Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, fain peisaj ai descris cu soarele sin inghetata = good life. De acord!
Rochita poti catuta si la NEXT si C&A.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli n-am gasit nici eu din pacate. La Next am fost saptamana asta, nimic. De fapt nu am gasit nicio rochita pretabila pt nunta in Baneasa Mall.
O varianta (scumpa) sa iei ceva gen ie din mag. Victoria parter (de exemplu).
La Zara mai au modele frumoase din materiale naturale dar anul asta nu am vazut nimic. De fapt am vazut ceva mai prin martie dar acum nu mai sunt. Daca mergi la Zara - mergi la Unirii, e cel mai mare. Probabil o sa mi aduca modele noi, ma gandesc.

Debenhams este si in Plaza si in Mall Vitan, si in Baneasa. La care ai fost? (incearca la altul :), poate acolo mai sunt ) In Baneasa imi pare cam mic si eu una n-am remarcat nimic.

Eu inca sunt in aer cu rochitele fetelor si we asta in loc sa ma preocup de asta am umblat prin munti.

La Herculane am stat la cort in acelasi loc unde am fost si asta toamna cu sora-mea, la sf de septembrie. Daca vreti detalii, ziceti

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lavi, noki, multumim!
tot asa suntem, dar suntem vioi ! andru e in plina eruptie dentara...

feli, ce-am mai ras....flavi are amigdalele marite, dar ne-a spus ca e normal intre 3-6 ani. le-a dat nurofen, humex si flucalm.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mercur in retrogrd si-a facut din pacate si la noi simtita prezenta.
Smaranda a cazut ieri pe topogan la gradi, cu doi copii gramada peste ea si si-a luxat sau rupt mina. Nu stim inca. Am fost ieri la urgenta si au chinuit-o saraca mult ca sa-i faca radiografii. Ne-a spus ca nu se vede nimic, dar sa mai asteptam citeva zile. Daca situatia seinrautateste, inseamna ca e totusi ceva rupt si ne vom intoarce pentru noi radiografii. Mi-e groaza.
Azi situatia pare sa fie exact la fel ca ieri, ceea ce nu se semn bun deloc. Cum ii scot mina din fasa, cum incepe sa urle, ceea ce inseamna ca o doare rau.
Samranda vrea sa punem urmatoarele semne in mesaj:

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

o pupam dulce pe Sma!poate poate nu e rupta...cand aud de astfel de evenimente, invariabil ma gandesc si la ai mei. cresc piticii, dar si belelele...sanatate multa!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

si noi pupam manuta smarandei, poate trece durerea. mai las-o cateva zile, cum au spus si ei, nu te ingrijora asa tare. s-a invinetit vreo parte? s-a umflat vreo parte?

Mergi la inceput

Bic of, reparare rapida Smarandei, speram sa nu fie fractura!

In alta ordine de idei, am trimis poze de la Herculane in contul comun. Atat de mult ne-a placut, nu ne-am mai fi dat dusi. Si azi de-abia ne-am revenit in campul muncii... Bine ar fi prins o vacantica mai lunga...

Edit: am trimis si poze de acum 2 saptamani de la Cheia. (de cand a pus si Noki poze). Eu cand ma apuc de pus poze nu ma mai opresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna seara!

Gasesc acum un moment sa va scriu, caci saptamana asta am avut musafiri din Rom...M-am bucurat tare sa-mi reavad o prietena buna si ne-am plimbat o gramada, cu Constance dupa noi, evident, care a fost f cumintica.

Vad ca toata lumea are probleme cu dintii...Si eu am fost azi la dentist cu Iulia pentru ca a cazut pe dintii din fata si si-a rupt un dintisor (incisivul superior drept). De fapt, i-a cazut cu totul. A facut radiografie si am vazut ca nu a ramas vreun rest in gingie, iar incisivul urmator asteapta cumintel sa iasa. Asa ca asteptam...Din fericire a fost cooperanta si nu a fost nevoie de vreo sedare. In ceea ce priveste plata, eu am facut o asigurare speciala pt dinti si plateste asigurarea totul. Dar si la cat cotizez la asigurari....Ca sa va faceti o idee, platesc cam 1000 de franci asigurarile pe luna pt toti 4.

Felicia nu se poate sa ii faci la o croitoreasa rochie de nunta Ilincutei? Cred ca ar fi si mai ieftin si mai original...
Roxi eu am operat-o pe Iulia la Budimex de polipi (cred ca de asta e vorba, nu? ca scriai de dr. Gheorghe) si nu am regretat nici un moment. Inainte de operatie vietile noastre erau un chin. Dureri, febre, antibiotice, etc...In final nu auzea prea bine. Asa ca a fost f bine ca am operat-o si din acel moment nu a mai facut otite. La Budimex dr sunt buni iar anestezistii si mai buni. Fac anestezie inhalatorie care dureaza putin si nu simte copilul nimic. Iulia a fost operata la ora 8 si la 11 alergam dupa ea pe sub paturi...
Bic sper ca Sma nu are manuta rupta...
Cristinamh blogul si povestile tale sunt niste minuni. De mult le urmaresc. Dau mereu clik pe linkul de la mess..

Am si eu o intrebare: stiti cumva daca exista lapte praf Aptamil in Rom? As vrea sa vin prin iunie si nu stiu dc sa-mi aduc de aici. Pe siteurile sensiblu sau helpnet nu exista produsul, dar ma gandeam sa si intreb.

Va pup cu drag si noapte buna.

Mergi la inceput

Mirabilis la operatia de polipi anestezia doar ii adoarme sau li se suprima functiile vitale ca la o operatie mare? (mie de asta mi-e frica) Feeling-ul meu e ca doar ii adoarme. Nati cam sforaie uneori cand doarme. Otita nu a facut niciodata, dar s-ar putea sa aiba totusi si ea polipi.

O sa ne uitam prin farmacii de Aptamil.

Feli incearca si la DPAM (d.p.a.m) in Afi Palace, aveau rochite dragute din bumbac. Este magazin frantuzesc, deci au design misto. Este la parter, in apropierea locului de mancat/patinoar etc.

Mergi la inceput