Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Multumesc pentru informatia despre Aptamil. Deci se gaseste si nu trebuie sa ma car si cu laptele, ca si asa a o gramada de bagaje.

Lavi, pentru operatia de polipi se face anestezie generala, dar fara intepaturi, linii venoase, etc...Nu se pierd functiile vitale in timpul anesteziei, fie ea si generala. Anestezia superficiala (de ex cu gaz MEOPA) nu stiu dc se face in rom, nu asigura o analgezie buna pentru un act chirurgical ci doar te doare mai putin si esti euforic..dar esti constient. Mie mi se par niste barbari cei care opereaza chiar si de polipi fara anestezie, copilul ramane asolut traumatizat...Nu e chiar asa periculoasa o anestezie. Aici se fac doze mai mari de medicamente (decat in rom) chiar si copiilor, pentru orice act medical care poate fi neplacut/dureros. De ex se pune o crema cu xilina inainte de a prinde o vena, se face anestezie cu meopa pt punctie lombara sau pentru cateterism vezical, etc...Copiii sunt astfel protejati de durere. Si fara efecte secundare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

feli, mult succes in gasirea rochitei perfecte!

madau, multumesc pentru complimente! sa stii ca si eu mai trag cu ochiul la ce faci tu! mie lucrul cu sarma mi s-a potrivit manusa

nici pana acum nu am reusit sa intru in contul comun sa vad poze, desi nu mai pot de curiozitate.cand doarme andru , profit sa fac margele.si asa, daca incep seviciul nu voi mai avea timp de ele...

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

bey, nu pot crede:
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/05/05/moastele-sfantului-nectarie-furate-din-manastirea-radu-voda.html

Intreb si eu ca omul prost, ce voiau sa faca cu ele, le vindeau? Cine ar cumpara asa ceva?
SE spune ca moastele vindeca multe boli, printre care si cancerul. Ce faci, le cumperi si te rogi la ele in sufragerie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mirabilis, mii de scuze, am tot amanat momentul in care sa-ti salut revenirea pentru clipe mai relaxante, dar tot nu vin. Asa ca tot pe scurt: bravo voua pentru mutarea in tari infinit mai civilizate. Ma doare inima ori de cate ori aflu cate diferente pot fi intre "la noi" si "dincolo".
Si nu in ultimul rand, felicitari pentru micuta Constance, sa creasca mare si sanatoasa alaturi de surioara mai mare .

Feli, imi dau si eu cu parerea: poate tentatia a reprezentat-o cutia de argint/aur .

Mara, superbe bijuteriile! M-a impresionat mult si realizarea pozelor, tu le-ai facut?

Lavi, multumiri pentru poze, am luat azi-noapte o portie zdravana de aer curat, culmi inverzite si copacei in floare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nuuu, Feli, le FURI si api te rogi la ele sa te ajute Dumnezeu sa nu te imbolnavesti.
Eu pana la ora 12, aveam imaginea zilei: furtul moastelor, jaf la o casa de schimb in Timisoara, sinuciderea unui medic la Spitalul de Oftalmologie Bucuresti si desigur.. inchiderea sectiei de maternitate de la Municipal. Asteptam dua-amiaza.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki esti mortala

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Nu-s mortala, doar informata contra vointei mele, ca la mine-n birou merge TV-ul pe RealitateaTV, spre disperarea mea, ca as prefera linistea sau o muzica in surdina.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Stirea orei: incendiu la metrou, la statia Izvor.
NEXT???

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

.

PS: eu tocmai trebuie sa iau metroul. De la Politehnica la Unirii, via Izvor. Sa bagi mesaj daca anunta stingerea incendiului

Mergi la inceput

faza comica azi la piata: un cersetor evident cerea bani trecatorilor dati-mi ceva ca sunt amarat etc. etc.. Cand a ajuns la mine adauga "sa va traiasca fetita, doamna, si nastere usoara".

God, trebuie sa ma apuc de facut abdomene.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput