Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata amarata. Am dat in bronsita si ma doare ieptul de la tusit de mooooooor.Bine macar ca bufnita e ok.

Lavi- taaare faine lcuri, verdeata multa, copaci infloriti , familioane vesele. Place.

Bic- of of of...asta lipsea! Speram insa sa nu fie vorba de ruptura. Ai grija d emicuta si pupiceste-o mult, durerile de acest gen sunt cumplite.

Anda- mama, ce link horror si ce oamnei nebuni sunt pe lumea asta...Pacat ca e f. vechi sinu stim continuarea faptelor. Sau nu am gasit-o io?

Feli- rochite deosebite, de seara, dar la preturi pe masura, gasesti la Mario Plaza, la parter. Speciale pentru ocazii si superbe.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Iaca am scos si eu nasul din barlog, sambata am fost la mare si nu stiu cum am facut de m-am pricopsit cu o raceala crunta si cu o amigdalita de toata frumusetea, cu tot tacamul aferent, febra, dureri de gat, etc. Am fost la dr si m-a bagat instant pe antibiotice, lucru care mi-a declansat iarasi o criza de bila asa ca ieri nici nu m-am putut da jos din pat, am avut ameteli, greata, etc. Azi multumesc lui D-zeu sunt bine

Bic pupam Smaranduca ranita

Feli rochite frumoase am vazut pe la Zara, cam scumpe ce-i drept, dar frumoase.

Mirabilis au Aptamil la farmaciile Catena cu siguranta, am luat eu zilele trecute de la farmacia din Vitan, iti spun si cat am dat pe el..55 RON

Lavi v-am admirat aseara pozele de la Herculane...super frumoase, si peisajele si personajele . Sa va fie de bine!

Miruna a cazut aseara din pat, am auzit eu o busitura dar prin somn nu mi-am dat seama ce se intampla, peste vreo ora cand m-am trezit sa beau apa am gasit-o dormind linistita pe parchet cu capul pe un urs de plus

Mara ma tot tin de ceva timp sa-ti spun, imi plac de mor bijuurile pe care le faci. Si-mi pare rau ca nu ma pricep sa fac si eu, m-am tot uitat pe diverse situri cu tehnici dar nu se prinde nimic de mine .

Gata, fug sa comand tortul pt tati (azi e ziua lui) si sa-i luam un cadou ca am lasat pe ultima suta de metri (spre rusinea mea)

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele!

Madau la multi ani sotului tau! Sanatate multa!

Noki sanatate multa, vezi ce faci cu bronsitele tale!

Edit: Noki vezi ca ti-am raspuns la comentariile la poze prin alte comentarii. Ma distreaza cum l-a tradus pe ultimul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata pe la pranz, vorba cuiva Azi intentionam s-o duc pe Ili la gradi, ca sa-mi vad de trenuri, dar ne-am trezit la 9... Asta e, maine!

Hai sa ma mai plang putin (ca ma stiti, daca nu sunt stresata de ceva, nu ma simt bine). Ieri am aflat de la educatoarea Ilincai ca nu intentioneaza sa faca serbare. Ca ce rost are, nici nu stau cuminti, nu are rost la grupa asa mica... Oricum cand am abordat subiectul, s-a schimbat la fata. Sunt asa dezamagita!

Bic wow, saraca Smaranduca!

Vad ca si Miruna de Madau a cazut insa bine ca nu e nimic grav (la multi ani domnului tati).
Chiar ca e sezonul accidentelor, nici Ilinca nu a scapat: ieri am fost in Afi, evident, ca sa cautam rochita si a mea copil nu a vazut ca e geam si a intrat cu toaa puterea de si-a facut un cucui de toat frumusetea. Asa s-a plimbat fata mea prin mall-ul de fitze.

Am fost in multe magazine (Debenhams am fost in Sun Plaza si in Plaza Mall, Zara in Afi, Sun Plaza si Plaza Mall, si am mai vazut cateva magazine) dar nu ma pot declara multumita.
Acum vreo 2 luni aveau lucruri de vara superbe la Debenhams, eu insa nu am luat, am zis ca e prea devreme. Ei bine, s-au vandut, ieri nu am mai gasit nimic.

Lavi ideea cu rochia-ie e f.buna, o depasi 200 Ron una?
Pozele de la Herculane sunt super, ati avut un traseu frumos.
Dar mi se pare ca sora ta nu seamana cu tine, e doa impresia mea? a rog, nu am vazut decat o poza, poate ma insel.

Noki acum imi dau seama ca nu am vazut pozele de la Cheia imi mai dai linkul o data, pliz?
Nasol cu bronsita

Mirabilis nu stiu nicio croitoreasa buna

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli sora mea seamana foarte putin cu mine :) Fiecare dintre noi seamana foarte bine cu cate un parinte si neamurile din partea respectiva. :)
Pretul la ie cred ca se incadreaza in barem. Fa o excursie la mag Victoria parter (poate si la etajul 1), daca nu te multumeste acolo mai sunt ceva magazine cu ii visavis pe calea Victoriei sau la Unirii parter. Dar la Victoria parter sigur am vazut ii frumoase de copii.

Mergi la inceput

Feli, pozele mele de la Cheia sunt tot in contul comun. Daca nu le gasesti, zi-mi ca le mai pun odata.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

@ Anda & Noki, ref. la linkul cu pricina : daca te uiti bine la echografia inclusa a "parazitului", o sa afli cu siguranta si continuarea. Si eu m-am prins mai greu, caci eram rupta de oboseala azi-noapte. Iar cand m-am prins, m-am enervat de-a binelea .
N-am avut timp & dispozitie sa vad daca tot site-ul e pe acelasi tipic de umor negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maaaa, voi de ce credeti ca am postat linkul ala? sa va arat vreo boala? da, e umor negru, nu neaparat pe gustul meu, dar am vazut niste oameni educati care s-au tavalit de ras la aceasta poveste asa ca am zis ca s-ar putea sa fie mai multi amatori de umor negru decat credeam si poate va place. dk nu v-a placut, ma bucur:)

mirabilis, si eu am vazut Aptamil SIGUR, dar la fel de SIgur nu in farmacie ci intr-un supermarket. nu-mi amintesc care anume, deci informatia mea te ajuta doar sub aspectul ca da, se gaseste Aptamil in bucuresti in mai multe locuri:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

... eu intrasem la idei la faza cum ca va ramane afectata de "parazit" chiar si dupa 18 ani dupa ce-i va fi scos din abdomen

Mergi la inceput

Io recunosc cu mana pe inima ca nu m-am prins. deci neuronul meu cred ca a murit.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput