii care dormeau toata noaptea! Cu André vedeam aproape toate orele pe ceas.

Vazut pufuleti minunati, minunati, extraordinar de minunati de lorex, alexutzzza, al3csa, catalutza! Mariucasara, casa de piatra! Ce frumos trebuie sa fie sa o ai pe propria fiica domnissoara de onoare! sa ne pui poze

A, si despre alergii si spalat. Nu sunt prea documentata despre subiect, ca nu avem teren alergic in familie, dar stiu ca la un moment data, una din teorii era ca din cauza spalatului excesiv si a dezvoltarii detergentilor antibacterieni s-a ajuns la cresterea alarmanta a nr de alergii ssi a cazurilor de astm bronsic Teorie, evident! Si cu siguranta exista alte o suta de studii care spun contrariul!. Eu ii spal hainutele separat, cu detergent obisnuit si le clatesc de 2 ori (inca vreo luna), fara balsam. Dar il spal in cada cu frate-so in acelasi timp si nu sterilizez nici suzeta, nici jucariile. Teoria mea, poate un pic diferita de a lui cristies (nu te superi, nu?) e ca trebuie sa se obisnuiasca treptat cu mediul in care traieste, asta implicand si obisnuinta cu bacteriile din casa. Daca as folosi biberoane, le-as steriliza, asa cum am facut si la Andu, pana ar incepe sa se tarasca pe jos, cand nu ar mai avea sens, avand in vedere ca baga mult mai multi germeni in gurita de pe jos decat din bibe. Si ar fi cu totul si cu totul alta poveste, daca ar exista un teren alergic sau o patologie oarecare care sa il faca susceptibil. mai pun si eu 2 poze noi pe webshot si va pup pe toate. Cand mai am timp mai scriu, ca de citit citesc aproape tot si aproape zilnic

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

As vrea sa fac si eu dieta si nu reusesc nici cum. Mor dupa vit Ci! Mor! Mi-am descarcat de pe net tz-spe filmulete cu exercitii pe abdomene, zumba, cindy, exercitii de tonus in 5 minute si stau acolo fac o zi, doua si apoi gasesc un motiv...ca n-am timp, ca n-am chef, ca n-am putere
Of, of!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

" 'Neata"!!!!
Nic0le, Cataluta si noi tot la nr 2 suntem, desi ne-am nascut cu 3900g nu vrea sa creasca si gata, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...nu vrea sa puna gura pe LP(nici eu nu i-l ofer cu prea multa incredere, probabil), incerc s-o pun mai des la san, altceva nu stiu ce sa fac...A papat aseara la 9,30-10, apoi somn pana la 8,30 dimi cand a haplait amandoi sanii...a inceput sa doarma muuult noaptea oare s-o trezesc sa-i mai dau o masa?

Miercuri am facut vaccinul(tetraxim si hepavax) a fost putin maraita, dar toata ziua a fost asa(si inainte de intepaturi), nu cred ca de la vaccin i s-a tras, ieri a dormit toata ziua, a facut 37,8 dar a scazut dupa baita si se pare ca azi dormim la fel de mult, fara febra

Iar m-a bombardat dr ca nu ia in greutate, ca nu arata bine, ca are diastaza de drepti abdominali, palme transpirate, nu face Moro, are contractura pe muchii flexori...ca toate astea indica o lipsa de calciu si mi-a dat calciu gluconic 5ml/zi, 3 zile/sapt, Vigantoletten de 1000mg si un sirop cu complex de B-uri....am stat in dubiu, astept o programare la un pediatru(sper sa fie bun si sa putem comunica) dar pana la urma azi i-am facut un cocktail cu cele de mai sus(vigantoletten i-am dat 500mg) pe care l-a papat rapid cu lingurita... sper din tot sufletul sa nu-i fac nimic rau copilului

Sper sa ajung si eu la intalnire

De Miruna ce mai stiti????de David???

de Maia Ilinca (29.01.10)

E bine ca mai ceri o parere cand vine vorba de calciu... daca alaptezi poate ai putea sa mai iei si tu un supliment, ca ce ia din laptic se si fixeaza foarte bine...

Nu mai fi suparata, Maia a indurat multe, de-abia de-acum incepe sa creasca in voie!

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

As vrea sa fac si eu dieta si nu reusesc nici cum. Mor dupa vit Ci! Mor! Mi-am descarcat de pe net tz-spe filmulete cu exercitii pe abdomene, zumba, cindy, exercitii de tonus in 5 minute si stau acolo fac o zi, doua si apoi gasesc un motiv...ca n-am timp, ca n-am chef, ca n-am putere
Of, of!

Montignac asta zice ca e bine si cu vitamina Ci. Dar sa fie cu muuulta cacao. Ceea ce nu e prea bine pentru energia Gargaritzului.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si ca tot vorbesc (singura) de statistici, voila (sursa DC):

Iata si cateva rezultate ale unor sondaje referitoare la simptomele de dupa nastere - facute pe forumul Femina Intim (chiar si la un an dupa nastere):

1. 70 % dintre mame spun ca nu au chef de nimic

5. 55 % dintre mame sufera de dureri de cap mai mult decat inainte de sarcina
6. 40 - 50% dintre mame se plang de lipsa de concentrare si capacitatea de luare a unei decizii si in plus isi fac "ganduri negre"
7. 50% dintre mame spun ca au mai putin interes in sex, decat inaite de sarcina.

_

Cresc

cele lasate mai sus se potrivesc la mine

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput